hits

carmenlouise


Slik fr jeg torsk til smake godt

  • Publisert: 08.06.2018, 14:25
  • Kategori: Blogg
  • Hei!

    Hper dere har det fint! Jeg har fri og det er over 20 grader, s life is good! I dag tenkte jeg egentlig at jeg ville vise dere hvordan jeg lager torsken min, haha. Funfact om meg er at jeg egentlig ikke liker torsk, s det spise det opptil 3 ganger til dagen, kan vre utfordrende. Men det handler om gjre det beste utav det med krydder og grnnsaker. I tillegg til at jeg i grunnen ikke liker det, og at jeg spiser det s mye som jeg gjr, er det fint med variasjon. S i dag har jeg lagd maten min p to forskjellige mter, s hper jeg det kan vre interessant.

    Det jeg brukte i dag var:

    Squash, brokkoli, reddik, krydder, torsk og lyr.

    Jeg kan spise lyr og andre typer hvit fisk, grunnen til at jeg ikke kan ha for eksempel laks, er fett-innholdet. Torsk, lyr, sei mfl. er s godt som ren protein. 

    Jeg foretrekker helt klart lyr, men det er ikke s lett f tak i her jeg bor.

    Det jeg gjr er tine fisken, og finne fram tingene jeg skal bruke. S kutter jeg opp grnnsakene og legger frst squashen i bunnen p aluminiumsfolien. S legger jeg fisken p toppen med krydder, jeg foretrekker enkelt og greit salt og pepper (se etter rosa salt). Jeg topper det med brokkoli fr jeg pakker den inn og setter den p over-under varme, 200 grader i 15-20 min. Dette spiser jeg sammen med ris.

    S over til lyren. Du kan selvflgelig bruke begge metodene uavhengig av hvilken fisk du velger (eller kylling om du vil det). Det jeg gjr er igjen kutte opp grnnsakene- brokkoli, reddik, squash. Dette steker jeg p hy varme. Nr de er stekt tar jeg grnnsakene over risen og steker fisken. Til slutt blander jeg alt.

    Og voila!

    Det er ikke noe som tar lang tid, det er heller ikke s avansert. Jeg foretrekker mat som er rask og enkel, da jeg ikke synes det st p kjkkenet i en halv evighet nr det er fint vr ute er gy. So thats that, det er basically det jeg spiser for tiden.

     

  • Publisert: 08.06.2018, 14:25
  • Kategori: Blogg
  • 0 kommentarer
  • Ingen kommentarer

    Skriv en ny kommentar