hits

carmenlouise


Lately

 • Publisert: 02.04.2017, 22:22
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Beklager at jeg ikke har oppdatert på ei stund nå, det har vært litt mye i det siste, så har bare ikke fått fokusert på blogg. 

  På skolen nå har det vært prøver og dritt hele tiden. Vi skulle ha et prosjekt der vi skulle lese ei bok å ha ei framføring (siden ingen bryr seg om den, går jeg ikke i detaljer hva oppgaven gikk ut på). Jeg las Narnia og sammenlignet bok og film. Hadde ikke ide om hva jeg skulle gjøre og satt kvelden før å prøvde å sette sammen det hele. jeg fikk 4+ på den, som er helt greit. Jeg jobbet ikke godt nok, og for å være ærlig ble jeg positivt overasket, fordi den var ikke god. Men så har jeg hatt en matteprøve, noe krle, naturfag, stiler osv. Uansett har store deler av dagene mine gått til skole. Starter snart ny blogg btw. skole4lyf.blog.com

  Utenom skole har det vært trening det har gått i. For noen uker siden merket jeg maange symptomer på overtrening og møtte litt veggen. Begynte å cutte (kan gå dypere i det senere) uka før vinterferien, men den ble jo litt sabotert da jeg måtte roe ned treningen min. Tidligere har jeg trent 6 til 7 ganger i uka ca 1,5 time hver gang, i tillegg skulle jeg nå ha 40 min cardio. Siden kroppen min var "ødelagt" ble det heller 5 dager trening (2 uker med 3 dager trening) og lite cardio, som var litt kjipt. Men er det en ting jeg har lært så er det å høre på kroppen! Så cutten min gikk ikke som planlagt, men ble litt resultater da. På onsdag skal jeg tilbake til PT. Treningen min har vært litt lite strukturert og trenger rett og slett litt hjelp.

  Tja, hva annet nytt har skjedd da.. Jeg var nettopp, denne helga, i Hønefoss og besøkte Lene Mari, og sov over hos onkel. Forrige uke satte jeg pers i dips, hadde 5 kilo ekstra. Det er ikke enormt, men jeg har aldri egentlig trent dips, begynte med det for noen uker siden, så er gøy å kunne øke litt så tidlig!

  BSLt-ychugw
   

  Så det så, i morgen skal jeg på skolen å få vite hvilket fag jeg skal opp til prøve-muntlig i. (øving til muntlig eksamen for de som ikke helt skjønner hva det er), etter det har jeg time til å fikse vipper, senere i uka har jeg da altså prøve-muntlig og en tysk prøve, før turen går videre til Tenerife! :-)

 • Publisert: 02.04.2017, 22:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar