hits

carmenlouise


Min jul

 • Publisert: 29.12.2016, 20:43
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Jula i år fløy bare vekk, det har gått så fort, men jeg har hatt det veldig fint også. Jeg har ikke vært helt frisk, men jeg har klart meg veldig fint. Julaften ble feiret hos mamma og 1. juledag feiret vi hos pappa. Jeg hadde ei veldig fin jul og jeg håper dere også har hatt det! God mat, flott familie, fine gaver, mye godteri og film, oppsummerer min jul ganske bra. Gleder meg allerede til jula 2017.   

  Men nå er det snart på tide med et nytt år! Herregud så fort det siste halve året har gått! Jeg fikk en utrolig kjip overgang fra 2015 til 2016, helt frem til Februar/Mars slet jeg med tvangstanker og ortoreksi. Jeg kan faktisk ikke si helt sikkert hvor lenge dette varte, men jeg har et mer detaliert innlegg om det HER. Det er rart å se tilbake på det, men gøy å se hvor mye jeg har utviklet meg på kort tid, nå er jeg på et veldig bra stadie. Jeg ser selv veldig frem til 2017, jeg har mange planer og tanker og turer som jeg gleder meg til. Første tur er Tenerife i påsken. Den siste tiden har jeg også prøvd å legge opp et treningsprogram jeg skal jobbe med på nyåret. I over et halvt år nå har jeg hatt en overkropp- underkropp splitt, men kommer til å forandre det i løpet av Januar. De siste ukene har jeg kjørt litt mer powerlifting type trening, noe jeg synes er kjempe gøy, så kommer nok til å beholde litt av det. Kanskje jeg lager et litt mer detaliert innlegg på det senere, vi får bare se :-)

  Håper dere alle sammen har hatt ei nydelig jul og et fantastisk år! Ser fram til et nytt år, der jeg også kommer til å prøve å bli flinkere til å blogge. 

 • Publisert: 29.12.2016, 20:43
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar