In tees we trust

Hei!

Nå er det sannelig på tide at jeg bruker kameraet mitt igjen! Antrekksbilder (egentlig innlegg generelt) har blitt veldig uvanlig her på denne bloggen, så nå skal det skjerpes, i løpet av 2017! 

Tro det eller ei, men det at kameraet alltid er plassert foran ansiktet mitt er faktisk tilfeldig! haha.

Sååå, ja, slik ser jeg ut i dag da. Eller, så. Rett etter disse bildene ble tatt skiftet jeg til joggebukse (selvfølgelig). Selvdisiplinerte Carmen Louise har lagt planen for i dag som er å skrive ei halv innlevering til i morgen.. Jeg fikk oppgaven for ca en måned siden, men var så dum å valgte å skrive om dialekter og sosiolekter, med hovedfokus på sosiolekter. Smart. Ligger ikke veldig godt an, men er på vei, så får vi bare håpe jeg klarer å skru sammen noe! Om du har noen typiske Oslo ord og uttrykk så kommenter! Jeg sammenligner språket på øst-og vestkanten av Oslo. 

I forrige uke var jeg å touchet opp microbladingen på brynene mine, og har ikke vært så fornøyd tidligere! De ble så fine! Tenker å lage et innlegg om microblading og min erfaring, så om du lurer på noe om det så er det mulig å spørre å få svar på det :-) Jeg har gjort det 4 ganger, så har litt å snakke om. 

Håper dere har det super bra, så snakkes vi! ♥

Én kommentar

silje marie arnesen

01.02.2017 kl.16:21

såå utrolig fint antrekk!

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

15, Lund

Jente fra Lund som på fritiden liker å trene, være med venner og brenner for dyrsrettigheter. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits