hits

carmenlouise


10000,- på utseende, Danmark og update

 • Publisert: 15.08.2017, 18:07
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Jeg er her enda. Den siste tiden har jeg ikke hatt en eneste ting å skrive om, så i stedet for å pine internett med kjedelig babbel fra meg, så ble det heller til at jeg ikke blogget. Men, uansett. Dere vil muligens ha en update. 

  For det første, så viste jeg dere aldri de nye øyenbrynene mine. I mars (?) 2016 microbladet jeg brynene for første gang. Og har etter den gangen hatt fire omganger til. Så tilsammen fem ganger på et og et halvt år. Som btw er mye! Jeg gjorde det sist i begynnelsen av februar og ble ganske fornøyd. Men det holdt ikke så lenge. Jeg gikk til en ny salong og ville ha påfyll på tatoveringen. Dette skulle koste 1800,-. Da jeg kom, var det nesten ikke noe farge igjen, og hun måtte gjøre alt på nytt, altså en ny behandling. Og de 1800,- ble til 4000,-. Jeg brukte 2 minutter på å tenke, så var det bare jaja, let`s do it. Resultatet er jeg vertfall utrolig fornøyd med! Jeg skal tilbake om noen uker for påfyll av farge, men det blir ikke riktig enda. 

  Jeg fikset dem på Klinikk 1 i Flekkefjord, hvis noen lurer på det :-)

  De siste årene har jeg brukt omtrent 10 000,- til sammen på øyenbryn, noe som er sykt! Men jeg har alltid hatt en obsession med bryn, så hey, noen liker å bruke penger på bil, andre på sminke, noen på klær. Jeg på øyenbryn.

  Forresten så kommer det etterhvert et innlegg om microblading. Jeg har vært gjennom det fem ganger, så jeg velger å tro at jeg har ganske god peiling nå.

  Så, jeg var i Danmark og Tyskland første uka i august. Det er samme tur som hvert år, vi kjører ned til Rømø, er i Tyskland og handler og bare èr, også kjørte vi hjem igjen. Jeg er veldig flink til å fortelle ting skjønner jeg, virker så interessant. 

  Og det er egentlig det eneste dere har gått glipp av. Livet mitt er egentlig ganske kjedelig. Jeg begynner på skolen på torsdag, jeg jobber denne helga og treninga mi går veldig bra for tiden. Det har jeg ikke snakket så mye om! Det kommer i et eget innlegg snart. Jeg har holdt på å fikse soverommet mitt, det kan være jeg viser dere det senere, men er ikke helt ferdig enda. Dette var nok et kjedelig innlegg, og ikke minst rotete, men men, jeg ville bare oppdatere dere, så kommer det mer snart.

 • Publisert: 15.08.2017, 18:07
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Hege Kristin

  15.08.2017 kl.18:49

  så fint det ble! jeg også har tatt microblanding på øyenbrynene mine og er såå fornøyd :D digg å slippe å sminke de :)

  har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

  Carmen Louise

  16.08.2017 kl.08:44

  Hege Kristin: Ja, det er kjempe greit! :-)

  Fredrikke Gustavsen

  15.08.2017 kl.19:23

  Åhh browgoals!!

  Carmen Louise

  16.08.2017 kl.08:44

  Fredrikke Gustavsen: Så snilt! <3

  Skriv en ny kommentar