hits

carmenlouise


ANBEFALING//RIU PARAISO LANZAROTE RESORT

 • Publisert: 25.06.2015, 15:17
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Innlegget inneholder en annonselink 

  Hei!

  Jeg tenkte å fortelle dere litt om et hotell jeg har vært tre ganger. Nemlig Riu Paraiso Lanzarote Resort. På selve øya har jeg vært fem ganger og vil fortelle dere om mine opplevelser derfra. Jeg tror ikke jeg har skrevet noe om turene vi har hatt til Lanzarote før, så da er det sannelig på tide.

  Lanzarote er ei relativt lita spansk øy som ligger utenfor Afrika kysten og en av Kanariøyene. Jeg har vært tre ganger på(i) Puerto del Carmen og to ganger på(i) Playa Blanca. Hotellet vi har brukt hver gang på Puerto del Carmen heter Riu Paraiso Lanzarote Resort og vi er kjempe fornøyd med det. Hotellet er 5/10 minutter fra flyplassen men det er ikke slik at det er irriterende med mye flytrafikk.   Dette bildet er fra det øverste basseng området (det er to) og som det går an å se på bildet så ligger hotellet så og si rett ved stranda. Det er en liten vei mellom stranda og hotellet men det er heller ikke noe problem. Men husk og se to ganger før du krysser veien her, spanjoler generelt kjører ikke helt som oss Nordmenn, så bruk vettet. 

  Hvis du ser på dette bildet over så er det en spar butikk og masse små boder nedover til venstre(de er ikke synlige på bildet). Om du derimot går til høyre så er det litt av det samme den veien men da vil jeg heller anbefale å ta en taxi inn til byen, som er fem minutter. Da kan du gå i en hel evighet og se på alt fra smykker til kjoler, parfyme og elektronikk. Jeg kjøpte faktisk mobilen min her nede, og jeg har hatt den i snart et og og et halvt år og fungerer enda. 

  Hotellet er all inclusive så du kan spise og drikke så mye du bare orker. Sist vi var her var jeg ikke pescetarianer men om du ikke spiser kjøtt så er det ikke noe problem, de har mat til alle for å si det sånn :-)


  De to bassengområdene

  Om du skal til Lanzarote så vil jeg anbefale Puerto del Carmen og særlig dette hotellet. Om det er noe du lurer på så er det bare å kommentere så skal jeg svare på godt jeg kan :)

  trykk her for å besøke hotellet

   

  Jeg har ikke bilder fra da vi har vært her selv så alle bildene i dette innlegget er lånte. 

   

  Hva er ditt favoritthotell? Kommenter under for å ha muligheten til å vinne et gavekort på 2500,- kr :-)

  #hotell2015sommer

 • Publisert: 25.06.2015, 15:17
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Eline

  25.06.2015 kl.22:19

  Mitt favoritt hotel er http://www.apollo.no/reiser/europa/spania/mallorca/alcudia-og-playa-de-muro/hotell/prinsotel-la-dorada. På alcudia

  Skriv en ny kommentar