hits

carmenlouise


Malta bildedryss

 • Publisert: 26.07.2017, 15:02
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Beklager at jeg sa jeg hadde mye blogg-motivasjon også endte opp med å gå ei uke uten noe nytt, om du har følgt meg en stund, vet du at det er bare slik jeg er! Beklager, jeg prøver.

  Jeg har noen innlegg jeg planlegger, så vi får se når det kommer. Det er ikke outfit poster for å si det sånn, det krever litt mer arbeid enn som så. 

  Update angående videoen fra Malta... Ser ikke bra ut, redigeringsprogrammet mitt er helt grusomt så det vil ta litt tid. Om du har noen tips til meg, noen redigeringsprogram som kanskje fungerer bedre etc. så feel free til å tipse meg. Jeg bruker VSDC og har windows 7 eller noe sånt, haha, lite kontroll.

  Anywaaay, her er det et lite bildedryss fra Malta. Jeg likte den plassen veldig godt, så jeg er ikke helt ferdig med å poste bilder etc. enda!

   
  Kan vi ta ett minutt for tærne mine..altså...what, lets move on

  Så kan jeg faktisk ikke annet enn å snakke litt om den blå lagune. Vi fikk beskjed at vi ikke måtte på i ei helg, fordi det var mest mennesker der da. Så vi gikk på en mandag. Og dere ser jo selv hvor mange folk det var her! Noe som gjorde meg og egentlig resten av reisefølget ganske frustrert. Denne øya, dette vannet, alt, er utrolig vakkert og må bli bevart på en bra måte. Så mye turisme er ikke bra for øya. Dette er naturlig og ikke skapt av oss mennesker, en ekte naturlig skatt. Så mye turisme sliter veldig på naturen her, og gjør meg utrolig trist. Jeg er fult klar over at jeg var her selv, var en del av "nedslipingen", derfor synes jeg dette er litt skummelt å skrive. Men prøv å forstå hva jeg tenker. Dette området kommer til å bli oppbrukt og nedslitt fort om slike mengder er på øya. Vår ide er at de setter opp prisen solid for å besøke øya (vi betalte bare 20 euro per pers!) og ikke har så mange med, så er det litt mer eksklusivt.

  Sorry dude, jeg lærte aldri det å spørre før en tar bilde av andre mennesker.

  Thx for tuning in! Vi snakkes snart :-)

 • Publisert: 26.07.2017, 15:02
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Ariel C

  16.09.2017 kl.15:18

  Fine bilder :)

  Carmen Louise

  21.09.2017 kl.17:30

  Ariel C: Tusen takk :-)

  Skriv en ny kommentar