hits

carmenlouise


Udyrspris

 • Publisert: 10.01.2017, 16:01
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Håper dere har en fin start på 2017, det har vertfall jeg. De siste dagene har jeg brukt mye tid på å undersøke div. skoler. Siden jeg bor på en liten plass som basically ingen vet at eksisterer så finnes det naturligvis ikke noe vgs, så vi må vekk. I utgangspunktet var planen min å gå på Flekkefjord vgs men har egentlig ikke så veldig lyst. Jeg har sett på Sola, Sandnes, Steinerskolen og Bryne, men er veldig usikker. Hvis noen har noen erfaringer med Akademiet eller/og steinerskolen så ta gjerne å legg igjen en kommentar eller kontakt meg! :-) 

  Men uansett fortsetter vi til tittelen på dette innlegget som sikkert virker artig for flere. Dette var nemlig svaret jeg fikk fra søstra mi da jeg fortalte hva prisen på ei frukt var.    

  Pitahaya (ja jeg måtte sjekke rettskrivinga her) er en frukt jeg har hatt lyst å teste ut kjempe lenge da den ser så tøff ut. Så da jeg var på butikken i går og så at vi faktisk hadde det på lille Moi måtte den bli med hjem. Men så var det prisen på denne saken. Kiloprisen var på over 200,-, og pappa tippet 40,- på denne saken her. Men da vi kom til kassa kostet den 80,- kroner. 80,- kroner for ei frukt!? Jeg synes at å betale 11,- for pasjonsfrukt er urimelig, vell hva er ikke dette? haha, men den var gøy da. Smakte ikke så mye, men den var tøff! Også har den et høyt innhold av C-vitamin og er en god kilde til jern!

  Så nå vet du det. Takk til pappa som kjøpte frukten. Siden jeg har hatt en tendens til å skrive en del om skole og været, tenkte jeg det var på tide med noe nytt, i morgen skal jeg lete etter dyre appelsiner!

 • Publisert: 10.01.2017, 16:01
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Iselin Renée

  10.01.2017 kl.16:23

  Veldig dyrt ja, men greit å unne seg noe sunt og godt innimellom :)

  LM

  12.01.2017 kl.00:41

  Hahahhaa, dyre appelsiner, hahahaha du er funny!!

  Skriv en ny kommentar