Long time no see

Hei hei!

Long time no see! Jeg er klar over at oppdateringene mine er elendige, men takk til dere fem som enda følger med, det varmer hjertet mitt ♥♥ Uansett, jeg har hatt mye å gjøre og mye å tenke på i det siste, så blogging har ikke vært første prioritet her altså. Men jeg har så ekstremt mange gøye ideer (kan være de er mer gøy for meg enn for alle andre, meeen..) som jeg driver og surrer rundt med, men vi får se hva som skjer, jeg vil ikke dele dem her og nå, da jeg plutselig ikke gjør noe av det, også blir det bare rart, u know the deal. Men følg gjerne med! 

Supert tips alle sammen! Skriv "Stay tuned" og "Følg med" i hvert innlegg så får du folk interesserte, du trenger ikke følge opp det du har skrevet, bare få nysgjerrigheten frem, slik får du trofaste lesere. Not rlly, men jeg ser jeg gjør det alt for ofte, litt for god å lure, jeg. Neida, men serr, jeg skal følge opp rundt noe av det, og det blir braaa!

Men! Som jeg tror jeg har snakket om før, så skal jeg tilbake til London i Desember. Som ikke er lenge til i det heletatt! Jeg gleder meg kolosalt mye, det er Lene Mari (søster), mamma og meg som reiser. Siden det ikke er så lenge til og jeg gleder meg som en liten unge, får vi et lite tilbakeblikk fra i fjor. 

Én kommentar

Victoria Larsen

17.11.2016 kl.17:05

Så fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

15, Lund

Jente fra Lund som på fritiden liker å trene, være med venner og brenner for dyrsrettigheter. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits