Santorini playlist

Hei!

Ferien vi hadde på Santorini var den første jeg brukte delvis til lesing, men utenom det, hørte jeg jo selvfølgelig på en del musikk. Jeg har, som kanskje noen av dere også kjenner dere igjen i, noen faste sanger jeg alltid hører på når jeg er i syden-land. Men så har jeg også noen sanger jeg forbinder med enkeltferier, for eksempel da jeg var på Kreta for to år siden, var for eksempel Crooked smile av J.Cole, Medisin og Resirkulert av Kaveh og Stolen dance av Milky chance noen av sangene som ble spilt hele tiden, og hver gang jeg hører på dem tenker jeg på den ferien, jeg elsker selv slike ting!

Et annet tilfelle var da Full Speed albumet til Kid Ink kom ut. Etter det kom ut, reiste vi til Danmark og Tyskland og jeg hørte på hele albumet i bilen.

Denne ferien var det ikke så mange sanger, men jeg kan jo dele dem med dere, selv om ikke alle er nye, noen av dem er noen år gamle :-)

Noen av sangene hadde jeg hørt på en stund før vi reiste også, men jeg fikk slik sommerfølelse av dem så jeg kunne ikke gå lei dem! Så her er en liten spilleliste med sanger jeg hørte på da vi var på Santorini og tidligere i sommer, bare klikk på sangen, så kommer du til den :-)

 

On and On - Cartoon 

Body Say - Demi Lovato 

Needed me - Rihanna 

Let me hold you - Cheat Codes 

Tumblr Girls - G eazy 

Wild things- Alessia Cara (remix med G eazy)



 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

15, Lund

Jente fra Lund som på fritiden liker å trene, være med venner og brenner for dyrsrettigheter. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits