carmenlouise


Hva jeg tenker om Pokèmon Go

 • Publisert: 02.08.2016, 13:46
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  De aller fleste har vel hørt om spillet Pokemon go? Jeg har selv ikke spilt det og har absolutt ingen planer om det heller. I det siste har jeg kommet over flere (særlig på blogger) som har nevnt at dette er det beste som har skjedd vår generasjon. Når jeg leser slikt blir jeg mektig irritert. Senest i går kom jeg over noe nytt om dette spillet. En toåring som hadde blitt forlatt da foreldrene skulle ut å finne Pokemons. Hvor syk går det an å bli, tenker nå jeg. 

  At dette spillet får flere mennesker ut av huset, jada, fint det, men det å bruke så mye tid til å stirre på en skjerm er ikke bra for hverken øyne eller hjernen. Når folk kjører rundt for å spille, bruker mobilen mens de kjører, blir det også farlig for andre. Dette skjønner alle. 

  Som tidligere nevnt så har jeg ikke spilt det, og jeg skal ikke det heller. Du blir ikke mer sosial, du blir ikke sunnere og all den ekstra tiden du bruker på å stirre ned i mobilen, mister du faktisk, det er tid du ikke får tilbake. 

  Dette ble kanskje litt mer dramatisk enn det burde være, men dette spillet synes jeg er så ekstremt tåpelig, og får alt for mye positiv oppmerksomhet. Sorry for at jeg er negativ til det, men håper ikke spillet varer mye lengre, er mektig lei av Pokemon spam på alle sosiale medier.   (Random bilde fra Santorini)

 • Publisert: 02.08.2016, 13:46
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Henriette Celin

  02.08.2016 kl.14:07

  Skjønner at du syntes det er negativt at man bruker enda mer tid på mobilen og en skjerm. Det er jo ikke positivt. Det eneste jeg mener er positivt med app´en, i tillegg til at den er litt artig (har den ikke selv, men har spilt litt på kjæresten sin), er at den får folk ut. Problemet er bare at noen "jukser" litt med å kjøre i stedet for å gå. Meningen var jo i utgangspunktet at appen skulle få folk ut å gå og være mer aktiv mens man spilte (:

  Carmen Louise

  02.08.2016 kl.14:23

  Henriette Celin: Det er jeg klar over, og tanken er fin, men synes hele greia, hvordan det er, hvordan det blir brukt, er veldig dum. Det kan føre til mer negativitet enn positivitet, tenker jeg :-)

  Henriette Celin

  02.08.2016 kl.14:31

  SV: Ja, ser den altså (:

  Skriv en ny kommentar

  hits