Jeg kunne ikke.

Hei!

Endelig var det helg igjen, noe jeg har ventet på hele uka. Har den siste perioden ikke fått den beste søvnen, så det blir fint å få sovet ut i helga. Denne uka har ikke vært særlig utenom det vanlige. Mandag og tirsdag gikk i grunnen som vanlig. 17. mai gikk litt utenom det vanlige da jeg var hjemme og jobbet på en naturfagoppgave. Creds til meg, på tirsdagen hadde jeg ei halv side, i går ble jeg ferdig med 12, og jeg har ikke jobbet meg i hjel heller. Proud AF!

Om noen er interesserte (som fåtallet nok er) så kan jeg poste noe av det her. Jeg snakker om psykisk helse og ortoreksi. Egentlig ganske bra, om jeg kan si det. 

I går var jeg på jobb og i dag har jeg i grunnen bare vært på skolen. Jeg skulle egentlig ta teorien på moped i dag, gikk etter fjerde time, kom ned og fikk beskjed om at jeg ikke kunne ta den. Vandelen min var ikke på plass. Da jeg tok traffikalt grunnkurs fylte jeg ut det jeg måtte/skulle, men det har tydeligvis skjedd noe, slik at den ikke har blitt godkjent enda. Så jeg måtte bare kjøre hjem igjen. Jaja, ikke krise, men veldig kjipt. Ville kjøre til trening i dag, haha. Tips, sjekk at alt er i orden før du planlegger noe.

jaa, jaa, håper dere alle sammen får en nydelig helg :*
 

2 kommentarer

Hildur

19.05.2017 kl.15:50

Ha en flott helg du også! :D

Carmen Louise

19.05.2017 kl.17:00

Hildur: Takk! :-)

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

16, Lund

Jente fra Lund, blogger om litt av hvert og alt. Svært opptatt av dyrs rettigheter, trening og klær. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits