Hvordan jeg renser sminkekostene mine

Hei!

Noe jeg lærte for rett rundt et år siden var å vaske sminkekostene mine. Jeg begynte med sminke for ca. to år siden og det vil da si at jeg gikk et år uten å vaske noen koster (ikke at jeg på den tiden brukte så mange da). Jeg prøver å vaske kostene mine ca. en gang i uka, er ikke alltid jeg får tid eller husker det men det er sånn cirka.

I sminkekostene dine, jeg tar utgangspunktet i en pudderkost. Pudder en noe veldig mange bruker daglig. Tenk da hvor mange bakterier og smuss som ligger i/på den børsten. DET syns jeg er ekkelt. Det er ikke noe jeg veldig ofte tenker på men hver gang jeg vasker kostene mine, tenker jeg å det. haha.

Jeg tenkte å dele med dere hvordan jeg vasker mine koster. Det er en ganske basic diy oppskrift men den er grei allikevel å kunne om du ikke "kan den".

 

♦ Det jeg liker å begynne med er å blande shampoo og litt balsam i en kopp og blande dette med vann. (Det som også går "greit" er å blande det i hånda og ta en og en kost, da bruker du mer produkt men bruker ikke samme såpe på fler koster, om det var forståelig)

 

(btw. oransje fargen her er ikke sminke men bare fargen som ble av de produktene jeg blandet)

♦ Så er det bare å dyppe en og en børste i miksen, rotere dem lett mot håndflaten for så og skylle av.

 

Etterpå henger jeg dem opp på denne måten til tørk :-)

 

2 kommentarer

13.06.2015 kl.23:19

Hei ! Fin blogg!! Jeg lurte på hvordan du renser huden din mot urenheter o.l? 😊😊

Carmen Louise

14.06.2015 kl.16:25

Anonym: Hei, jeg renser huden hver morgen og hver kveld med en rens fra Formula 10.0.6 og en krem jeg har fått skrevet ut av legen. Jeg kan gjerne lage et innlegg ang. dette om det hadde vært interessant :-)

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

15, Lund

Jente fra Lund som på fritiden liker å trene, være med venner og brenner for dyrsrettigheter. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits