hits

carmenlouise


Hola

 • Publisert: 29.05.2017, 13:40
 • Kategori: Blogg
 • Hei, håper dere har det fint!

  Dette blogginnlegget har jeg hatt planer om ganske lenge egentlig, begynner jo å bli en liten stund siden. Jeg var på Tenerife i påsken i år, og det var den første gangen jeg har vært der. I løpet av mitt 16 år lange liv har jeg sett ganske mange plasser, og for eksempel Lanzarote har jeg vært så mange ganger at jeg ikke har kontroll på det lenger. I dette innlegget skal dere få litt bilder og diverse fra turen.   

  Vi var på hotellet Be Live Experience Playa La Arena. Det er et svært hotell med over 400 rom. Vi fikk rom på vestkanten og fikk hele solnedgangen.


   

  Før vi reiste var jeg selvfølgelig syk og var urolig for hvordan jeg kom til å være der nede. Flyturen ned var vond da selv etter sterke medisiner (rinexin, hahah) var jeg tett og trodde ørene mine kom til å eksplodere. Men, vi kom ned og det var veldig fint. 

  Første dagen brukte vi egentlig bare til å bli litt kjent i området, slappe av osv. Om du ser vlogen min fra turen, som jeg vil linke under, får du se litt av hotellet. Del 2 kommer btw. forhåpentligvis i løpet av neste uke! I vloggen får du også sett meg fra min mest ufreshe side, fikk faktisk kommentar på youtube "u ugly..sorry(:"  Bitch got deleted, for å si det sånn. Tok det ikke til meg, da vedkommende kun hadde videoer av krigsfly (?) på sin kanal. Haha, men sletter som regel negative kommentarer, selv om de er få, men jeg vil at bloggen min (og youtuben min for den del) skal være en positiv plass å komme! :-)

  Vi var her i ei uke, og jeg kunne lett vært lengre. Fine rom, god mat, varmt og sol, hyggelig personal og berre gudd! Kan anbefale dette hotellet, og plassen på det sterkeste. Eneste minusen var at det var så stort område at det var langt å gå til rommet. #lifeissues Er ikke bare bare å være lat.

  Jeg elendig på steds-beskrivelser, so bare with me. Nedenfor hotellet var det en liten by/gate/ghetto, kall det det du vil. Det var noen sjapper og butikker, leiligheter osv. Det var bla. en kafè som på en måte "hang sammen" med hotellet, der de hadde sick god is, der hadde jeg kokos-is og kinder, siden I know you were all wondering. Lenger nedi gata var det en bar/pub/kafè der vi gikk etter middag den ene kvelden.

  Lene Mari og jeg klarte ikke å bestemme oss om vi ville ha kokos-is eller smoothie. Så vi tok begge, og delte heller. Da vi skulle betale fikk vi hver vår shot, som takk for besøket. Hvis du har reist mye før, kjenner du kanskje til det å få en shot sammen med regningen. I Hellas er det for eksempel veldig vanlig å få raki eller ouzo, som en hyggelig gest, de tenker ikke på hvor gammel du er. Vertfall, vi fikk den shotten da, som var fersken, super søt og de andre var ikke særlig keen på den. Av ren høflighet tok jeg den shotten og ble møtt med "CARMEN!!" av mamma. I was raised well. Dette var utrolig morsomt da vi var der. Så folkens..

  Bilderesultat for meme shots  ...Slik endte det da..

  Neida. Men på vei opp til denne hva-enn-jeg-skal-kalle-det, møtte vi ei jente, og en gutt, britiske. Jenta hilste høyt og tydelig på oss "Hello!" Og gutten som tydelig passet på sin småfulle venninne "Stop it Stacy, stop it!" noe som har blitt en sånn ting hos oss nå. Så om noen er litt tipsy - Stacy tendenser. Dette er sannsynligvis veldig mye mer gøy for meg enn for dere som leser, haha.

  Andre gøye ting..Ja, jeg adopterte kinda en katt. Den var rundt oss en god del, og endte opp på solsengen min. Om du følger meg på snapchat (noe du definitivt vil, carmenlhh) så så du nok en del til den katten. Annet, jeg fikk vist hvor elendig jeg er i airhocky, og hvor ekstremt generøs jeg ble etter å ha fått jobb, jeg var en liten engel som kjøpte hvite oreo og brus til søstrene mine, jaddaa, snill lillesøster. 

  Uansett så vil jeg konkludere med at det var en fin ferie, og jeg vil anbefale plassen til alle dere, siden jeg ønsker dere det beste, vi snakkes :-)

 • Publisert: 29.05.2017, 13:40
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Jeg kunne ikke.

 • Publisert: 19.05.2017, 15:00
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Endelig var det helg igjen, noe jeg har ventet på hele uka. Har den siste perioden ikke fått den beste søvnen, så det blir fint å få sovet ut i helga. Denne uka har ikke vært særlig utenom det vanlige. Mandag og tirsdag gikk i grunnen som vanlig. 17. mai gikk litt utenom det vanlige da jeg var hjemme og jobbet på en naturfagoppgave. Creds til meg, på tirsdagen hadde jeg ei halv side, i går ble jeg ferdig med 12, og jeg har ikke jobbet meg i hjel heller. Proud AF!

  Om noen er interesserte (som fåtallet nok er) så kan jeg poste noe av det her. Jeg snakker om psykisk helse og ortoreksi. Egentlig ganske bra, om jeg kan si det. 

  I går var jeg på jobb og i dag har jeg i grunnen bare vært på skolen. Jeg skulle egentlig ta teorien på moped i dag, gikk etter fjerde time, kom ned og fikk beskjed om at jeg ikke kunne ta den. Vandelen min var ikke på plass. Da jeg tok traffikalt grunnkurs fylte jeg ut det jeg måtte/skulle, men det har tydeligvis skjedd noe, slik at den ikke har blitt godkjent enda. Så jeg måtte bare kjøre hjem igjen. Jaja, ikke krise, men veldig kjipt. Ville kjøre til trening i dag, haha. Tips, sjekk at alt er i orden før du planlegger noe.

  jaa, jaa, håper dere alle sammen får en nydelig helg :*
   

 • Publisert: 19.05.2017, 15:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Flytur, roomtour og supermaket

 • Publisert: 14.05.2017, 13:03
 • Kategori: Blogg
 • Hello my beautiful friends!

  Håper dere alle sammen har en nydelig dag, så skal jeg gjøre den enda bedre med å si at del 1 av Tenerife videoen er oppe! Det kommer en del 2 også, jeg vurderte om jeg skulle ha alt i ett, da altså en video på ca 13 minutter. 13 minutter for en youtube video er ikke langt, meeen, jeg ville dele den opp. Lage litt spenning, neida, men ja, tror det var greit.

  Så må jeg jo naturligvis informere om at jeg ikke er særlig erfaren med filming etc. so be nice. Uansett, så håper jeg dere synes at videoen er grei, også kommer del 2 i neste uke.    

 • Publisert: 14.05.2017, 13:03
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Lærte ikke du det da du var liten?

 • Publisert: 09.05.2017, 17:10
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å få opp videoen fra Tenerife i går kveld, men siden alt klikket, gikk ikke det. Men den kommer i løpet av uka da vertfall. Dagen i dag tok en brå vending og plutselig var jeg på legevakten.

  Da jeg gikk hjem fra skolen kjente jeg etterhvert en trykkende smerte i magen, noe jeg opplever every now and then, uten noen forklaring. Siden jeg som sagt har opplevd dette mer enn en gang tidligere, tenkte jeg derfor at jeg måtte litt kjapt hjem for ikke å kollapse. Da jeg kom til coopen her på Moi klarte jeg ikke gå lengre og falt litt sammen. Langs fortauet er det en benk, men det var også noen steinblokker. Siden jeg måtte spy og ikke ville at hele fortauet skulle være fult av spy gikk jeg bort til disse steinblokkene i nærheten av en bekk. Jeg "hang" over disse og kastet opp. Da kom det en dude i gravemaskin som stilte det vanlige, men sykt teite spørsmålet å stille noen som ser ut til å dø, "Går det fint?" Han fikk et kort nei til svar. Han lurte på om jeg hadde ringt etter noen, og jeg nikket. "Ja, du jeg skal flytte disse steinblokkene, jeg..." Åja, så du skal det du. Selvfølgelig jeg kan flytte meg, kollapse en annen plass. Jeg kravlet bort til benken igjen og han fikk flytte steinene sine. Jeg fikk tak i storesøsteren min og hun kom for å hente meg. Hun ringte til legevakta og fikk beskjed om å kjøre meg dit. De fant selvfølgelig ikke ut av noe spesielt. Ta en ibux så går det nok over. Nå ligger jeg hjemme og prøver å få i meg noe væske.

  I løpet av den halvtimen (?) jeg lå der på fortauet var det to personer som spurte hvordan det gikk med meg. Pluss drittsekken i gravemaskin (sorry not sorry). Disse mennene var ikke lokale, og kjørte i bobil. De spurte hvordan det gikk med meg og om jeg hadde ringt etter noen. Pluss de fulgte litt med på meg. Jeg mener absolutt ikke å prøve å få oppmerksomhet eller noe som helst sånn med dette! Om noen flere hadde kommet bort og spurt hvordan det gikk, hadde jeg ikke svart noe annet, jeg hadde ikke blitt bedre heller. Ingen kunne gjøre noe for meg der og da, det vet jeg.

  Men hvor er medmenneskeligheten?

  Når jeg tenker på situasjonen nå blir jeg litt sjokkert. Hadde jeg sett noen ligge strekk ut på siden av veien, seende ut som tidenes hangover, hadde jeg gått bort til dem. Sørget for at de ikke holdt på å dø. Uansett. For jeg ville ikke visst om 1, 5, eller 100 andre allerede hadde spurt. Er det en ting jeg virkelig ønsker med mitt liv så er det å hjelpe, så det ville vært så unaturlig for meg å ikke gått bort til det mennesket.

  Som sagt så prøver jeg ikke å få noen "huff, stakkars deg." Ja, det er stakkars meg! Men det er ikke det jeg mener med dette innlegget. Aldri i livet om jeg ønsker å legge ut på nettet, som alle kan se, at jeg lå på en benk å spydde ved veien, bare for å få oppmerksomhet. Ehm, det er ikke særlig attraktivt for å si det sånn. Men folk må virkelig våkne opp. Hadde jeg sett noen ligge der, slik som jeg gjorde, og jeg hadde sett noen bare gå forbi, hadde jeg blitt rasende på vedkommende. Så om du var en av de som gikk forbi meg i dag så har du all grunn til å være flau over deg selv (neida, joda). Medmenneskelighet, respekt, sympati, høflighet, var det ting du ikke lærte da du var liten?

  Det er så mange kalde mennesker det ute. Og akkurat dette er veldig typisk småplass. I ei så lita bygd som Moi så er folk ute etter å kunne se/høre det som skjer, for så å sladre om det senere, det er slik menneskene her bryr seg. Hvilken logikk det er, vet ikke jeg. Trist er det vertfall.

   

  Men som sagt, jeg er i live og det går fint. Har tatt en ibux så går det over.    

 • Publisert: 09.05.2017, 17:10
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Å ha nok å gjøre

 • Publisert: 03.05.2017, 15:41
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Nå roer det seg snart her for min del. Jeg går jo siste året på ungdomsskolen, så standpunktprøver, eksamener og høringer er ikke en ukjent ting nå. Uka etter påskeferien startet brått med standpunktprøver allerede da. I dag hadde jeg en geografi prøve vi alle sammen synes var urettferdig. Vi startet på kapittelet, hadde 3 (?) timer og hadde en prøve.. Var ikke et vanskelig kapittel, men altså, halo, er det slik det har blitt? Vi begynner på kapitteler fordi det er satt opp prøve. Jaja, uansett så har jeg også matte-standpunkt på fredag og ei framføring I KRLE på mandag. Denne uka er jobbhelg og i tillegg er jeg godt i gang med mopedlappen. Herlig! Det er viktig å ha nok av ting å gjøre, eller hva!

  Nå er det en time til jeg har PT time, så jeg må altså gå hjemmefra om en halvtime. Så nå må jeg jobbe med litt matte, også snakkes vi! Blir godt når alt dette prøve styret er over.

  Ha en fin dag folkens!   

 • Publisert: 03.05.2017, 15:41
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer