carmenlouise


Lærte ikke du det da du var liten?

 • Publisert: 09.05.2017, 17:10
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å få opp videoen fra Tenerife i går kveld, men siden alt klikket, gikk ikke det. Men den kommer i løpet av uka da vertfall. Dagen i dag tok en brå vending og plutselig var jeg på legevakten.

  Da jeg gikk hjem fra skolen kjente jeg etterhvert en trykkende smerte i magen, noe jeg opplever every now and then, uten noen forklaring. Siden jeg som sagt har opplevd dette mer enn en gang tidligere, tenkte jeg derfor at jeg måtte litt kjapt hjem for ikke å kollapse. Da jeg kom til coopen her på Moi klarte jeg ikke gå lengre og falt litt sammen. Langs fortauet er det en benk, men det var også noen steinblokker. Siden jeg måtte spy og ikke ville at hele fortauet skulle være fult av spy gikk jeg bort til disse steinblokkene i nærheten av en bekk. Jeg "hang" over disse og kastet opp. Da kom det en dude i gravemaskin som stilte det vanlige, men sykt teite spørsmålet å stille noen som ser ut til å dø, "Går det fint?" Han fikk et kort nei til svar. Han lurte på om jeg hadde ringt etter noen, og jeg nikket. "Ja, du jeg skal flytte disse steinblokkene, jeg..." Åja, så du skal det du. Selvfølgelig jeg kan flytte meg, kollapse en annen plass. Jeg kravlet bort til benken igjen og han fikk flytte steinene sine. Jeg fikk tak i storesøsteren min og hun kom for å hente meg. Hun ringte til legevakta og fikk beskjed om å kjøre meg dit. De fant selvfølgelig ikke ut av noe spesielt. Ta en ibux så går det nok over. Nå ligger jeg hjemme og prøver å få i meg noe væske.

  I løpet av den halvtimen (?) jeg lå der på fortauet var det to personer som spurte hvordan det gikk med meg. Pluss drittsekken i gravemaskin (sorry not sorry). Disse mennene var ikke lokale, og kjørte i bobil. De spurte hvordan det gikk med meg og om jeg hadde ringt etter noen. Pluss de fulgte litt med på meg. Jeg mener absolutt ikke å prøve å få oppmerksomhet eller noe som helst sånn med dette! Om noen flere hadde kommet bort og spurt hvordan det gikk, hadde jeg ikke svart noe annet, jeg hadde ikke blitt bedre heller. Ingen kunne gjøre noe for meg der og da, det vet jeg.

  Men hvor er medmenneskeligheten?

  Når jeg tenker på situasjonen nå blir jeg litt sjokkert. Hadde jeg sett noen ligge strekk ut på siden av veien, seende ut som tidenes hangover, hadde jeg gått bort til dem. Sørget for at de ikke holdt på å dø. Uansett. For jeg ville ikke visst om 1, 5, eller 100 andre allerede hadde spurt. Er det en ting jeg virkelig ønsker med mitt liv så er det å hjelpe, så det ville vært så unaturlig for meg å ikke gått bort til det mennesket.

  Som sagt så prøver jeg ikke å få noen "huff, stakkars deg." Ja, det er stakkars meg! Men det er ikke det jeg mener med dette innlegget. Aldri i livet om jeg ønsker å legge ut på nettet, som alle kan se, at jeg lå på en benk å spydde ved veien, bare for å få oppmerksomhet. Ehm, det er ikke særlig attraktivt for å si det sånn. Men folk må virkelig våkne opp. Hadde jeg sett noen ligge der, slik som jeg gjorde, og jeg hadde sett noen bare gå forbi, hadde jeg blitt rasende på vedkommende. Så om du var en av de som gikk forbi meg i dag så har du all grunn til å være flau over deg selv (neida, joda). Medmenneskelighet, respekt, sympati, høflighet, var det ting du ikke lærte da du var liten?

  Det er så mange kalde mennesker det ute. Og akkurat dette er veldig typisk småplass. I ei så lita bygd som Moi så er folk ute etter å kunne se/høre det som skjer, for så å sladre om det senere, det er slik menneskene her bryr seg. Hvilken logikk det er, vet ikke jeg. Trist er det vertfall.

   

  Men som sagt, jeg er i live og det går fint. Har tatt en ibux så går det over.    

 • Publisert: 09.05.2017, 17:10
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Tonje

  09.05.2017 kl.17:32

  Bra det går bedre med deg :)

  Carmen Louise

  14.05.2017 kl.15:02

  Tonje: :-))

  19.05.2017 kl.16:39

  Dramaqueen

  Carmen Louise

  19.05.2017 kl.17:09

  Anonym: Takk for at du stakk innom bloggen min :-)

  15.10.2017 kl.22:57

  Du er helt fantastisk, elsker bloggen din over alt på jord. Så mye fantastisk og spennende. Elsker kostymene dine. Videoene dine på YouTube er amazing, er ikke mange som tørr å trene med moren sin å legge det ut ass. Stå på og lag flere innlegg om kostymene dine, de er så vittige.

  Carmen Louise

  15.10.2017 kl.23:05

  Anonym: Takk, kjære deg. Setter pris på at du tar deg tid til å lese, se og kommentere :-) kisses

  Skriv en ny kommentar

  hits