hits

carmenlouise


Lately

 • Publisert: 20.01.2018, 17:15
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Wow, det er lenge siden jeg har skrevet noe her! Hvordan går det?

  Godt nyttår forresten! De siste ukene har vært relativt fulle, men jeg tenkte jeg kunne ta en rask liten update på hva som foregår i det spennende livet til Carmen Louise!

  Rett rundt nyttår ble jeg syk. Heldigvis satt det seg ikke, og det gikk over ganske fort. Nyttårsaften hadde jeg min kjære lille squad på besøk, og vi hadde ei fin, men lang, feiring av det nye året. Tror klokka ble halv seks eller halv sju på morgenen før vi kom i sengs; jeg var noe redusert dagen etterpå kan jeg trygt si. 

  Etter nyttår startet vi på skolen 2. januar. Det var helt forferdelig. Startet med to timer tysk og jeg trodde jeg skulle dø, takk gud for vikar. Skolemessig har det vært ganske rolig, ganske lite å gjøre egentlig, og jeg klager ikke. På ungdomsskolen var jeg en av de (egentlig den eneste) som ønsket prøver og slik hele tiden, vell, vi kan si ting har endret seg.

  På musikkanten har jeg fått heeeelt dilla på en gutt på youtube. Jeg er ganske obsessed. Han heter Presence raps på youtube, og jeg linker han i slutten av innlegget. Utenom han har jeg vært obsessed med Charlie Puth, NF og Marcus og Martinus. Finfin combo. Hvis du trykker HER kan du snoke i spillelistene mine hvis det kan være interessant. 

  Ja, her er altså et bilde av halsen min, ganske random tenker du kanskje. Men se til høyre på halsen min, der er den hovne lymfeknuten min. Når jeg blir syk pleier det ikke gå ut over mandlene mine, men lymfeknutene som sitter i halsen. De er ikke spesielt store her heller, men jeg har aldri tenkt på at det kanskje gikk an å se dem. Så da måtte jeg jo dokumentere det og sende det til folk på snapchat. Jeg brukte forresten en hel fritime for å lese meg opp på funksjonen til lymfeknuter. Kort og enkelt fortalt fungerer de på en måte som små nyrer. Så nå vet du det. 

  Processed with VSCO with x1 preset

  Random bilder av meg som jeg synes var fine. Pluss jeg følte meg super buff på trening, måååå dokumenteres. 

  Hadde hatt 45 minutter kardio og følte meg amaaazing og kjempe svett. 

  Så har jeg den siste uka vært syk. Eller, det er litt upresist. Jeg ble vel egentlig syk på onsdagen, det var da jeg begynte å kjenne det. Også hadde jeg solid feber på torsdag, på et sånn nivå at jeg holdt på å besvime. Jeg måtte ligge på baderomsgulvet å kle på meg, klarte nesten ikke å verken stå eller sitte. Jeg var helt elendig. Både torsdag og fredag var jeg hjemme fra skolen, men jeg ble mye bedre utover dagen/kvelden i går. Jeg var hos legen i går for å få dokumentert fravær (fuck den amøben som kom med ideen om fraværsgrense), og fikk kun for fredagen og måtte betale 255,- kroner! At det er lovlig er jo sykt! Det verste er at ingenting av fraværet mitt på fredagen ble registrert...

  Da jeg opererte kneet for et par år siden målte de temperaturen på meg på sykehuset, og synes det var rart hvor lav den var, ca 35. Om den fremdeles er så lav vet jeg ikke, Men normalt ligger jeg mellom 35 og 36 grader, og jeg hadde på det meste over 38 de siste dagene, så det er ganske heavy for meg. Men jeg føler meg mye bedre nå! 

  Og utenom det, skjer det ingenting i mitt spennende liv. Dagen i dag har blitt brukt på sofaen, ryddende i spillelistene mine. Håper dere har det bra, så snakkes vi! :*

   

 • Publisert: 20.01.2018, 17:15
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer