hits

carmenlouise


WHAT`S IN MY TRAVEL BAG

 • Publisert: 18.07.2017, 14:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • inneholder adlinks

  Hei!

  Gjennom mitt 16 år lange liv, har jeg rukket å sett mye av verden. Første gang jeg var oppe i et fly, var jeg 4 år og skulle være med til Gran Canaria for første gang, og da jeg var ca 3 måneder var jeg med til Danmark for første gang. Hvert år siden jeg var nyfødt har jeg reist en eller annen plass. Jeg har også familie bla. på østlandet, så jeg har vært mye rundt Drammen ol. 

  Jeg elsker å reise, men selv om jeg elsker å reise, er jeg avhengig av at alt er på plass. Selv om jeg ikke er så glad i å ha mange ting med meg, så har jeg det. Minimalisten i meg synes ikke det er greit. Men disse tingene er veldig greie å ha, og kjedelige å ikke ha om du trenger dem.


   

  Veska jeg brukte da jeg reiste til Malta, og også har brukt på andre reiser når jeg vil ha med meg mange ting, er denne fra Day Briger et Mikkelsen. Den har plass til en million ting, og er veldig grei, særlig til reising. Du kan kjøpe den HER. For å være ærlig vet jeg ikke om jeg foretrekker sekk eller veske. Veske synes jeg er mer oversiktlig, men vond å bære. Sekk er mindre oversiktlig men bedre å bære.

  Første ting jeg må ha med, Ipad og headsett. På ipadden har jeg alt av filmer og musikk. I tillegg til at jeg skriver ned lister og tanker om alt. Må være med. Jeg liker godt å ha med et headsett som er over/on ear og ett som er in-ear, så jeg kan velge når jeg kommer på flyet hva jeg vil bruke. On-ear kan fort være ukomfortabelt over lengre tid, og da kan det være greit å bytte. Personlig foretrekker jeg on-ear, særlig disse fra AKG som er gode på lyddemping/lydisolering. Hvor ofte er det ikke skrikende unger på flyet? Hvor ofte er ikke det super irriterende? Nettopp, derfor er de super nice. Ofte har jeg dem også på hvis jeg vil sove eller lese, bare for å få litt ro. 

  For at alle elektriske dubbedingser skal virke, er det greit å ha med litt backupstrøm og ledninger. Derfor har jeg med en liten pose med ledninger til mobil, ipad, kamera, u name it, en adapter og en oppladet powerbank.

  Så har jeg også med kamera og tripod. Jeg bruker både speilrefleks og dette som er litt mindre. Speilrefleksen liker jeg å legge i kofferten siden det tar så stor plass, også vil jeg heller reise med dette kameraet som er mindre, lettere og som ikke trenger så mye instilling som det andre. Kameraet jeg bruker er Sony a5000. Tripodden er gorillapod SLR-zoom. 

  Min gode gamle ipod er med, full av all musikken min. Noen blader hvis jeg kjeder meg, og ei bok. Jeg vil like å lese, og prøver så godt jeg kan. Nå holder jeg på med Sophie Elise sin bok, forbilde. Den er konge, og anbefales absolutt,  kjøp den HER

  Så har jeg naturligvis med meg penger. Når jeg reiser liker jeg å ha ei mindre lommebok, og har brukt denne i noen år nå. Penger og kort ligger der.

  Så vet jeg ikke med dere, men jeg liker ikke tanken på å miste bagasjen. Det har aldri skjedd med meg, men det har skjedd med flere jeg kjenner. Så jeg liker å ha med et ekstra skift klær, undertøy og sokker. Bare for å være på den sikre siden. Dette gjør jeg ikke alltid, men for eksempel da vi reiste nå, fløy vi Stavanger-Bergen-Stockholm-Valletta, så da ville jeg ha med meg skift i tilfelle bagasjen skulle forsvinne.

  Tykke sokker og en stor cardigan. Jeg må ha med tykke sokker på fly, siden jeg nesten alltid ender opp med å fryse, særlig på føttene. For meg er det enten iskaldt eller glovarmt på fly. Denne gangen var det varmt, og jeg foretrekker heller at det er kaldt. Uansett, sokkene er med, og cardiganen også. Jeg har blitt litt nesten avhengig av å ha noe i korsryggen når jeg sitter. Så denne gangen krøllet jeg den sammen og la den i ryggen som støtte. Hadde det vært kaldt, ville den blitt brukt som pledd.

  Dilldall du ikke vil være uten, om du trenger det. Leppepomade, ekstra hårstrikk (jeg reiser alltid med håret oppsatt), papirlommetørkler, blotting, ansiktswipes og ansiktskrem. 

  Hårbørste, parfyme, body lotion (ja, jeg er en av de som tar disse fra hotell), og antibac. Antibacen, er helt nødvendig for meg. Jeg pleier også ha med antibac-servietter, men brukte dem opp på reisen. Jeg spriter hendene hele tiden, og wiper ned alt rundt meg på flyet. Det lille bordet, armlenene, vifta, alt rundt meg, må tørkes med antibac. Jeg får helt noia hvis ikke.

  Så sist men ikke minst, mobil, solbriller, pass og vann. Jeg tror ikke jeg trenger å forklare hvorfor jeg tar med det. Vann pleier jeg enten å kjøpe på flyplassen, men helst tar jeg med egen flaske og fyller på flyplassen. 

  Så, det er det jeg har med meg når jeg reiser, håper dere likte innlegget, så sees vi :-)

 • Publisert: 18.07.2017, 14:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Jessica Kristiansen

  18.07.2017 kl.18:20

  Har myye av det samme! Og boken til Sophie Elise er helt konge. Leste den ferdig i natt

  -Bli med på giveawayen min fra Daniel Wellington!

  Juni Olsen

  21.07.2017 kl.00:26

  Omg, elsker Sophie Elise sin bok, den er seriøst såå bra!

  Skriv en ny kommentar