Hvordan jeg ser ut i dag

Hei! Håper dere alle sammen har det fint, det har vertfall jeg! Jeg skulle egentlig blogge i forrige uke, men har bare ikke fått gjort det. Jeg skal ikke si at jeg ikke har hatt tid, for det står ikke på det, tiden strekker som regel til, men det bare skjer ikke. Haha, beklager det, som sagt så skal jeg bli bedre men det tar sin tid det som alt annet. Skal vi si at jeg prøver å få til ett innlegg hver uke? Så kommer det sikkert flere etterhvert! Vi sier det :-) Her har dere vertfall antrekket mitt for i dag!


 

FORRESTEN! Jeg nevnte så vidt at jeg hadde touchet opp brynene og tenkte å lage ett innlegg om det, vurdeeerer video, men det ser jeg litt på. Uansett kommer jeg til å snakke om det generelt og ting jeg lurte på/ønsket jeg hadde visst før jeg gjorde det osv. så om du lurer på noe, kommenter gjerne under på dette (eller kommende) innlegget :-)

Sees! :-)

2 kommentarer

Pernille

15.02.2017 kl.17:55

Kjempefint antrekk. Flott du er <3

Iselin Renée

15.02.2017 kl.18:21

Så fint antrekk :)

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

15, Lund

Jente fra Lund som på fritiden liker å trene, være med venner og brenner for dyrsrettigheter. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits