DIY energibarer

Hei!

For et par uker siden prøvde jeg på mine egne proteinbarer. Disse bestod av havregryn, vann, peanøttsmør og rosiner. For å si det sånn så havnet de i søpla. Men i går prøvde jeg en annen oppskrift, disse er også lagd uten oppskrift men mye bedre. Det du trenger er:

 ♦ En banan

♦ Havregryn

♦ Solsikkekjerner

♦ Ett egg

♦ Yoghurt eller kesam

♦ Kanel 

 

 

Begynn med å mose en banan i en bolle.Etterpå tilsetter du ca 2-3 skjeer med yoghurt (tilpass selv)Tilsett så ca. 5 skjeer havregryn og 4 skjeer solsikkekjerne.Sååå, klekker du over ett egg. Etter du har blandet inn egget må du nok ta i litt ekstra av det tørre.Tilsett litt kanel og du er ferdig. Du kan også tilsette bær, rosiner, nøtter osv. Om du ønsker mer smak.Ta blandingen på et stekebrett og stek det på 210 grader i 8-10 minutter, pass på så de ikke blir svidd. Jeg synes selv at de er veldig gode, det er ikke veldig mye smak i dem men tenker at noe frukt/bær eller nøtter kan gjøre dem enda bedre :-) Vil tilføye at disse er best når de er nystekte, når de har kjølt seg ned er de ikke fullt så gode så jeg jobber med å prøve å finne ut hvordan de kan være gode selv om de ikke er nystekte, hehe, har du noen tips så kom gjerne med dem :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

15, Lund

Jente fra Lund som på fritiden liker å trene, være med venner og brenner for dyrsrettigheter. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits