hits

carmenlouise


Topp 3 anbefaling// Serier

 • Publisert: 20.07.2015, 16:11
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Jeg er vel ikke den eneste som er helt avhengig av en serie? Sikker på at veldig mange kjenner seg igjen. Jeg tenkte å gi dere mine topp 3 tips når det kommer til serier. Du kan finne alle på netflix.

   

  Between 

  Denne serien ble jeg faktisk anbefalt av storesøstera mi og etter allerede første episode ble jeg bitt av basillen. Handler om et ukjent virus som kommer til byen Pretty Lake der alle over 22 år,  dør. De blir satt i karantene og de gjenværende ungdommene prøver å finne ut hva dette er mens de prøver å leve sammen uten for mye bråk. Denne serien finner du på netflix, det eneste som ikke er noe greit er at det har bare kommet ut seks episoder.
  Person of interest

  Dette er en serie som har holdt på en god stund, men enda god. Jeg liker selv best de tre første sesongene, det er de som er de beste. Det handler om en tidligere CIA agent som jobber for millionæren Harold Finch som overvåker og jobber med å forhindre vold og drap i New York City. Spennende thriller/spennings serie.  The returned

  Favoritten av alle! Denne serien er gull. Handler om noen folk fra ei bygd som etter å ha vært døde i mange år, kommer tilbake uten å vite hva som har skjedd. I serien følger vi hver av personene (som i bunn og grunn ikke har noe med hverandre å gjøre) som prøver å passe inn i sitt "nye" liv. Jeg så først halvparten av episode 1 og syntes da den ikke var annet enn rar. Men så så jeg resten og måtte rett videre på episode 2, og 3 og fire og fem. Er det en serie jeg virkelig vil anbefale, så er det denne! Er dessverre bare en sesong ute, men håper det kommer flere.

  Det er mine topp tre når det kommer til serier. Har du noen tips til hva annet jeg kan se så legg gjerne igjen en kommentar :-) Begynte nylig på Top of the lake, som også er veldig bra, har ikke sett så mange episoder enda så følte ikke jeg kunne ta den med i dette innlegget, men vil anbefale den også, haha. 

   

   

 • Publisert: 20.07.2015, 16:11
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar