Get pumped

Hei!

Jeg kan umulig være den eneste som føler at treningsøkta blir bedre med musikk. Om jeg har glemt å lade mobil/ipod så pleier ikke treninga mi å bli like god, da jeg lettere kjeder meg, burde jo ikke være slik, men thats how it isss.

Men uansett, jeg synes alltid det er like gøy å finne ny musikk, særlig til trening, da det er da jeg hører mest på det. Så om noen har noen gode sanger, si gjerne ifra :-) I dag tenkte jeg å dele mine favoritter når jeg trener :-)

Jeg har tre spillelister jeg veksler mellom når jeg trener. Quadzilla, Gainzzz (overkropp) og Pump. Quadzilla sier kanskje seg selv, den hører jeg på når jeg trener bein, Gainzzz bruker jeg når jeg trener overkropp og Pump hører jeg litt på nå og da, gjerne når jeg trener kondisjon eller før trening.

Favoritter fra Quadzilla og Gainzzz:

 
Nå som jeg ser gjennom spillelistene mine var de myye likere enn jeg trodde, haha, de føles allikevel så ulike!
 
Favoritter fra Pump: 
 
Utenom disse liker jeg godt disse fra Soundcloud:
"Jokur" Mix #4 September 2016 - Aaron Shumake (4:20   16:50   22:00   39:03 er noen steder hvor det er skikkelig bra)
 Like me - Jake Miller  (Dette er serr den sangen som får meg i best humør!)
  
Sååå til slutt vil jeg bare dele en sang jeg virkelig har fått dilla på, den er så god å høre på, åh. Lui Dodds - Demons 
 
 
Egentlig liker jeg ikke når folk bruker snapchat filterene til andre ting enn snap, men jeg elsker dette filteret, så får gjøre det unntaket, heh.
 
Om du har noen interesse for å følge meg på spotify så kan du trykke HER.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

15, Lund

Jente fra Lund som på fritiden liker å trene, være med venner og brenner for dyrsrettigheter. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits