hits

carmenlouise


2016 ♥

 • Publisert: 01.01.2017, 14:38
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Så, hva tenker jeg om året som har gått? Jo, 2016 har vært et turbulent år, og jeg føler jeg har vokst veldig på kort tid. Som nevnt mange ganger før så hadde jeg en vond start på 2016. I Mars (ish) ble ting lettere og ting gikk framover. I Mai begynte jeg å bli skikkelig interessert i trening og vektløfting, og hadde da siden Februar (ish) prøvd å lære mye om sporten. Da i Mai begynte jeg å trene (mer seriøst og målrettet enn tidligere) en del vekter selv og det ble jeg bare mer og mer glad i. Mai var også måneden jeg konfirmerte meg. I denne måneden skrev jeg også et ekstremt langt innlegg som aldri har blitt postet, om religion og div. I Sommer besøkte jeg en av de fineste plassene jeg har besøkt! Santorini var en nydelig tur. På høsten begynte jeg på det siste året mitt på ungdomsskolen og gjennom høsten har jeg opplevd mye bra, og overraskende lite dritt! Det beste med høsten var Berlin-turen med klassen min. Herregud jeg savner det!

  Tro det eller ei, men jeg elsker virkelig å stå opp så tidlig som jeg gjorde denne dagen (jeg gikk å la meg igjen, meeen) bare for å se på ei bygd som sover, liker det så godt!

  Dette året var veldig bra. Og det jeg synes er det beste og viktigste er hvordan jeg har utviklet meg som person. Jeg har forandret meg og vokst mye på dette året, og jeg liker det, haha. Jeg har blitt mye mer reflektert, åpen og positiv, noe som jeg har fått høre av andre også at jeg har blitt, og det er et så stort kompliment at jeg kan ikke få sagt det! Jeg sliter enda med mitt, litt angst og jeg er litt streng mot meg selv, men jeg jobber med det, hver dag og det blir hele tiden bedre. 2017 håper jeg at blir minst like bra, jeg skal fortsette å jobbe med mitt og bli enda bedre. Jeg har ikke troa på nyttårsforsetter men jeg har allikevel noen mål å jobbe mot i 2017, som blant annet er å bli flinkere til å vise at jeg setter pris på venner og familie, jobbe mer med skole og å gi mer faen i hva andre mener og tenker. Og ikke minst jobbe mer med bloggen, eheh.  Så, jeg har spart det beste til slutt! I høst opplevde jeg også noe nydelig! En kompis av meg, Andreas og jeg ville begge bli elevrådsrepresentanter, og guess who won! Jeeeeg, det var det beste med hele 2016, å vinne over Andreas. haha  Takk til alle som har gjort 2016 til et flott år ♥

 • Publisert: 01.01.2017, 14:38
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar