hits

carmenlouise


6 ting jeg lærte av 2016

 • Publisert: 03.03.2017, 11:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Som dere vet så var 2016 et veldig turbulent år for meg. I løpet av det året vokste jeg veldig som person, og i dette innlegget vil jeg dele noen av de tingene 2016 lærte meg.

  Alle mennesker er ikke onde. Jeg levde i troen om at mennesket innerst inne var ondt, og det kan jeg enda være med å diskutere. I løpet av 2016 innså jeg at det er ikke alle som har skjulte agendaer. 

  ♦ Det er lov å få hjelp. Supermann finnes ikke. Noen ting klarer vi ikke alene, det er greit å få hjelp, om det er at du får hjelp til matteleksene eller du har et lån du sliter med, slik at du må ha økonomisk hjelp.. det er helt OK.

  ♦ Alt går over. Jeg har lært noe jeg ønsker å dele videre med alle, alt går over. Om det er glede eller sorg, så går det over. Uansett hvor du er i livet så vil du ikke være der for alltid.

  Vær kritisk. Til alt. Alltid. Neida, men joda. Ikke tro alt det du hører og leser, gjør egen research.

  ♦ Du får det du ber om. Eller skal jeg heller si "du får det du jobber for". Hvis du ikke leser en dritt på prøven du skal ha, ikke forvent 6er. Hvis du aldri tar kontakt med nye mennesker, ikke forvent nye venner. 

  ♦ Komfortsonen er til for å brytes. Om du alltid holder deg innenfor komfortsonen din, hindrer du utvikling og du vil aldri oppnå noe nytt. Ikke vær redd for å gjøre nye ting, selv om det kan være skummelt. 

  Håper at om du ikke lærte noe nytt av dette innlegget, at det kanskje fikk deg til å tenke litt. Eller bare gjorde noe bra med deg, haha. Uansett så håper jeg dere alle sammen har en super fredag, åså ses vi snart :-)

 • Publisert: 03.03.2017, 11:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar