Frøken sporty

Hei!
I dag hadde jeg planlagt at jeg skulle til Varden (oppe på heia) men kom meg ikke av gårde før i halv 5 tia. Jeg har ikke gått der på fler år så det var bra veien er merket, ellers kunne jeg lett gått meg vill.

Pic//24072015

Hei hei!

Siden Tirsdags kveld har vi hatt besøk av tante, onkel og søskenbarn, jeg har ikke fått de beste mulighetene til å blogge men bedre sent enn aldri :-) Jeg er uansett så flink at jeg har glemt kameraet hos pappa så da turen gikk til heiavannet i dag fikk jeg bare ipod bilder, jepp, jeg har enda ikke mobil en gang, haha, suger skikkelig!

BROWNIES IN THE MAKING

Hei!
Så hva tenker dere om det nye designet? Har ikke fått noe tilbakemelding men håper dere liker det, det gjør iallefall jeg :-) Tenker at jeg skal gjøre noen forandringer etterhvert men det kommer. Regner med at jeg får ny header om ikke så lenge som passer litt bedre inn :-)

Liten hilsen fra meg og Lilly her som var i full gang med å lage brownies oppe hos Sanne mens hun satt på mobilen, var skikkelig god men herregud så mektig!

Dårlig kombo

Hei!
Jeg tok av bandasjen på mandag og fjernet plasterne over sårene i dag. Det som var en smule plagsomt var at et sting mangler over det ene såret, det er halvveis sydd og døds vondt!

Utenom deeet, i dag var det også faktisk sol, noe som er så hærlig men plagsomt også siden jeg blir så varm når jeg hopper på krykker. Så altså, krykker og sol er en dårlig kombinasjon.
Men anyway, ble et kort innlegg men var helst for å oppdatere og si hei :)

Bilder fra Kreta

Work for it

Siden jeg har vært skadet nå i et halvt år så har muligheten for meg å trene vært minimal, utenom øvelser jeg har fått fra fysioterapeuter som skal hjelpe knærne mine. Jeg er enda ikke helt god men mye bedre og kan starte forsiktig trening igjen, skal tilbake i august og se hvordan det er da :-)
Var oppe i heia på joggetur da det å komme ut å bevege på seg fristet noe vanvittig!
Jogget i ca halvtime i kun oppover bakke, nå er jeg jo helt ut av form så på toppen var det rett før jeg kastet opp hahahah
Skal snart til Syden så må virkelig trene godt fram til da, men der nede blir det jo selvfølgelig løping på stranda, æææ gleder meg Sykt!!

Disse to snipp snappene var med meg oppover, hahah


Håret

Hei, tok jo dip dye for en stund siden, har lagt ut bilde på instagram men ikke her :)
Så her er det :)
Ps. Instagrammen min er Carmenlhh

Ikke det beste bildet da men :-P

Carmen Louise

Carmen Louise

15, Lund

Jente fra Lund som på fritiden liker å trene, være med venner og brenner for dyrsrettigheter. Legg gjerne igjen en kommentar :) Mail: Carmenlhh01@gmail.com Instagram: Carmenlhh


hits