hits

carmenlouise


Malta bildedryss

 • Publisert: 26.07.2017, 15:02
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Beklager at jeg sa jeg hadde mye blogg-motivasjon også endte opp med å gå ei uke uten noe nytt, om du har følgt meg en stund, vet du at det er bare slik jeg er! Beklager, jeg prøver.

  Jeg har noen innlegg jeg planlegger, så vi får se når det kommer. Det er ikke outfit poster for å si det sånn, det krever litt mer arbeid enn som så. 

  Update angående videoen fra Malta... Ser ikke bra ut, redigeringsprogrammet mitt er helt grusomt så det vil ta litt tid. Om du har noen tips til meg, noen redigeringsprogram som kanskje fungerer bedre etc. så feel free til å tipse meg. Jeg bruker VSDC og har windows 7 eller noe sånt, haha, lite kontroll.

  Anywaaay, her er det et lite bildedryss fra Malta. Jeg likte den plassen veldig godt, så jeg er ikke helt ferdig med å poste bilder etc. enda!

   
  Kan vi ta ett minutt for tærne mine..altså...what, lets move on

  Så kan jeg faktisk ikke annet enn å snakke litt om den blå lagune. Vi fikk beskjed at vi ikke måtte på i ei helg, fordi det var mest mennesker der da. Så vi gikk på en mandag. Og dere ser jo selv hvor mange folk det var her! Noe som gjorde meg og egentlig resten av reisefølget ganske frustrert. Denne øya, dette vannet, alt, er utrolig vakkert og må bli bevart på en bra måte. Så mye turisme er ikke bra for øya. Dette er naturlig og ikke skapt av oss mennesker, en ekte naturlig skatt. Så mye turisme sliter veldig på naturen her, og gjør meg utrolig trist. Jeg er fult klar over at jeg var her selv, var en del av "nedslipingen", derfor synes jeg dette er litt skummelt å skrive. Men prøv å forstå hva jeg tenker. Dette området kommer til å bli oppbrukt og nedslitt fort om slike mengder er på øya. Vår ide er at de setter opp prisen solid for å besøke øya (vi betalte bare 20 euro per pers!) og ikke har så mange med, så er det litt mer eksklusivt.

  Sorry dude, jeg lærte aldri det å spørre før en tar bilde av andre mennesker.

  Thx for tuning in! Vi snakkes snart :-)

 • Publisert: 26.07.2017, 15:02
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • WHAT`S IN MY TRAVEL BAG

 • Publisert: 18.07.2017, 14:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • inneholder adlinks

  Hei!

  Gjennom mitt 16 år lange liv, har jeg rukket å sett mye av verden. Første gang jeg var oppe i et fly, var jeg 4 år og skulle være med til Gran Canaria for første gang, og da jeg var ca 3 måneder var jeg med til Danmark for første gang. Hvert år siden jeg var nyfødt har jeg reist en eller annen plass. Jeg har også familie bla. på østlandet, så jeg har vært mye rundt Drammen ol. 

  Jeg elsker å reise, men selv om jeg elsker å reise, er jeg avhengig av at alt er på plass. Selv om jeg ikke er så glad i å ha mange ting med meg, så har jeg det. Minimalisten i meg synes ikke det er greit. Men disse tingene er veldig greie å ha, og kjedelige å ikke ha om du trenger dem.


   

  Veska jeg brukte da jeg reiste til Malta, og også har brukt på andre reiser når jeg vil ha med meg mange ting, er denne fra Day Briger et Mikkelsen. Den har plass til en million ting, og er veldig grei, særlig til reising. Du kan kjøpe den HER. For å være ærlig vet jeg ikke om jeg foretrekker sekk eller veske. Veske synes jeg er mer oversiktlig, men vond å bære. Sekk er mindre oversiktlig men bedre å bære.

  Første ting jeg må ha med, Ipad og headsett. På ipadden har jeg alt av filmer og musikk. I tillegg til at jeg skriver ned lister og tanker om alt. Må være med. Jeg liker godt å ha med et headsett som er over/on ear og ett som er in-ear, så jeg kan velge når jeg kommer på flyet hva jeg vil bruke. On-ear kan fort være ukomfortabelt over lengre tid, og da kan det være greit å bytte. Personlig foretrekker jeg on-ear, særlig disse fra AKG som er gode på lyddemping/lydisolering. Hvor ofte er det ikke skrikende unger på flyet? Hvor ofte er ikke det super irriterende? Nettopp, derfor er de super nice. Ofte har jeg dem også på hvis jeg vil sove eller lese, bare for å få litt ro. 

  For at alle elektriske dubbedingser skal virke, er det greit å ha med litt backupstrøm og ledninger. Derfor har jeg med en liten pose med ledninger til mobil, ipad, kamera, u name it, en adapter og en oppladet powerbank.

  Så har jeg også med kamera og tripod. Jeg bruker både speilrefleks og dette som er litt mindre. Speilrefleksen liker jeg å legge i kofferten siden det tar så stor plass, også vil jeg heller reise med dette kameraet som er mindre, lettere og som ikke trenger så mye instilling som det andre. Kameraet jeg bruker er Sony a5000. Tripodden er gorillapod SLR-zoom. 

  Min gode gamle ipod er med, full av all musikken min. Noen blader hvis jeg kjeder meg, og ei bok. Jeg vil like å lese, og prøver så godt jeg kan. Nå holder jeg på med Sophie Elise sin bok, forbilde. Den er konge, og anbefales absolutt,  kjøp den HER

  Så har jeg naturligvis med meg penger. Når jeg reiser liker jeg å ha ei mindre lommebok, og har brukt denne i noen år nå. Penger og kort ligger der.

  Så vet jeg ikke med dere, men jeg liker ikke tanken på å miste bagasjen. Det har aldri skjedd med meg, men det har skjedd med flere jeg kjenner. Så jeg liker å ha med et ekstra skift klær, undertøy og sokker. Bare for å være på den sikre siden. Dette gjør jeg ikke alltid, men for eksempel da vi reiste nå, fløy vi Stavanger-Bergen-Stockholm-Valletta, så da ville jeg ha med meg skift i tilfelle bagasjen skulle forsvinne.

  Tykke sokker og en stor cardigan. Jeg må ha med tykke sokker på fly, siden jeg nesten alltid ender opp med å fryse, særlig på føttene. For meg er det enten iskaldt eller glovarmt på fly. Denne gangen var det varmt, og jeg foretrekker heller at det er kaldt. Uansett, sokkene er med, og cardiganen også. Jeg har blitt litt nesten avhengig av å ha noe i korsryggen når jeg sitter. Så denne gangen krøllet jeg den sammen og la den i ryggen som støtte. Hadde det vært kaldt, ville den blitt brukt som pledd.

  Dilldall du ikke vil være uten, om du trenger det. Leppepomade, ekstra hårstrikk (jeg reiser alltid med håret oppsatt), papirlommetørkler, blotting, ansiktswipes og ansiktskrem. 

  Hårbørste, parfyme, body lotion (ja, jeg er en av de som tar disse fra hotell), og antibac. Antibacen, er helt nødvendig for meg. Jeg pleier også ha med antibac-servietter, men brukte dem opp på reisen. Jeg spriter hendene hele tiden, og wiper ned alt rundt meg på flyet. Det lille bordet, armlenene, vifta, alt rundt meg, må tørkes med antibac. Jeg får helt noia hvis ikke.

  Så sist men ikke minst, mobil, solbriller, pass og vann. Jeg tror ikke jeg trenger å forklare hvorfor jeg tar med det. Vann pleier jeg enten å kjøpe på flyplassen, men helst tar jeg med egen flaske og fyller på flyplassen. 

  Så, det er det jeg har med meg når jeg reiser, håper dere likte innlegget, så sees vi :-)

 • Publisert: 18.07.2017, 14:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • Nytt design

 • Publisert: 15.07.2017, 12:55
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Om du har fulgt denne bloggen over en ganske lang periode, så kjenner du til min syke obsession med web/bloggdesign. Jeg har ganske lenge nå hatt det samme designet, men ville oppgradere litt. Såååå, hva synes dere? Jeg er veldig fornøyd! Det er ikke veldig annerledes, men litt mer clean. Headeren er relativt midlertidig, så kommer det nok ny før jul. Jeg er treig, jeg vet det.

  Uansett, håper dere liker det, det gjør iallefall jeg.

  Random bilde fra Malta, fordi jeg ikke liker å blogge uten bilder.

  Så har jeg en god nyhet, bloggmotivasjonen min er ganske på plass, så stay tuned :-)
   

 • Publisert: 15.07.2017, 12:55
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Blue lagoon, red and white

 • Publisert: 14.07.2017, 18:05
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Da er jeg hjemme igjen fra en utrolig flott tur til Malta. Jeg storkoste meg, og kunne gjerne vært lengre. Vi reiste tirsdag 4. og kom hjem onsdag 12.

  På mandag var vi på den blå lagune, som er veldig populært. Den ligger utenfor Malta, ved Comino. Det var helt utrolig vakkert og jeg har en del på film derfra som kommer til å komme i vloggen, jeg har btw. begynt å redigere på videoen, men redigeringsprogrammet mitt er helt bananas og klikker hele veien, så ser ut til at det kan ta litt lengre tid enn jeg håpet. Menmen, den kommer forhåpentligvis i løpet av sommeren. 

  Her er det et lite bildedryss fra den blå lagune.

   

  Siste kvelden spiste vi på en kjempe fin restaurant, Sardinella heter den. Vi var der to ganger. OK priser, hyggelige servitører, og kjempe god mat. Jeg hadde det samme begge gangene fordi jeg likte det så godt. Quinoa salat, med avokado, feta, tomat og ruccola, utrolig god! 

  Og outfittet den kvelden var dette:

  Disse bikiniskillene er veldig morsomme synes jeg. Jeg hadde en skikkelig fin bikini på da vi var på båtturen til den blå lagune. Jeg ville ha en som satt godt på, og da ble det altså en som gikk om nakken. Vanligvis bruker jeg slike som går rett over, bandeau, for jeg synes de gir finest skille. Jeg brukte denne bikinien èn dag, på båtturen, og fikk disse skillene. Det er kjedelig, men også så morsomt. haha, får satse på sol i Norge så jeg får de bort. 

  Håper dere har det fint, så ses vi plutselig :-)

 • Publisert: 14.07.2017, 18:05
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Valletta

 • Publisert: 09.07.2017, 10:26
 • Kategori: Blogg
 • Hello from St. julians!

  Håper dere har det super fint, det har jeg. I går besøkte vi hovedstaden, Valletta. Det er en kjempe fin by som du absolutt bør besøke om du er på øya.   Jeg har ikke så mye mer å si enn at det var utrolig fint her og masse å se. Vi var der i et par timer, før vi spiste middag på en kjempe søt restaurant, og så tok bussen hjem igjen til hotellet. Det var vakkert, men utrolig varmt, t-skjorta mi var ikke langt fra gjennomvåt.  Nå skal jeg skifte og ut i sola, sees :-)

 • Publisert: 09.07.2017, 10:26
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Hello Malta

 • Publisert: 06.07.2017, 15:00
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Nå er første hele dagen på Malta ferdig og så langt er Malta kanon. Jeg fikk en litt stygg start da vi var på takterrassen og jeg mistet beskyttelsen til linsa på det ene kameraet under terrassebordene. Heldigvis er det fantastisk bra service og de hjalp meg med å få den opp igjen i dag tidlig. Super greit!

  Jeg holder så vidt på med en vlog, som jeg ønsker å gjøre litt bedre enn de til Tenerife. Så håper det blir noe av det. 

  Akkurat nå sitter jeg på gulvet på hotellrommet og skriver dette blogginnlegg, før jeg vil legge meg. Klokka er nå snart 01, jeg spiste nettopp tre kuler is og holder på å dø (sånn hvis du lurte), sinnsykt mett, haha.    

  Jeg kommer til å blogge mer senere, men nå vil jeg sove. Håper dere har det fint hjemme i Norge også, så snakkes vi! :-) (Ps. dette innlegget ble skrevet i går, men ble ikke postet før nå, haha)

 • Publisert: 06.07.2017, 15:00
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer