Anbefaling//Lip scrub

Hei!

Det er ikke ofte jeg poster anbefalings innlegg på bloggen, men jeg synes selv det er veldig gøy å lese det på andre sine blogger så hvorfor ikke lage det selv også, haha. 

Da søstra mi var i Sveits kjøpte hun med seg denne greia til meg. En leppeskrubb fra Lush. Om jeg ikke tar helt feil så var dette en spesial edition, så jeg tror ikke de selger den lenger, men vil regne med at de andre leppeskrubbene er like gode. 

Jeg har selv prøvd å lage leppeskrubb med en blanding av sukker, salt, olje, noe krydder osv. Den smaker motbydelig, men funker men du kan ikke sammenligne den med denne fra Lush, den er jo lagd til/for leppene, noe den jeg lagde, ikke akkurat var.
Lush tester heller ikke på dyr og er et ganske naturlig merke. Produktene deres er håndlagde, dyrevennlige og miljøvennlige.

Besøk siden deres HER 

Husk at etter du har skrubbet leppene, blir det på samme måte som med huden, trenger fuktighet. Så bruk da en god leppepomade. Jeg bruker denne fra the bodyshop som både lukter og smaker godt, men mye/sterkt. 

Beklager at bakgrunnen var så skitten, haha.
 

2 kommentarer

Ingrid

12.05.2015 kl.16:47

Takk for tips :)
Syns den er kjempegod! Har den selv :)

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

15, Lund

Jente fra Lund som på fritiden liker å trene, være med venner og brenner for dyrsrettigheter. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits