carmenlouise


Life update

 • Publisert: 06.06.2017, 16:36
 • Kategori: Blogg
 • Hei vakre jordboere!

  (Funfact, jeg har en ting for å kalle folk jordboere, ja, jeg synes det er gøy.)

  Håper dere har det fint! Jeg har sett at jeg har hatt en litt overfladisk blogging i det siste. Med det mener jeg at dere egentlig vet nada av det som skjer for tiden. Mitt liv er relativt kjedelig, men jeg vil uansett oppdatere dere på hva som skjer for tiden.

  - As you all know, så er jeg 16 år, og går i 10. klasse. Våren i tiende er synonym med mental breakdowns, lite søvn og stress. Og det blir nok verre til neste år, haha, neida, det får tiden vise. Jeg er relativt flink på skolen, og er en femmer i de fleste fag, (Don`t even bother asking about tysk) så det er ikke spesielt tungt egentlig. Vi har hatt noen prøver vi har fått beskjed om i veldig kort tid før prøven, noe som suger hardt og som lærere virkelig burde skjerpe seg på. Men utenom det, så var jeg litt uheldig med den siste krle prøven vi hadde i forrige uke, da jeg ikke hadde vært tilstede i mer enn en time da vi hadde dette kapittelet. Dessverre var det om Mormonene, Jehovas vitner, Bahai og Sikhismen, som jeg ikke kjennet så godt til. Jeg klarte av alle ting å spørre om hvem som hadde skrevet Mormons bok, jeg tenkte det kanskje var Dan Brown, det var det da altså absolutt ikke. For dere som synes dette er gresk, så kunne jeg like gjerne spurt om hvem som skrev Bibelen.  Så det endte altså i at jeg måtte lære meg helt nytt stoff, et helt kapittel, alene uten lærer.. Takk jesus for at jeg har lærer-foreldre da, haha. Jeg har ikke fått tilbake prøven, men jeg er ganske avhengig av å få 5 på denne prøven. Men vi får se, jeg kommer inn på videregående uansett, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg stresser så med det. Fordi ingen bryr seg. 

  Jeg har blitt veldig mye bedre når det gjelder karakterer. Jeg griner ikke lenger hvis jeg får 4, så det kommer seg. Det er viktig å gjøre sitt beste, og det gjør jeg, men jeg irriterer meg over at jeg ser på 4 som dårlig. 4 er ikke dårlig. Allikevel mener jeg det. For dere som ikke skjønner dette, er det helt greit, men dere som har det likt. Dere skjønner hvor slitsomt det er. Trenger tips til å slutte å se på alt under 5 dårlig. Hvis jeg skal ha samme tanker i tysk på videregående, hahah, lykke til Carmen.

  Så altså, konklusjonen er altså at skolen går bra. Nå er det bare muntlig eksamen igjen. Jeg hadde en framføring i naturfag i dag. Let`s all take a moment to laugh. Det gikk litt langt sør. Jeg fikk beskjed etter tredje time om at jeg skulle framføre i siste time, så jeg var ikke forberedt i det hele tatt. Men men, det gikk bra, fikk beskjed om at det ikke var super viktig, var ikke alle som gjorde det en gang.

  Sååå, det var alt jeg hadde om skole, nå er jeg ferdig med den delen, haha, sikkert mange som synes det er ganske uinteressant. 

  - Jeg nevnte så vidt noe om søvn over her. Og det viser videre til neste update. Jeg sover lite for tiden. Enten så legger jeg meg og sovner med en gang, men våkner en million ganger i løpet av natta, som for eksempel i natt. Sist jeg sjekket klokka var den 04.40, og da hadde jeg allerede våknet mange ganger tidligere. etter dette sovnet jeg igjen, og våknet to ganger før jeg stod opp. Om det ikke skjer sånn, så legger jeg meg til vanlig tid, men sovner ikke før mellom 2 og 4. De gangene jeg sjekker klokka, pleier den å være alt fra 02.30 til 03.30 siste gangen jeg sjekker. Derfor er jeg ganske trøtt og sinnsykt vond i hodet for tiden. 

  - Jeg fikk lappen på moped for litt over ei uke siden, noe som var veldig greit, og overraskende lett. Jeg var egentlig forberedt på å stryke, men neida, det gikk kjempe fint. 

  - Hva annet har skjedd..? Jaa, på lørdag som var nå tok jeg orbital-piercing. Jeg har lenge hatt lyst på denne piercingen, så fikk jeg endelig tatt den. Jeg tok den i Sandnes på Skin fuel Empire tattoo & piercing. 

  Processed with VSCO with m3 preset
  Jeg er sinnsykt fornøyd! Men den er ganske sår enda.


  - Så går vi videre. Treningsmessig er ting veldig vanskelig å svare på. Egentlig går det fint, forrige mandag satte jeg ny pers i knebøy på 77,5 kg, 3 reps*2 sett. Det er jeg veldig fornøyd med og målet mitt som er å ta 100 kg i løpet av 2017 ser ut til at ikke er urealistisk. Så altså, styrkemessig er det greit. Men jeg er utrolig sliten. Øktene mine er veldig tunge og jeg blir veldig fort sliten, jeg klarer ikke helt å finne ut hvorfor. Uansett så er det slik det er. Trening fungerer på den måten at ting går bra, så stagnerer du litt, også skyter det avgårde igjen. Jeg har ny treningsplan og ny kostholdsplan, så det er kanskje ikke så rart at kroppen reagerer på det. Men det er slitsomt å være sliten.

  Jeg leste en fin ting her den ene dagen. En pil kan bare fly fremover om du drar den tilbake. En liten motivasjons quote til deg som er lei av eksamenspress og vil ha sommerferie. 

  Bilderesultat for arrow quote

  Glad. Sliten. Lykkelig. Trist. Oppgitt. Trøtt. Optimistisk. det er vel en god oppsummering på hvordan jeg har det for tiden. 

  Når alt kommer til alt, trenger jeg ferie.

 • Publisert: 06.06.2017, 16:36
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits