Planer for sommeren og update (igjen)

Hei!

Nå har jeg endelig skikkelig sommerferie, ferdig med eksamen, avslutning og hele pakken. Nå er det ferie. Denne sommerferien har jeg ganske mye fri, jeg jobber litt, men absolutt ikke masse. Om ikke så lenge reiser jeg til Malta, og i august skal jeg til Danmark/Tyskland, som vi gjør hver sommer.

Avslutningsfesten hadde vi på onsdag. Da var hele trinnet, lærere og foreldre til stedet, og det var veldig fint. Det var bilder fra Berlinturen vi hadde i høst, taler, sang og noen av musikkprosjektene våres ble vist. Etterpå sov Eline, Live og Maren over hos meg.


 

Dagen etterpå, torsdagen, var det jobb for min del, også i går var jeg i(på?) Sandnes. Mamma skulle treffe ei venninne, så jeg vimset rundt på kvadrat i tre timer alene, noe som ikke var en super god ide, da jeg svei av langt over 3 000,- kroner. det var i grunnen ikke planen, men shit happens. Greia var den at på slutten var jeg tydeligvis litt lei, da endte jeg opp med å kjøpe salt. Av alle ting kjøpte jeg salt. Rosa himalayasalt, FYI er det mye bedre for deg enn vanlig hvitt salt, det er naturlig og uraffinert, så hvis du ikke visste det før, så vet du det nå.

Som jeg nevnte så reiser jeg snart til Malta, noe jeg gleder meg helt ekstremt masse til!!! Åh, jeg kommer til å lage et innlegg om det senere, så dere får vite litt mer, men fyfader det er amazing. Har aldri vært på Malta før, så det blir veldig fint. Funfact, det blir også det/den 17ende landet/øya jeg reiser til.

Så, siste lille ting før jeg avslutter dette innlegget. Det ble litt rotete, men det klarer dere! Jeg var jo i Tyskland/Danmark i begynnelsen av denne uka. Det er ikke så mye gøy å si om det egentlig, utenom at det snart kommer en video eller innlegg der Lene Mari og jeg tester ukjent, gøy godteri, ahaha. Stay tuned for that! 

Så prøver jeg også å få til del to av Tenerife, men jeg har kun den ferdigredigerte videoen på ca et kvarter. Jeg delte opp videoen i to, men klarte å slette del to, så har kun hele greia, så skal prøve å dele den, men må redigere noe ekstra som jeg ikke får til. Menmen, hvis det ikke går, poster jeg bare hele greia. Hvis du har noen tanker som kan hjelpe meg, plis gi beskjed! <3<3<3<3

Her er det også et par bilder fra hotellet vi skal ha på Malta, skal du noe gøy i sommer, kommenter under! :-)Håper dere har det fint, så snakkes vi. Her til slutt får dere et vakkert bilde pappa tok av meg etter avslutningen vår på onsdag.


 

slik går nu dagan

Hei vakre mennesker!

Har dere det fint? Håper det. Jeg hadde egentlig tenkt å blogge tidligere i uka, men tiden har svømt fra meg. På tirsdag fikk jeg vite at jeg kom opp i KRLE i eksamen. Først ble jeg sur, men etter jeg fikk tenkt meg om, var det helt greit! Da vi hadde prøvemuntlig kom jeg også opp i KRLE. På onsdag fikk vi tema, og jeg fikk "noen religiøse strømninger i vår tid", som handler om alternativbevegelsen og nyreligiøsitet, noe jeg synes er ganske interessant.

Jeg hadde eksamen på torsdag, 12.30. Jeg kom inn, snakket om temaet mitt og fikk etterpå spørsmål, de fleste gikk veldig fint. Da jeg kom inn for å få karakteren fikk jeg utrolig mye skryt! At jeg oste av selvtillit, at jeg visste hva jeg snakket om, og leverte på et høyt nivå. Utrolig gøy å høre. Og for dere som følger meg på instagram og snapchat, vet at jeg fikk 6. Utrolig glad for det, jeg jobbet så absolutt for det!

Nå sitter jeg å spiser ritz og hummus før jeg snur nesa mot senga. Jeg skal opp igjen klokka fire, så vil gjerne ha litt søvn før den tid. Jeg reiser bort et døgn, så blir ikke noe blogging før tidligst tirsdag, helst kanskje torsdag eller fredag. Da skal vi få tatt en liten life update. Igjen.  

Siste innspurt

Hei!

Nå er det rett før sommerferie og det er siste innspurt for de fleste av oss. Jeg får vite hvilket fag jeg kommer opp i eksamen i i morgen også får jeg oppgaven på onsdag før det er eksamen på torsdag. Jeg er fryktelig klar for sommerferie nå, jeg er utrolig sliten. Som de aller fleste elever har de siste ukene vært slitsomme. Som jeg nevnte forrige innlegg, så sliter jeg voldsomt med å sove. Jeg liker ikke å klage, men det er noe jeg sliter ekstremt med. Siden etter påskeferien har jeg fått mye mindre søvn enn jeg har behov for. Er usikker på hvor mye søvn jeg faktisk får i løpet av ei natt, men jeg kjenner det er for lite. Om du har noen tips, plis gi dem til meg, jeg trenger søvn. 


 

Jeg ser ikke super fresh ut, but lets keep it real! Nå planlegger jeg å se på netflix før jeg har en lett treningsøkt senere i kveld, for så å prøve å sove litt mer i natt, det trenger jeg. Til dere som ikke er ferdige med eksamen enda, jeg ønsker dere masse lykke til, dette går fint :-)

Life update

Hei vakre jordboere!

(Funfact, jeg har en ting for å kalle folk jordboere, ja, jeg synes det er gøy.)

Håper dere har det fint! Jeg har sett at jeg har hatt en litt overfladisk blogging i det siste. Med det mener jeg at dere egentlig vet nada av det som skjer for tiden. Mitt liv er relativt kjedelig, men jeg vil uansett oppdatere dere på hva som skjer for tiden.

- As you all know, så er jeg 16 år, og går i 10. klasse. Våren i tiende er synonym med mental breakdowns, lite søvn og stress. Og det blir nok verre til neste år, haha, neida, det får tiden vise. Jeg er relativt flink på skolen, og er en femmer i de fleste fag, (Don`t even bother asking about tysk) så det er ikke spesielt tungt egentlig. Vi har hatt noen prøver vi har fått beskjed om i veldig kort tid før prøven, noe som suger hardt og som lærere virkelig burde skjerpe seg på. Men utenom det, så var jeg litt uheldig med den siste krle prøven vi hadde i forrige uke, da jeg ikke hadde vært tilstede i mer enn en time da vi hadde dette kapittelet. Dessverre var det om Mormonene, Jehovas vitner, Bahai og Sikhismen, som jeg ikke kjennet så godt til. Jeg klarte av alle ting å spørre om hvem som hadde skrevet Mormons bok, jeg tenkte det kanskje var Dan Brown, det var det da altså absolutt ikke. For dere som synes dette er gresk, så kunne jeg like gjerne spurt om hvem som skrev Bibelen.  Så det endte altså i at jeg måtte lære meg helt nytt stoff, et helt kapittel, alene uten lærer.. Takk jesus for at jeg har lærer-foreldre da, haha. Jeg har ikke fått tilbake prøven, men jeg er ganske avhengig av å få 5 på denne prøven. Men vi får se, jeg kommer inn på videregående uansett, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg stresser så med det. Fordi ingen bryr seg. 

Jeg har blitt veldig mye bedre når det gjelder karakterer. Jeg griner ikke lenger hvis jeg får 4, så det kommer seg. Det er viktig å gjøre sitt beste, og det gjør jeg, men jeg irriterer meg over at jeg ser på 4 som dårlig. 4 er ikke dårlig. Allikevel mener jeg det. For dere som ikke skjønner dette, er det helt greit, men dere som har det likt. Dere skjønner hvor slitsomt det er. Trenger tips til å slutte å se på alt under 5 dårlig. Hvis jeg skal ha samme tanker i tysk på videregående, hahah, lykke til Carmen.

Så altså, konklusjonen er altså at skolen går bra. Nå er det bare muntlig eksamen igjen. Jeg hadde en framføring i naturfag i dag. Let`s all take a moment to laugh. Det gikk litt langt sør. Jeg fikk beskjed etter tredje time om at jeg skulle framføre i siste time, så jeg var ikke forberedt i det hele tatt. Men men, det gikk bra, fikk beskjed om at det ikke var super viktig, var ikke alle som gjorde det en gang.

Sååå, det var alt jeg hadde om skole, nå er jeg ferdig med den delen, haha, sikkert mange som synes det er ganske uinteressant. 

- Jeg nevnte så vidt noe om søvn over her. Og det viser videre til neste update. Jeg sover lite for tiden. Enten så legger jeg meg og sovner med en gang, men våkner en million ganger i løpet av natta, som for eksempel i natt. Sist jeg sjekket klokka var den 04.40, og da hadde jeg allerede våknet mange ganger tidligere. etter dette sovnet jeg igjen, og våknet to ganger før jeg stod opp. Om det ikke skjer sånn, så legger jeg meg til vanlig tid, men sovner ikke før mellom 2 og 4. De gangene jeg sjekker klokka, pleier den å være alt fra 02.30 til 03.30 siste gangen jeg sjekker. Derfor er jeg ganske trøtt og sinnsykt vond i hodet for tiden. 

- Jeg fikk lappen på moped for litt over ei uke siden, noe som var veldig greit, og overraskende lett. Jeg var egentlig forberedt på å stryke, men neida, det gikk kjempe fint. 

- Hva annet har skjedd..? Jaa, på lørdag som var nå tok jeg orbital-piercing. Jeg har lenge hatt lyst på denne piercingen, så fikk jeg endelig tatt den. Jeg tok den i Sandnes på Skin fuel Empire tattoo & piercing. 

Processed with VSCO with m3 preset
Jeg er sinnsykt fornøyd! Men den er ganske sår enda.


- Så går vi videre. Treningsmessig er ting veldig vanskelig å svare på. Egentlig går det fint, forrige mandag satte jeg ny pers i knebøy på 77,5 kg, 3 reps*2 sett. Det er jeg veldig fornøyd med og målet mitt som er å ta 100 kg i løpet av 2017 ser ut til at ikke er urealistisk. Så altså, styrkemessig er det greit. Men jeg er utrolig sliten. Øktene mine er veldig tunge og jeg blir veldig fort sliten, jeg klarer ikke helt å finne ut hvorfor. Uansett så er det slik det er. Trening fungerer på den måten at ting går bra, så stagnerer du litt, også skyter det avgårde igjen. Jeg har ny treningsplan og ny kostholdsplan, så det er kanskje ikke så rart at kroppen reagerer på det. Men det er slitsomt å være sliten.

Jeg leste en fin ting her den ene dagen. En pil kan bare fly fremover om du drar den tilbake. En liten motivasjons quote til deg som er lei av eksamenspress og vil ha sommerferie. 

Bilderesultat for arrow quote

Glad. Sliten. Lykkelig. Trist. Oppgitt. Trøtt. Optimistisk. det er vel en god oppsummering på hvordan jeg har det for tiden. 

Når alt kommer til alt, trenger jeg ferie.

Få slutt på grusomhetene

Hei!

Om du har fulgt min blogg en stund, eller lest eldre innlegg, vet du at jeg er ekstremt engasjert og opptatt av dyrenes rettigheter og jordkloden vår. Jeg har flere ganger vært i kontakt med PETA, jeg har mailet med loreal, lilleborg og flere. 

Dyretesting er noe av det ondeste som fremdeles utføres hver dag på vår klode. Dyr som kaniner, katter, apekatter, marsvin og mus utsettes for ekstrem smerte, pining og død. Dyr kjenner på samme smerte som oss mennesker, de kjenner på følelser som frykt, smerte, aggresjon, sorg og ensomhet. Å bevisst påføre levende vesener dette er etisk feil og burde være langt ifra naturlig oppførsel. Husk at når du kjøper den fantastiske Estèe Lauder foundationen, sier du indirekte ja til å pine et dyr.

The Body Shop, fikk EU til å innføre forbud mot dyretesting av kosmetikk, og ønsker nå at FN vedtar en lov som setter en stopper for testing av produkter på dyr. Du kan lese mer om The Body Shop og dyretesting HER. 

Om du er interessert i å finne ut mer om dyretesting har jeg flere innlegg på bloggen under kategorien Dyrevern.

Ta vare på de du deler planeten med, vis medfølelse for liv, og signer denne kampanjen. Vi må få slutt på slik grusom behandling av dyr.

Klikk på bildet over for å signere.

 

my5-RB-lDuU
Carmen Louise

Carmen Louise

16, Lund

Jente fra Lund, blogger om litt av hvert og alt. Svært opptatt av dyrs rettigheter, trening og klær. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits