hits

carmenlouise


blogger jeg leser

 • Publisert: 18.04.2015, 17:05
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Jeg er en av de som godt kan ta et raid ned over topplista og gå innom alle bloggene der. Jeg leser litt hva som helst men har et par jeg leser fast hver dag.


   

  Angelica Blick

  Herregud så mye inspirasjon jeg kan finne her! Det er når jeg ser på hennes blogg kontra min, jeg skjønner at jeg ikke topper listene. Hun tar utrolige bilder, har dødsbra stil, er nydelig og har en fin og ryddig blogg.

  (bilder: angelicablick.se)

   

   


  Sophie Elise

  Sophie Elise er ei jente jeg lenge har sett opp til og hun er en enorm inspirasjon for meg, ikke bare som blogger men som person, meningene og måten hun skriver og formulerer seg på er kjempe bra, samtidig som hun er nydelig.


  (bilder: sophieelise.blogg.no)


   

  Kenza Zouiten

  Enda en svensk blogg jeg leser. Jeg har ikke lest hennes blogg så lenge men etter første gang jeg gikk inn på den, har jeg følgt den hver dag, fler ganger til dagen. Her den ene dagen da det var en glitter reklame på tv, la jeg merke til noen jeg syntes virket så kjente, som viste seg å være henne.

  (bilder: kenzas.se)


  Fie Laursen

  Noen kjenner kanskje til vineren Boris Laursen? Fie er lillesøstra til Boris. Fie Laursen er en dansk blogger. Hun har vært i en hard kamp mot anorexia og mobbing som også er å lese om på bloggen hennes. Veldig søt og sterk jente med bra bilder og god tekst.

  (bilder: fielaursen.dk)

   

   

  Som du ser, leser jeg ikke veldig mange blogger fast. Dette er de jeg er inne på hver eneste dag. De jeg er inne på ofte men ikke hver dag er ikke tatt med her, hehe, men her en noen av dem også:

  Espen Hilton

  Caroline Berg Eriksen

  Florentina Ajeti

  Kristine Ullebø

  Stina Bakken

  Anna Edwin

  Erica Mohn Kvam

  Janni Deler

   

   

   

   

 • Publisert: 18.04.2015, 17:05
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Ingrid

  18.04.2015 kl.17:21

  Mange fine blogger :)

  Skriv en ny kommentar