blogger jeg leser

Hei!

Jeg er en av de som godt kan ta et raid ned over topplista og gå innom alle bloggene der. Jeg leser litt hva som helst men har et par jeg leser fast hver dag.


 

Angelica Blick

Herregud så mye inspirasjon jeg kan finne her! Det er når jeg ser på hennes blogg kontra min, jeg skjønner at jeg ikke topper listene. Hun tar utrolige bilder, har dødsbra stil, er nydelig og har en fin og ryddig blogg.

(bilder: angelicablick.se)

 

 


Sophie Elise

Sophie Elise er ei jente jeg lenge har sett opp til og hun er en enorm inspirasjon for meg, ikke bare som blogger men som person, meningene og måten hun skriver og formulerer seg på er kjempe bra, samtidig som hun er nydelig.


(bilder: sophieelise.blogg.no)


 

Kenza Zouiten

Enda en svensk blogg jeg leser. Jeg har ikke lest hennes blogg så lenge men etter første gang jeg gikk inn på den, har jeg følgt den hver dag, fler ganger til dagen. Her den ene dagen da det var en glitter reklame på tv, la jeg merke til noen jeg syntes virket så kjente, som viste seg å være henne.

(bilder: kenzas.se)


Fie Laursen

Noen kjenner kanskje til vineren Boris Laursen? Fie er lillesøstra til Boris. Fie Laursen er en dansk blogger. Hun har vært i en hard kamp mot anorexia og mobbing som også er å lese om på bloggen hennes. Veldig søt og sterk jente med bra bilder og god tekst.

(bilder: fielaursen.dk)

 

 

Som du ser, leser jeg ikke veldig mange blogger fast. Dette er de jeg er inne på hver eneste dag. De jeg er inne på ofte men ikke hver dag er ikke tatt med her, hehe, men her en noen av dem også:

Espen Hilton

Caroline Berg Eriksen

Florentina Ajeti

Kristine Ullebø

Stina Bakken

Anna Edwin

Erica Mohn Kvam

Janni Deler

 

 

 

 

Én kommentar

Ingrid

18.04.2015 kl.17:21

Mange fine blogger :)

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

15, Lund

Jente fra Lund som på fritiden liker å trene, være med venner og brenner for dyrsrettigheter. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits