hits

carmenlouise


Fin nyttårsfeiring for alle

 • Publisert: 31.12.2014, 00:47
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  I morgen (eller teknisk sett, idag) er det nok mange som har planer om å skyte opp fyrverkeri og ha ei fin feiring.

  Nyttårs feiringer er en av de dagene i året vi må passe litt ekstra på dyra våre. De er nemlig ikke like glad i denne feiringen som kanskje vi er.

  Både hunder, katter, kaniner, hester, marsvin, hamstre, lam og kuer kan være redde på nyttårsaften. Uansett, størrelse.

  Et par tips er: 

  • Vær rolig selv, om du stresser eller er nervøs, smitter det over på dyret.
  • Ta med deg dyret en plass der det er rolig og stille og ha på radioen elns. ikke la det vær stille.
  • Ha/ gi dyret godteri
  • Om det er hester i en stall, prøv å ikke ha "synlige" vinduer. Trekk for, så de ikke ser direkte på fyrverkeriet. Dette kan være stressende for dem. Ha på radioen, sjekk til dem inn i mellom og sørg for at de har nok mat. 
  • Har du f.eks hamster elns. (smådyr) sett buret litt vekk, så det ikke blir høy lyd og masse blinkende lys.

  Det beste er å bare finne ut hva dyret liker best. Ingen dyr er like. Da jeg hadde Pippi (hesten) var jeg oppe den ene nyttårs afta og så til dem. Hestene var våte av svette og stresset voldsomt. Vi har parsienner i stallen så de var dratt ned, men ellers satte jeg på radioen så det ikke var blikkstille. det gjør ikke bare hestene nervøse, også jeg blir nervøs da det er stille og plutselig smeller det. Et godt tips til hesteeiere: Hester liker klassisk musikk, det gjør dem roligere enn for eksempel hip hop.  Håper alle får ei flott feiring, også dyra. Det er ikke bare vi mennesker som går inn i et nytt år, det gjør dyra også, ikke la dem få en dårlig slutt dårlig begynnelse.
  Skjønner ikke hvorfor men Amadeus har fått det for seg at å ligge under sofaen, ja det er topp det! 

   

 • Publisert: 31.12.2014, 00:47
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Forandring fryder

 • Publisert: 29.12.2014, 15:07
 • Kategori: Blogg
 • Mange vil kanskje si jeg har forandret meg. Noen vil kanskje si at jeg har vokst. Og noen vet kanskje ikke hva jeg snakker om en gang. Jo, jeg har på en måte gått gjennom tre forskjellige faser (går det an å si det sånn, haha, hørtes så teit og tragisk ut) som jeg vil fortelle dere litt om. Jeg er sikker på at det er fler som kjenner seg igjen i dette.

  1.  Slik alle er i alderen 5/6-10/11. Altså, jeg var helt "vanlig" og orginal. Null sminke og gjorde det som gjorde meg glad. Lite å si om det. Utenom at jeg løy en del. Jeg levde i min egen lille boble og sa litt av hvert. Du vet, jeg hadde jo både bodd i spania og gått i barnehage der, spist edderkopp og hadde ponni. Jeg sa også at jeg hadde alt jeg ville ha. Som da jeg var hos ei veninne og sa jeg hadde det barbie flyet (eller bussen) som hun også hadde såå lyst på. Jada, løyneren Carmen vettu. Jeg skjønte det faktisk ikke. For meg var det liksom ikke løyn, det var jo sant!
  2. Det var da jeg gikk i 7.klasse. jeg var altså 12. Sommerferien til syvende begynte proffe makeup artisten Carmen å sminke seg. Å herregud, det skulle ikke vært lov å se ut slik jeg gjorde! Bryna hadde en snegle form i fargen nesten svart. Jeg så rett og slett ikke ut. Heldigvis sluttet dette rett rundt Mars så det varte ikke lenger enn i sånn cirka et halvt år. I Mars tegnet jeg enda bryna, men de var på bedringens vei, de var ikke helt forferdelige lenger. Jeg sluttet helt med tegninga i Mai (?) da jeg endelig hadde fått bryn og fikset dem. På denne tiden var jeg også ganske usikker og selvsikkerheten var ikke helt på topp. Til tider kunne jeg være/virke litt tilgjort og ikke alltid hundre prosent meg selv da jeg var opptatt av hva andre tenkte om meg. (Åså de bryna Carmen, komman!) 
  3. Sånn jeg er nå. Selvtilliten min er ganske god og jeg er over hodet ikke redd for å være meg selv. Det er ganske vanskelig å si noe om hvordan jeg egentlig er nå. Men jeg vil vel si at jeg ser ganske mye bedre ut enn jeg gjorde i 7.ende.

   
  1.

   

  Her var jeg mellom 8/9 og 11 år

   

   2.

   

  Fjortiz sa du?

   OMG, I looove your eyebrows!

  Jeg vet ikke om jeg burde le eller gråte når jeg ser disse bildene. 12 år

   

  3.

  Jeg la nettopp ut et bilde på privatbrukeren min på instagram et bilde av meg fra et og et halvt år siden, og et nå.


  Slik var det. Bilde oppe er et screenshot fra en video veninna mi la ut på insta for et stund siden. Og det nede var tatt nå i jula. Bildet nede hadde jeg veldig elektrisk hår, så undskyld det.

  Jeg er veldig glad for at jeg har forandret meg, på mange måter. Jeg bryr meg om hva folk mener, det tror jeg nesten er viktig, men om noen for eksempel kaller meg stygg, så okei, greit for meg. Jeg slenger heller noe stygt tilbake. Jeg tar det ikke til meg.

  Jeg har fått beskjed om at det er veldig greit med at jeg ikke er så fryktelig høytidelig på meg selv da jeg derfor er lett å forholde meg til. Halo, jeg poster "stygge" bilder av meg selv på bloggen som jeg vet at hele verden kan se. Det kan jeg ikke gjøre om jeg ikke har selvtillit. Og en person som tar seg selv veldig høytidlig hadde heller ikke gjort noe sånn.

  "Det blir fort både hyggelig og nydelig om du driter i å ta deg selv så høytidlig"

  Ha en fin dag videre :)

   


  Har sikkert suttet i noen timer nå for å jobbe med dette innlegget, gah, nå skal jeg ut. (skulle virkelig vært peace tegn på tastaturet)

 • Publisert: 29.12.2014, 15:07
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • 24. Desember

 • Publisert: 24.12.2014, 12:47
 • Kategori: Blogg
 • Hei, hallo og god jul!

  Det er helt sinnsykt hvor fort det faktisk har godt. Jeg hadde elevsamtale siste uka før vi slutta på skolen og ble spurt hvordan dette halvåret hadde vært, jeg svarte at det hadde gått fort. Haha, føler det nettopp var bursdagen min. Sånn btw.. det er fire måneder til jeg har bursdag. haha.

  Vi har det slik at hvert år, den 23. er vi hos mormoren min. Så der var vi da i går og spiste og så kvelden før kvelden. Tanken som kom opp da, var hvorfor i alle dager grevinen og hovmesteren blir vist da. Og at det er sånn jule ting. Haha, ja, det er det for meg også. Men det har jo absolutt ikke noe med jul å gjøre. Vell, vell, fin er den uansett.

  I går hadde jeg på meg en hvit shorts fra pink woman, cardigan fra cubus og topp som jeg er usikker på hvor er fra.

  Beklager rotete rom og dårlig kvalitet!

   

  Mens de spiser juleskinke, spiser jeg ost og sjokolade pålegg *tommel opp*

   

  (mobil bilder)

  Det er noe gale med kameraet mitt på mobilen, så må få sjekket det.

  Håper dere alle sammen får en suuuper duper, kjempe flott jul!

   

   

  ps. Har forresten fått svar på mailen fra PETA og Herbal Essences :)))

 • Publisert: 24.12.2014, 12:47
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • We are all earthlings

 • Publisert: 20.12.2014, 18:21
 • Kategori: Dyrevern
 • Denne teksten kan virke krenkende for enkelte

   

  Jeg spiser ikke kjøtt.

  Ikke fordi jeg tror jeg redder verden, ikke fordi jeg mener jeg redder 20 tusen dyr hver dag. Nei, jeg spiser ikke dyr, rett og slett fordi jeg ikke vil støtte det at dyr blir drept for at vi skal få mat. Det er et sånt nydelig ordtak som sier "We are all earthings".. Vi som bor på jorda er alle det samme, altså for å si det på min måte. Vi er alle jordboere. Det at noen mennesker tror og mener at de er mer verdt enn noen andre. Selv om det er dyr eller mennesker. Det er feil! Jeg er ikke verdt mer enn deg. Du er ikke verdt mer enn hunden min. Og hunden min er ikke verdt noe mer enn meg. Poenget er at vi er alle på lik linje. Vi har ingen rett til å drepe hverandre, selv om det er mennesker eller dyr. Jeg har blitt fortalt fler ganger. "Det er sånn verden er" "Sånn er dyreverdenen" "Du kan ikke stille dyr og mennesker likt" Vell, skal jeg si deg en ting? Jeg stiller dyr og mennesker helt likt uansett jeg. Jada, jeg er ikke den beste eieren av et dyr. Jeg vet det, bare fordi jeg står for dyrenes rettigheter, spiser ikke kjøtt og blogger og snakker om å ta vare på dyrene, betyr ikke at jeg kanskje er den beste til å ta vare på et dyr. Jeg har dyr hjemme som jeg elsker høyere enn visse folk, og de har enda ikke dødd. Så jeg må jo gjøre noe rett. Men pointet er at en person som kanskje ikke bryr seg så mye om dyrenes rettigheter, bruker sminke som er testet på dyr og spiser kjøtt som en huleboer, kan likevel klare å elske dyret sitt og ta godt vare på det. Så jeg prøver altså ikke å trykke ned de som ikke står for det samme som jeg. Fordi om personer spiser kjøtt rett foran nesa på meg, jeg kunne nok ikke brydd meg mindre. Fordi det er deres valg. Selvfølgelig, vist jeg kan påvirke folk til å bli mer "dyrevennelige" så selvfølgelig er jo det super bra. Men det er ikke det jeg prøver på. 

  Jeg for stadig spørsmål om hva jeg spiser når jeg ikke spiser kjøtt og hvorfor. Jeg har også fått spørsmål om hvorfor jeg er så veldig på dette med dyretesting "en fra og til har jo ikke noe å si". Hadde jeg virkelig sagt det jeg tenker og mener. Ville jeg nok skremt livet av dem. For det å forklare dette på en "fin" måte som folk virkelig skal forstå, er vanskelig. 

  Grunnen til at jeg ikke spiser kjøtt er fordi, når jeg spiser kjøtt så vet jeg at de dyrene som ligger på tallerkenen foran meg, har dødd for at jeg skal få mat. Og ja, jeg vet. Dyret hadde blitt drept uansett. Ja, jeg vet det. Men jeg vil ikke støtte det. I norge har dyrene det fint, livet deres er ikke grusomt også en pinefull død. Men selv om dyret ikke har hatt det vondt, så syns ikke jeg det er rett (for meg) å spise dyr. Da jeg alltid har hatt et godt forhold til dyr og (jada, det høres sikkert teit ut) jeg ser liksom på dyr som en venn. Jeg ønsker ikke å være en som spiser vennene sine. Og for det andre, jeg elsker dyr. Ikke bare kjæledyr som hunder og katter. Nei, jeg elsker alle dyr. Og det hadde da vært ganske så feil vist jeg hadde sagt at jeg elsker dyr også spise dem. I mine øyne er det feil. 

  Jeg håper ikke folk tror jeg prøver å være stygg med dem som spiser kjøtt. Overhodet ikke. Halo.. hele familien min og vennene mine spiser kjøtt. Og jeg vet at det er ikke alle som heller har helse til å være vegetarianer. 

  Jeg er ikke direkte vegetarianer. Jeg spiser melk- og egg produkter og fisk. Jeg husker ikke ha det heter, men det er et spesielt navn på det. Jeg spiser fisk, rett og slett fordi jeg må. Så enkelt er det. Egg og melk har jeg et litt spesielt syn på. Jeg tenker det slik at eggene som vi spiser og bruker, er ikke kyllinger. Det er mange som mener og tror at egg vi spiser, jo det er kyllinger det. Men det er altså feil. På den måten, er det jo bare bra å kunne spise eggene? Bedre å kunne bruke dem til noe enn bare å kaste dem. Og med melk. Kuer må bli melket, ellers har den det ubehagelig. derfor burde jo egentlig alle vegetarianere være for melk, mener da jeg.

  Folk skal få lov å ha sine meninger og jeg må få ha mine. jeg syns det er dårlig av folk å kommentere mye på "hvorfor spiser ikke du kjøtt" og slikt, vell ikke spør meg hvorfor jeg ikke spiser kjøtt, spør deg selv hvorfor du gjør det.

   

   

  Dette innlegget var ikke skrevet for å virke krenkende!

   

   

 • Publisert: 20.12.2014, 18:21
 • Kategori: Dyrevern
 • 0 kommentarer
 • Når sannheten er uklar (Mail til PETA)

 • Publisert: 18.12.2014, 19:28
 • Kategori: Blogg
 • Hei! 

  Det kan være utrolig vanskelig å vite hvem man kan stole på og ikke stole på. Jeg kjøper bare produkter som ikke er testet på dyr. Men det kan være vanskelig det også. PETA har gode lister og jeg stoler på dem. På deres lister står det nei til L`oreal, men går du inn på L`oreal sine egne sider. Står det at de er veldig stolte av at de ikke tester deres produkter på dyr. Dette ble veldig usikkert for meg. Så jeg sendte mail både til L`oreal og PETA. Jeg har dessverre ikke mailen jeg sendte til L`oreal, men her er den jeg sendte til PETA:


  Hello!

  L`oreal write on their pages that they do not test on animals. (http://www.loreal.com/loreal-answers/the-question-of-animal-testing/frequently-asked-questions.aspx) this is something i react on because you guys says they do test on animals.

  Kèrastase (who is owned by L`oreal) says they are proud of being one of those who do not use animal testing. But again, you say they do.

  "We are happy to confirm that the L'Oréal group of companies, which includes Lancôme, Redken, Garnier, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Biotherm, Kérastase, and Vichy, as well as L'Oréal, has carried out no animal testing since 1989 on the entire range of its products. This decision was undertaken within the framework of our fundamental objectives: to offer innovative products of high quality while ensuring their safety in use by our customers. For information about the significant efforts deployed by our laboratories over a period of 25 years to develop alternative methods to animal testing, as well as our very important achievements in this field, please consult our website at http://www.lorealusa.com."

  (http://www.kerastase-usa.com/faqs.html)

  The same thing I want to know about herbal essences, they say they do not test on animals, but you say they do. 

  I have sent a mail to both L`oreal, Kèrastase and Herbal essences.

  When i read what L`oreal wrote about their products and animal testing. I really didn`t understaind a thing! They do not animal test but at the same time, they don`t want to put a cruelty-free label on their products.. I do think this is a bit weird.

  So I hope you can give me the right answer, if they test on animals or if they don`t do.

  I hate animal testing and animal abuse and i do not want to support it. It is very hard to buy cruelty-free products when it is so unclear who test and who do not test on animals.


  Også hilsen meg ogsånn. Haha, der jeg skrev " It is very hard to buy cruelty-free..." Stod det egentlig "It is very hard to but cruelty-free" wuups, jaja får håpe det var forsåtelig. 

  Så fort jeg får svar (av både PETA, L`oreal osv.) kan jeg poste det her :)

   

  En annen ting jeg reagerer på er når du søker på google

  "L`oreal animal testing"  så kommer det opp kjempe mange bilder av dyretesting. Hvorfor gjør det det vist de ikke tester på dyr?

  Søker du "The body shop animal testing" for du opp kjempe mange Go Cruelty-Free bilder... Hadde det skjedd om de faktisk testet på dyr?

  Slike ting kan være med på å skape usikkerhet blandt folk, også meg. Om det viser seg at L`oreal tester på dyr, er det noe utrolig merkelig. Jaja, ingen er stolte (de bør hvertfall ikke være det) over å teste på dyr. Men om L`oreal lyver kan det bli artig å se hva som skjer.


  Haha, ha en fin kveld videre :)

  Nå er det snart juleferie, har bare en dag igjen så hold ut :)

 • Publisert: 18.12.2014, 19:28
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Hvem lider for skjønnheten?

 • Publisert: 13.12.2014, 21:15
 • Kategori: Dyrevern
 • Kan inneholde sterke bilder!

  Hvorfor kjøpe sminke testet på dyr når du ikke må. Merker som Maybelline, L`oreal og Dior er kjente sminkemerker som dyretester produktene sine. Jeg har skrevet om dette før, men kan aldri si det nok ganger.

  Forsøksdyrene tilbringer hele livet sitt i et trangt lite bur der de ikke kan oppføre seg normalt. De utsettes for unødvendig mye smerte og skader, de blir rett og slett gale, på dem måten at de kan begynne med det vi gjerne vil kalle selvskading. Som at de klorer og biter på egen kropp.

  Dyrene som ofte blir brukt som forsøksdyr til sminke er, mus, rotter, hamster, marsvin, katter, hunder og kaniner. 

  "When wil manKIND live up to it`s name" er et quote jeg virkelig elsker! Meningen med at noen skapninger er mindre verdt enn andre er hva som er galt med verden. Dyra på denne jorda er ikke her for oss. De er her for dem selv. Vi mennesker har ingen rett til å ta livet av stakkars dyr fordi vi rett og slett vil det.. For dyretesting er unødvendig dritt. Jeg ser ikke poenget i å plage livet ut av dyr når vi ikke må. Du ser flere merker som for eksempel viva la diva, isadora og gosh som ikke er testet på dyr. Når noen merker kan være dyrevennelige så hvorfor i alle dager kan ikke alle merker være det.

  Jeg skal ikke si jeg aldri har brukt sminke testet på dyr, fordi det hadde vært løyn. Jeg har sminke enda som er testet på dyr som jeg f.eks har fått til jul eller bursdager. Selvfølgelig bruker jeg det opp, kaster det jo ikke.  

  Det jeg syns er noe av det verste med denne måten å teste sminke på er det at det blir brukt uskyldige stakkars dyr når det finnes andre måter å teste det på. Under testene blir dyrene skadet fælt. Ord kan ikke beskrive hvor forferdelig de har det. Folk flest har lite peil på hva som skjer under disse testene, jeg har ikke stål kontroll jeg heller, så jeg velger å ikke skrive noe særlig om akkurat det da jeg ikke kan garantere at faktaene jeg kommer med stemmer. Men det jeg vet er at dyrene blir utsatt for forskjellige type tester. En måte som blir brukt er å dryppe stoffet som skal testes, ned i øyet på forsøksdyret. Dette fører til skader som ofte fører til blindhet. En annen måte er å "skinne" dyret en plass på kroppen, for så å smøre på stoffet som skal testes. Dette sier seg selv at fører til skader og dyret har det vondt. Dyr og mennesker reagerer ikke likt på disse stoffene, det betyr jo altså at å garantere korrekte svar, er så godt som umulig.

  Les mer om det HER

   

  Å hjelpe til med å få stoppet denne fryktelige industrien er ikke vanskelig. Det er så enkelt som at du ikke kjøper sminke fra for eksempel L`oreal, den mascaraen kan du heller kjøpe av et annet merke. Hver gang du kjøper et produkt av noen som tester på dyr, støtter du denne industrien. 

  Vist du enda tenker "jaja, en til og fra gjør ikke noe" "jeg kjøper det uansett , det er så bra" Så se disse bildene og tenk deg om. Er det verdt det? Å la dyr lide for at du skal ha den ene leppestiften, eller den ene mascaraen. Jeg kan ikke bestemme hva du skal kjøpe eller ikke, men, jeg kan gi deg en grunn til ikke å støtte denne fryktelige industrien.

   

  Få øynene opp og stopp denne dyremisshandlingen. En fra og til betyr faktisk noe! Ingen fortjener å oppleve noe så vondt.

   

   


  Så jeg spør deg. Hvem er det egentlig som lider for skjønnheten?

   

   

   

  Noen merker som ikke tester på dyr:

  Gosh

  H&M

  Victoria secret

  The body shop

  NYX

  The balm

  E.L.F

  Bare minerals

  Everyday minerals

   

   

 • Publisert: 13.12.2014, 21:15
 • Kategori: Dyrevern
 • 0 kommentarer
 • Halvveis til julaften

 • Publisert: 12.12.2014, 18:49
 • Kategori: Blogg
 • Hei hei!

  Tenk, idag er det tolv dager til julaften! Omg jeg gleder meg så syykt!

  Jeg elsker jula, alt er bare helt fantastisk! I år blir min første jul uten kjøtt.. åhåi åhåi, lurer på hvordan det kommer til å bli. Jeg skal prøve med på nøttestek og.. hehe "vegisterkaker" haha. Så vi får se, må få lagd det en gang før julaften så jeg vet jeg liker det hvertfall.

  For dere som ikke vet det, så har jeg skilte foreldre. Måten vi gjør det i år er at vi er hos mamma og feirer jul 24. og feirer jul med pappa 25. Neste år er det motsatt, Pappa 24. og mamma 25. Det er en ordning vi har pleid å hatt og som er veldig grei.


  Det er mange som sliter med å få julestemning. Jeg har fler ganger ikke fått julestemning før når vi sitter og spiser på kvelden på julaften. Så her er noen tips til å få julestemning.

   

  • Se julefilmer  polarekspressen, hjelp det er juleferie, alene hjemme er noen.
  • Hør på julemusikk julealbumet til Justin Bieber! Også elsker jeg santa tell me av ariana grande!
  • Rydde og pynte rommet mens du hører på julemusikk
  • Drikke kakao
  • Spise og bake julekaker
  • Gå på juleshopping og kjøpe julegaver 

   

   

   

  Jeg var syk og hjemme fra skolen Mandag, tvang meg på skolen på tirsdag for å kunne komme på gradering på karaten, var hjemme onsdag og torsdag og var tilbake idag. Jeg er enda ikke helt i form, Men vil heller ha det nå enn i jula. For to år siden var jeg syk i jula. Samme var ene søstra mi.. Det var helt pyton!

  Å vist noen lurer på deeet, så bestod jeg graderingen og er nå gul belta (6.kyu)!!

   

    • Publisert: 12.12.2014, 18:49
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Kjole tips

 • Publisert: 11.12.2014, 20:52
 • Kategori: Blogg
 • Hei hei!

  Jeg fortalte om kjolen jeg bestilte fra nelly som ikke kom frem til skoleballet. Den kom på tirsdag. Så på tirsdag var jeg å hentet den.

  Jeg er fornøyd.. Sånn ganske. Eneste som irriterer meg til tusen er stroppene. Jeg viste før jeg bestilte den at det ikke var tynne stropper, men jeg trodde ikke dem skulle være så brede som dem er. 

  Når jeg har på kjolen er stroppene helt fra "utsiden" av skuldra til godt inn på kragebeinet. Det ser bare ikke bra ut.

  Jeg lurer på om jeg skal få sydd dem inn og gjort dem tynnere. Men jeg vurderer enda om jeg bare skal sende den tilbake å bestille en annen. 

  Ellers var den såååå fin! Trykker du HER kommer du rett til denne kjolen.

  Andre kjoletips:

  Korte kjoler  1 HER   2 HER   3 HER   4 HER   5 HER   6 HER   7 HER   8 HER   9 HER

   

  For dere som liker lange kjoler
  1 HER   2 HER

  3 HER  4 HER

  5 HER  6 HER

   

  Alle fra nelly :)

   

 • Publisert: 11.12.2014, 20:52
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • It`s too cold outside

 • Publisert: 07.12.2014, 16:19
 • Kategori: Blogg
 • Hei!

  Jeg har vært lite aktiv på blogg i det siste, jeg vet det. Det har vært mye styr med skole, familie og venner og ikke minst karaten. 9.desember er det gradering og jeg skal prøve meg på gult belte, jeg går å tenker på det hele tiden, stryker jeg så blir jeg så skuffa. Jeg sliter enda med knærne så jeg må imponere med å kunne for eksempel navn på slag og spark osv. Jada, jeg sliter med tyske og engelske gloser så skal jeg fanken meg sitte å pugge japansk også. Huff, jeg gjør så godt jeg kan, så er det bare å håpe på det beste. 


  Jeg kjøpte for noen uker siden nye vinterjakke. Jeg glemte å ta bilder å sånn da, men fikk tatt i dag. Stor takk til min kjære søster som gidder å ta bilder av meg selv om det betyr å stå uten jakke å knipse i vei. Nuss å kyss, du er topp.

  Jakka er kjøpt.. i en butikk. Her er jeg elendig, jeg husker ikke helt hvor den er kjøpt. Haha, beklager det. Men det var på kvadrat.   Her kan du også se bedre hvor mye kortere håret mitt har blitt.


  Ignorer skoa

   

  Det irriterer meg nesten litt at snøen ikke har kommet. Åjadda, det er kaldt så det holder, men jeg liker liksom snøen. Det er så koselig. Satser hverfall på hvit jul!

  Er det snø hvor du bor?

   

 • Publisert: 07.12.2014, 16:19
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Juleball 2014

 • Publisert: 06.12.2014, 23:06
 • Kategori: Blogg
 • Det er på vinteren jeg føler at lille Moi plutselig blir så stort. Når jeg går hjem fra skolen eller andre steder, må ha hendene i lommene så jeg ikke gallfryser. Ja, da føles veien hjem litt lengre en det den egentlig er.

  Jeg er ikke veldig stor fan av vinteren da det er glatt og kaldt, mørkt og surt. Men vinteren har nå sin sjarm den også. Som for eksempel da jeg stod opp idag for å fore hestene klokka 8, fy fader så fint det var! Jeg skulle tatt bilde av det men var så trøtt så orket ikke, haha. Skal opp 8 i morgen også, skal ta bilde av det da om det er noe likt.


  I går var det årets skole/juleball. Vi startet med å spise å det var forskjellige innslag og leker. Så etterhvert var det musikk og dansing. Var jo rene gym økta, vi frøs hvertfall ikke! Jeg lånte kjole av søstra mi da den jeg egentlig skulle ha (bilde under) ikke har kommet enda. Jeg bestilte den forje søndag og den ble først sendt onsdag, etter det post appen min sier så skal den være her 9-10 desember, så da har jeg i alle fall ny kjole til jul.

  (Alle bildene er mobil bilder og mobil kameraet mitt er litt herpa)

  Emilie, Live, Maren, Eline, Lilly og Meg 


  Lilly <3

   


  Eline <3

   


  Maren <3  (Fantastisk pose på meg, haha)

   

  Hadde en fantastisk kveld med disse fantastiske jentene, og enda flere! Vi hadde jo alle med mobilene så når vi skulle danse fikk vi jo et lite problem da vi ikke hadde så lyst å dra dem opp å danse. Eller, jeg fikk et problem. De gav mobilene til meg da jeg ikke var så keen på dansinga med en gang, men så gikk jeg opp etterhvert. Så jeg fikk Dawt Lian (en annen kompis i klassen) til å passe på alt! Haha, godt å ha mobilpassere også, neida, så vi skylder ham en stor takk!

   

                                                                                                                                                                                                                           

 • Publisert: 06.12.2014, 23:06
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer