hits

carmenlouise


Mine 4 favoritt filmer

 • Publisert: 18.03.2017, 15:42
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Det er få ting som er kjedeligere enn en dårlig film. Jeg har sett flere filmer jeg ikke liker, og de timene er tunge assa! Siden jeg ikke vil at du som leser dette innlegget skal måtte se dårlige filmer, vil jeg gi noen tips om mine favoritt filmer! Trykk på bildene for å se trailerene :-)

  Gone girl

  Kanskje den filmen jeg liker best! Det er en thriller som handler om ekteskapet mellom Nick og Amy. På bryllupsdagen deres forsvinner Amy uten videre. Når media blander seg inn og politiet finner Amys dagbok, blir fort Nick mistenkt for å ha drept sin egen kone. Dette er som sagt min favoritt film og vil absolutt anbefale den videre! Den er forresten filmen til boka "Flink pike", som ligger i hylla mi og venter på å bli lest.

  Ym3LB0lOJ0o

  Interstellar

  Okei, jeg kan ikke få snakket nok om denne filmen.Den er helt fantastisk og er hele grunnen til at jeg tror at kvantefysikk og kvantemekanikk er gøy (tenk deg godt gjennom før du gir deg ut på that shit). I utgangspunktet handler den om at en gjeng astronauter reiser ut for å finne en ny planet å leve på da Jorda ligger tynt an. De reiser gjennom et ormehull, til en annen galakse uten å vite hva de møter. Vitenskapen, kunnskapen og det teoretiske bak filmen er det som gir meg mest gåsehud, men åh så vakker den er. Den er så fin, bra lagd! Anbefales!

  LY19rHKAaAg

  Agent 47

  Denne handler om gen-modifikasjon og kloning. Agent 47 er smartere, raskere og "bedre" enn vanlige mennesker. Som snikmorder er hans neste oppdrag å felle en organisasjon som vil skape flere kloner og snikmordere som vil overgå 47. Det er en ganske så tynn story (som de fleste actionfilmer) men underholdende. Det er mye bra action/fight scener, og lite stillestående. (Og til alle dere som har sett gutten i den stripete pysjamasen så spiller altså Rupert Friend en vakt (?) i den. nevner det fordi da jeg så gutten i den stripete pysjamasen første gang lurte jeg på hvor jeg hadde sett ham før, eheh. Legger til et bilde.)

  Pv7lgQ8hiz0
  Bilderesultat for rupert friend the boy in the striped pajamas

  Blackfish

  Sist men ikke minst må jeg jo ta med en dokumentar. Jeg er en stor fan av dokumentarer, så selvfølgelig må det være en av dem også! Blackfish forteller historien om spekkhoggeren Tilikum som levde i Sea World i Florida til han døde i år 35 år gammel. Utrolig rørende film, som også gjør meg like sint hver gang jeg ser den. Denne burde vært vist i skolen!

  G93beiYiE74
 • Publisert: 18.03.2017, 15:42
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar