carmenlouise


Hola

 • Publisert: 29.05.2017, 13:40
 • Kategori: Blogg
 • Hei, håper dere har det fint!

  Dette blogginnlegget har jeg hatt planer om ganske lenge egentlig, begynner jo å bli en liten stund siden. Jeg var på Tenerife i påsken i år, og det var den første gangen jeg har vært der. I løpet av mitt 16 år lange liv har jeg sett ganske mange plasser, og for eksempel Lanzarote har jeg vært så mange ganger at jeg ikke har kontroll på det lenger. I dette innlegget skal dere få litt bilder og diverse fra turen.   

  Vi var på hotellet Be Live Experience Playa La Arena. Det er et svært hotell med over 400 rom. Vi fikk rom på vestkanten og fikk hele solnedgangen.


   

  Før vi reiste var jeg selvfølgelig syk og var urolig for hvordan jeg kom til å være der nede. Flyturen ned var vond da selv etter sterke medisiner (rinexin, hahah) var jeg tett og trodde ørene mine kom til å eksplodere. Men, vi kom ned og det var veldig fint. 

  Første dagen brukte vi egentlig bare til å bli litt kjent i området, slappe av osv. Om du ser vlogen min fra turen, som jeg vil linke under, får du se litt av hotellet. Del 2 kommer btw. forhåpentligvis i løpet av neste uke! I vloggen får du også sett meg fra min mest ufreshe side, fikk faktisk kommentar på youtube "u ugly..sorry(:"  Bitch got deleted, for å si det sånn. Tok det ikke til meg, da vedkommende kun hadde videoer av krigsfly (?) på sin kanal. Haha, men sletter som regel negative kommentarer, selv om de er få, men jeg vil at bloggen min (og youtuben min for den del) skal være en positiv plass å komme! :-)

  Vi var her i ei uke, og jeg kunne lett vært lengre. Fine rom, god mat, varmt og sol, hyggelig personal og berre gudd! Kan anbefale dette hotellet, og plassen på det sterkeste. Eneste minusen var at det var så stort område at det var langt å gå til rommet. #lifeissues Er ikke bare bare å være lat.

  Jeg elendig på steds-beskrivelser, so bare with me. Nedenfor hotellet var det en liten by/gate/ghetto, kall det det du vil. Det var noen sjapper og butikker, leiligheter osv. Det var bla. en kafè som på en måte "hang sammen" med hotellet, der de hadde sick god is, der hadde jeg kokos-is og kinder, siden I know you were all wondering. Lenger nedi gata var det en bar/pub/kafè der vi gikk etter middag den ene kvelden.

  Lene Mari og jeg klarte ikke å bestemme oss om vi ville ha kokos-is eller smoothie. Så vi tok begge, og delte heller. Da vi skulle betale fikk vi hver vår shot, som takk for besøket. Hvis du har reist mye før, kjenner du kanskje til det å få en shot sammen med regningen. I Hellas er det for eksempel veldig vanlig å få raki eller ouzo, som en hyggelig gest, de tenker ikke på hvor gammel du er. Vertfall, vi fikk den shotten da, som var fersken, super søt og de andre var ikke særlig keen på den. Av ren høflighet tok jeg den shotten og ble møtt med "CARMEN!!" av mamma. I was raised well. Dette var utrolig morsomt da vi var der. Så folkens..

  Bilderesultat for meme shots  ...Slik endte det da..

  Neida. Men på vei opp til denne hva-enn-jeg-skal-kalle-det, møtte vi ei jente, og en gutt, britiske. Jenta hilste høyt og tydelig på oss "Hello!" Og gutten som tydelig passet på sin småfulle venninne "Stop it Stacy, stop it!" noe som har blitt en sånn ting hos oss nå. Så om noen er litt tipsy - Stacy tendenser. Dette er sannsynligvis veldig mye mer gøy for meg enn for dere som leser, haha.

  Andre gøye ting..Ja, jeg adopterte kinda en katt. Den var rundt oss en god del, og endte opp på solsengen min. Om du følger meg på snapchat (noe du definitivt vil, carmenlhh) så så du nok en del til den katten. Annet, jeg fikk vist hvor elendig jeg er i airhocky, og hvor ekstremt generøs jeg ble etter å ha fått jobb, jeg var en liten engel som kjøpte hvite oreo og brus til søstrene mine, jaddaa, snill lillesøster. 

  Uansett så vil jeg konkludere med at det var en fin ferie, og jeg vil anbefale plassen til alle dere, siden jeg ønsker dere det beste, vi snakkes :-)

 • Publisert: 29.05.2017, 13:40
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Sharone

  29.05.2017 kl.14:02

  Så fine bilder :) Høres ut som en fin ferietur :D

  Skriv en ny kommentar

  hits