hits

carmenlouise


De siste dagene

 • Publisert: 01.05.2014, 18:48
 • Kategori: Blogg
 • Heia, idag stod jeg opp 10.15 da jeg ikke fikk sove lenger, eller puste.. haha, er så vannvittig forkjøla spesielt om natta så våkner ofte av at jeg ikke klarer å puste gjennom nesa.

  Så gikk jeg opp i stallen litt før 12 og jobba. Hesten ble sendt av gårde i går så jeg holder på å rydde ut og vaske boksen hun var i. (savner henne)

  Holdt på til klokka fire! € timer med TUNGT arbeid, jeg er jo i tillegg skadet og små syk så da blir det ekstra tungt.

  Jeg er nå hjemme og er veldig utslitt fra idag.

  I dag er det også en uke siden jeg skrev under på at jeg skulle være vegetarianer i minimum 30 dager!:)

  Jeg har klart det (etter mine regler, haha) eneste jeg har spist av kjøtt er elg (som er vilt!) i forje uke, men jeg har jo sagt det at jeg spiser vilt fordi det har levd et bra og fritt liv osv.

  Men jeg merker jo det at kroppen min ikke er vandt til denne måten å spise på. Jeg blir fortere sulten og maten jeg spiser holder ikke så lenge (det har jo selvfølgelig med maten jeg spiser og gjøre), jeg er sliten og trett nesten hele tiden, igår var ikke klokka mer enn halv 12 før jeg nesten gikk i søvne (pleier å holde lenger enn det, spess. i helger),  og jeg glipper masse med øynene på skolen pga tretthet.

  Siden jeg ikke er vandt til denne måten å spise på så er jeg ikke overasket over at kroppen min reagerer så negativt på dette. Jeg gir meg selv derfor 2 dager til for å se hvordan kroppen takler det, vist dette fortsetter så er jeg nødt til å stoppe det. Dessverre.. De fleste som skriver/snakker om dette med vegetarisme er voksne folk som har sluttet og vokse. Jeg vokser enda og itillegg til det så holder jeg også på med "muskelbygging" (ikke sånn body buildning men jeg trener jo bla. karate og tenger muskler for det) så jada jeg skjønner hvorfor kroppen reagerer som den gjør.

  Jeg er så smart at jeg skjønner at dette ikke er sunt for meg, en livsstil helt uten kjøtt (utenom vilt) sånn plutselig er som regel egentlig ikke bra for noen.

  Om det blir sånn at jeg må slutte med denne livsstilen så kommer jeg alikevell til å ha kjøttfrie dager i uka, f.eks. kun spise kjøtt 3 dager i uka, og resten vegetar.

  Men vi for se, jeg håper at jeg kommer meg slik at jeg kan fortsette denne veien.

   

  Jeg nevnte at hesten var solgt og nå hentet.. Det synes jeg er veldig rart, komme opp i stallen med bare 3 hester. Men jeg vet at pippi har det kjempe bra. 

  Når pippi ble hentet hadde dem alt en inne i hengeren, samme alder og samme rase og den har blitt bestevenn med pippi, veldig koselig i og med at de står på samme stall. Fikk beskjed om at de hadde tatt ut hestene etter at dem hadde kjørt en stund slik at de skulle få strekke på beina. Når de da skulle inn igjen måtte de fjerne skilleveggen mellom dem for å få dem inn så gikk de på siden av hver andre inn, pippi som hater henger!

  Savner henne ganske masse men jeg vet at hun har det fint og sånn så jeg tar det veldig bra.

  Håper at dere alle sammen får en stårlende bra helg :))))

 • Publisert: 01.05.2014, 18:48
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer