hits

carmenlouise


Lip kit by Kylie //Review

 • Publisert: 19.05.2016, 14:55
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei hei!

  Jeg fikk mine kylie lip-kits for ei stund siden nå, men har ikke fått tid til å lage en review på dem, men nå har jeg endelig klart det! Planen var jo å lage video, men dere får heller godta et innlegg i stedet :-)


  (var ikke tommelen min skikkelig goals her eller?)

  Så, jeg bestilte posie k og candy k tirsdag 5. april. Om jeg ikke tar helt feil ble de lagt ut klokka 01.00. Jeg husker bare det at jeg var trøtt og pappa var en engel som satt oppe og ventet så jeg kunne bestille dem. Jeg var inne på siden en time før, lagde meg bruker og skrev inn all info i et word-dokument og ventet. Da de ble lagt ut, la jeg candy k, posie k og koko k i handlekurven. Da jeg skulle skrive inn all konto-info, skrev jeg inn noe i feil rute, så det ikke gikk, så jeg måtte skive inn alt på nytt. På grunn av min dumme feil ble da koko utsolgt mens jeg skulle betale, hadde jeg visst at dolce k ikke var utsolgt, hadde jeg gått tilbake å tatt den istedet, men var redd for å miste de andre to. Jeg fikk betalt og fikk mail rett etterpå om at alt var i boks. De ble sendt 8.april og de var her 21.april.

  De ble sendt litt rundt om kring før jeg fikk dem og måtte også sende inn ordrebekreftelsen før jeg fikk pakken, ikke at det var noe problem, men litt irriterende uansett.

  Sånn er pakningen. Jeg liker den godt, selv om jeg ikke tror jeg ville valgt å hatt den slik selv. For å si det sånn så er det bra at de kommer til postkontoret og ikke rett i posten. Pakningen er så lett å kjenne igjen, å siden de er så populære, kan noen fort stjele den, om de hadde sett den ble lagt i en postkasse. Dessverre er jo noen folk så uhøflige.. Men bra de må hentes hos posten da!






  Posie K

  Candy K

  Jeg har sett mange reviewer på youtube og skjønner nå hvorfor de sliter med å forklare lukta. Men de minner meg om noen lipglosser vi brukte da vi var små, noen sånn små klissete som smakte jorbær. Hvis jeg skal prøve å beskrive lukta så vil jeg si søt vanilje, kake og godteri, blandet sammen, haha. Det lukter søtt, men jeg liker det. 

  Konsistensen på selve leppekremen (hva kaller man det? utenom liquid lipstick?) er utrolig lett, ikke klissete og en veldig vann-aktig konsistens. Den er lett og legge og den er veldig tynn, selv om den er pigmentert. Den tørker fort og sitter i en halv evighet! Lip lineren er veldig creamy, noe som gjør det lett å overline leppene (som er midt i blinken for meg, hehe). Om du har litt dårlig tid kan den være litt for kremete, så leppene mine har vært litt ujevne noen dager, men hvem bryr seg egentlig om det? Fargen er så fin at ingen legger merke til sånt, haha.

  Utseende på pakningen som produktene ligger oppi er jo bare så sykt pen, den elsker jeg skikkelig! Ikke noe å utsette på den. Samme med utseende på produktene, veldig pene og tunge, så de kjennes skikkelige ut. Det eneste som kunne vært bedre med selve produktene, er om det hadde vært en sånn stopper på leppekremen, sånn at det ikke kommer så mye produkt på applikatoren, men det er jo bare en fillesak.

  Må jo si jeg digger "tipset" haha!

  Alt i alt er det et veldig bra produkt. Koster 29 dollar for ett sett og ca 15 dollar i frakt, noe som ikke er så ille hvis du sammenligner det med andre high end leppe-produkter. Selv om det koster en del til sammen med tanke på moms (og frakt for den del) så synes jeg det er verdt det. Er stor sjans for at jeg skaffer meg fler av disse altså! Veldig bra jobba av King Kylie :-)

 • Publisert: 19.05.2016, 14:55
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Ingrid

  19.05.2016 kl.20:41

  Fine farger :)

  Skriv en ny kommentar