hits

carmenlouise


MAKEUP REVOLUTION REVIEW

 • Publisert: 29.06.2015, 19:21
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Jeg fikk som jeg skrev her tidligere, ikke lastet opp videoen, som jeg beklager veldig. Men jeg tar det derfor som et innlegg i stedet :-)


   

     Jeg begynner med det produktet jeg er minst fornøyd med. Nemlig dette "solpudderet", for å si det på den måten, det er like lyst som et vanlig pudder, så jeg er ikke veldig fornøyd med det på den måten. Men som pudder fungerer det helt greit, men om du er på utkikk etter et solpudder, velg et annet enn dette.  Denne concealeren er helt ok. Jeg bestilte feil farge, jeg har fargen "natural" men skulle nok hatt den som heter "fair". Denne er litt for oransje tonet for meg. Men når jeg får blendet den ut og fullført med pudder så er den helt grei. Dekkevnen er ikke veldig å skryte av, men helt grei. Kjøp den HER.

  Denne lipglossen er jeg veldig fornøyd med, er veldig fin og er ikke slik som veldig mange andre, sticky. Jeg hater når det er slik at leppene henger fast i hverandre når du snakker. Denne er veldig fin og har en fin konsistens. Kan kjøpes HER.  Er litt vanskelig å få frem fargen på denne på bilde. Men den er også utroolig fin. Ganske lik lipglossen bare litt mer nude i grunnen. Fin konsistens, ikke sånn veldig tørr men på samme tid ikke slik at den sklir ut over alt. Kan kjøpes HER.  Favoritten av alt jeg kjøpte. Ultra Aqua Brow Tint i fargen light. Jeg holder på å gro ut bryna så derfor er de på villspor. Fargen er sånn når den er på. Jeg synes selv det er lettere å påføre denne enn både blyant og brynspudder, og det sitter utrolig godt. Har et hint av oransje med en gang men dette fikser seg utover dagen, men det varierer jo uansett etter hvor mye av produktet du påfører. Jeg bruker en vinklet børste som jeg har bilde av over. Kan kjøpes HER. Pass på å ikke ta for mye, er drøy i bruk.

  Jeg bestilte egentlig en annen mascara men den hadde de ikke inne så de sendte meg denne i stedet, jeg bestilte også feil farge. Jeg skulle ha den som er helt svart men klikka feil så bestilte brown-black i stedet, men det går i grunnen fint. Den gir et veldig fint og naturlig resultat.   Er ikke så lett å få frem fargene på bildet, samme med at fargene ikke ville sette seg på armen min, haha. Men de er veldig gode og fine. Mocha Love har jeg mest brukt til vanlig da den er veldig naturlig og ikke så mye, med mindre du vil det. MMMM har jeg mest brukt til konturering men også hvis jeg vil ha litt mer markerte øyne. Kjøp mocha love HER og mmmm HER.

  Dette er det beste kittet jeg har hatt når det kommer til øyenskygger. De er veldig fine og om du vil ha dem sterke og pigmenterte så kan du det, om du vil ha den litt mer "dusere/nedtonet" så er det heller ikke noe problem. De sitter også veldig godt og er lette å legge, men vil jo uansett anbefale å ha pimer under.

  Dette fikk jeg gratis siden jeg bestilte før 18.Mai, har ikke brukt det like mye som det andre (kan man vel se også) men jeg har brukt det litt og det er samme "kvalitet" som det andre, men andre farger, utenom det, er det likt som det andre. Kan kjøpes HER.

  Dette er utrolig bra. Mange farger så du kan blande om ikke en av dem passer. Også konturering. Disse er veldig lette å legge, god dekkevne og sitter godt. Om du står mellom dette kittet og den andre jeg kjøpte, gå for dette. Koster rett over hundrelappen så er ikke dyrt heller. 

   

  Alt i alt er jeg fornøyd og kommer helt klart til å bestille igjen. Makeup revolution tester forresten ikke på dyr og er i samme sleng billig! Så nå at det ikke var alle disse produktene de hadde inne akkurat nå, men de kommer nok snart :-) Besøk den norske nettbutikken HER. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 29.06.2015, 19:21
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar