Å ha nok å gjøre

Hei!

Nå roer det seg snart her for min del. Jeg går jo siste året på ungdomsskolen, så standpunktprøver, eksamener og høringer er ikke en ukjent ting nå. Uka etter påskeferien startet brått med standpunktprøver allerede da. I dag hadde jeg en geografi prøve vi alle sammen synes var urettferdig. Vi startet på kapittelet, hadde 3 (?) timer og hadde en prøve.. Var ikke et vanskelig kapittel, men altså, halo, er det slik det har blitt? Vi begynner på kapitteler fordi det er satt opp prøve. Jaja, uansett så har jeg også matte-standpunkt på fredag og ei framføring I KRLE på mandag. Denne uka er jobbhelg og i tillegg er jeg godt i gang med mopedlappen. Herlig! Det er viktig å ha nok av ting å gjøre, eller hva!

Nå er det en time til jeg har PT time, så jeg må altså gå hjemmefra om en halvtime. Så nå må jeg jobbe med litt matte, også snakkes vi! Blir godt når alt dette prøve styret er over.

Ha en fin dag folkens! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

16, Lund

Jente fra Lund, blogger om litt av hvert og alt. Svært opptatt av dyrs rettigheter, trening og klær. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits