Få slutt på grusomhetene

Hei!

Om du har fulgt min blogg en stund, eller lest eldre innlegg, vet du at jeg er ekstremt engasjert og opptatt av dyrenes rettigheter og jordkloden vår. Jeg har flere ganger vært i kontakt med PETA, jeg har mailet med loreal, lilleborg og flere. 

Dyretesting er noe av det ondeste som fremdeles utføres hver dag på vår klode. Dyr som kaniner, katter, apekatter, marsvin og mus utsettes for ekstrem smerte, pining og død. Dyr kjenner på samme smerte som oss mennesker, de kjenner på følelser som frykt, smerte, aggresjon, sorg og ensomhet. Å bevisst påføre levende vesener dette er etisk feil og burde være langt ifra naturlig oppførsel. Husk at når du kjøper den fantastiske Estèe Lauder foundationen, sier du indirekte ja til å pine et dyr.

The Body Shop, fikk EU til å innføre forbud mot dyretesting av kosmetikk, og ønsker nå at FN vedtar en lov som setter en stopper for testing av produkter på dyr. Du kan lese mer om The Body Shop og dyretesting HER. 

Om du er interessert i å finne ut mer om dyretesting har jeg flere innlegg på bloggen under kategorien Dyrevern.

Ta vare på de du deler planeten med, vis medfølelse for liv, og signer denne kampanjen. Vi må få slutt på slik grusom behandling av dyr.

Klikk på bildet over for å signere.

 

my5-RB-lDuU

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carmen Louise

Carmen Louise

16, Lund

Jente fra Lund, blogger om litt av hvert og alt. Svært opptatt av dyrs rettigheter, trening og klær. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits