hits

carmenlouise


Påskeskole

 • Publisert: 03.04.2018, 14:56
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Beklager at jeg plutselig holdt kjeft, men dette påsken har vært ganske travel for min del. Den har vært fin, men jeg må si jeg er fryktelig sliten. Jeg har en del ting på skolen nå, som jeg er nødt å prioritere, så det å slappe av, rydde rommet eller treffe venner, kommer bak i rekka. Trodde en skulle få ferie for å ta en pause fra skolen, men neivell. Hos meg var det ikke sommerskole, men heller påskeskole.(Carmen humor, Carmen humor only) Skolen jeg går på, Flekkefjord videregående, har ikke den beste undervisningen, og om du sliter med noe er det ditt problem. Det gjør at når ei umotivert sjel som meg sliter i fag, sliter en veldig. 

  Skal ikke sutre, sier hele tiden at jeg hater folk som klager. De som sutrer over skole osv. Vi er heldige som får lov å gå på skole, og at undervisningen er gratis. Det er så mange i verden som ville drept for skoegang, så det å sette pris på det er viktig. Men når vi først har dette privilegiet, vil jeg ha gode lærere. Og ikke minst at læreren faktisk er tilstede, take notes Flekkefjord vgs, dette er dere alt for dårlige på. 

  Uansett, min påske har derfor gått til veldig mye skolearbeid, så derfor har jeg ikke prioritert blogg. Det er ikke så mye mer å si, jeg har jobbet en del med et innlegg, ganske interessant mener nå jeg, så vi får se hva dere synes, det postes så fort jeg er helt ferdig, så i løpet av uka!

  Håper dere alle har hatt en fin påske! Det er ikke lenge til sommer!

 • Publisert: 03.04.2018, 14:56
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • WHAT`S IN MY TRAVEL BAG

 • Publisert: 18.07.2017, 14:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • inneholder adlinks

  Hei!

  Gjennom mitt 16 år lange liv, har jeg rukket å sett mye av verden. Første gang jeg var oppe i et fly, var jeg 4 år og skulle være med til Gran Canaria for første gang, og da jeg var ca 3 måneder var jeg med til Danmark for første gang. Hvert år siden jeg var nyfødt har jeg reist en eller annen plass. Jeg har også familie bla. på østlandet, så jeg har vært mye rundt Drammen ol. 

  Jeg elsker å reise, men selv om jeg elsker å reise, er jeg avhengig av at alt er på plass. Selv om jeg ikke er så glad i å ha mange ting med meg, så har jeg det. Minimalisten i meg synes ikke det er greit. Men disse tingene er veldig greie å ha, og kjedelige å ikke ha om du trenger dem.


   

  Veska jeg brukte da jeg reiste til Malta, og også har brukt på andre reiser når jeg vil ha med meg mange ting, er denne fra Day Briger et Mikkelsen. Den har plass til en million ting, og er veldig grei, særlig til reising. Du kan kjøpe den HER. For å være ærlig vet jeg ikke om jeg foretrekker sekk eller veske. Veske synes jeg er mer oversiktlig, men vond å bære. Sekk er mindre oversiktlig men bedre å bære.

  Første ting jeg må ha med, Ipad og headsett. På ipadden har jeg alt av filmer og musikk. I tillegg til at jeg skriver ned lister og tanker om alt. Må være med. Jeg liker godt å ha med et headsett som er over/on ear og ett som er in-ear, så jeg kan velge når jeg kommer på flyet hva jeg vil bruke. On-ear kan fort være ukomfortabelt over lengre tid, og da kan det være greit å bytte. Personlig foretrekker jeg on-ear, særlig disse fra AKG som er gode på lyddemping/lydisolering. Hvor ofte er det ikke skrikende unger på flyet? Hvor ofte er ikke det super irriterende? Nettopp, derfor er de super nice. Ofte har jeg dem også på hvis jeg vil sove eller lese, bare for å få litt ro. 

  For at alle elektriske dubbedingser skal virke, er det greit å ha med litt backupstrøm og ledninger. Derfor har jeg med en liten pose med ledninger til mobil, ipad, kamera, u name it, en adapter og en oppladet powerbank.

  Så har jeg også med kamera og tripod. Jeg bruker både speilrefleks og dette som er litt mindre. Speilrefleksen liker jeg å legge i kofferten siden det tar så stor plass, også vil jeg heller reise med dette kameraet som er mindre, lettere og som ikke trenger så mye instilling som det andre. Kameraet jeg bruker er Sony a5000. Tripodden er gorillapod SLR-zoom. 

  Min gode gamle ipod er med, full av all musikken min. Noen blader hvis jeg kjeder meg, og ei bok. Jeg vil like å lese, og prøver så godt jeg kan. Nå holder jeg på med Sophie Elise sin bok, forbilde. Den er konge, og anbefales absolutt,  kjøp den HER

  Så har jeg naturligvis med meg penger. Når jeg reiser liker jeg å ha ei mindre lommebok, og har brukt denne i noen år nå. Penger og kort ligger der.

  Så vet jeg ikke med dere, men jeg liker ikke tanken på å miste bagasjen. Det har aldri skjedd med meg, men det har skjedd med flere jeg kjenner. Så jeg liker å ha med et ekstra skift klær, undertøy og sokker. Bare for å være på den sikre siden. Dette gjør jeg ikke alltid, men for eksempel da vi reiste nå, fløy vi Stavanger-Bergen-Stockholm-Valletta, så da ville jeg ha med meg skift i tilfelle bagasjen skulle forsvinne.

  Tykke sokker og en stor cardigan. Jeg må ha med tykke sokker på fly, siden jeg nesten alltid ender opp med å fryse, særlig på føttene. For meg er det enten iskaldt eller glovarmt på fly. Denne gangen var det varmt, og jeg foretrekker heller at det er kaldt. Uansett, sokkene er med, og cardiganen også. Jeg har blitt litt nesten avhengig av å ha noe i korsryggen når jeg sitter. Så denne gangen krøllet jeg den sammen og la den i ryggen som støtte. Hadde det vært kaldt, ville den blitt brukt som pledd.

  Dilldall du ikke vil være uten, om du trenger det. Leppepomade, ekstra hårstrikk (jeg reiser alltid med håret oppsatt), papirlommetørkler, blotting, ansiktswipes og ansiktskrem. 

  Hårbørste, parfyme, body lotion (ja, jeg er en av de som tar disse fra hotell), og antibac. Antibacen, er helt nødvendig for meg. Jeg pleier også ha med antibac-servietter, men brukte dem opp på reisen. Jeg spriter hendene hele tiden, og wiper ned alt rundt meg på flyet. Det lille bordet, armlenene, vifta, alt rundt meg, må tørkes med antibac. Jeg får helt noia hvis ikke.

  Så sist men ikke minst, mobil, solbriller, pass og vann. Jeg tror ikke jeg trenger å forklare hvorfor jeg tar med det. Vann pleier jeg enten å kjøpe på flyplassen, men helst tar jeg med egen flaske og fyller på flyplassen. 

  Så, det er det jeg har med meg når jeg reiser, håper dere likte innlegget, så sees vi :-)

 • Publisert: 18.07.2017, 14:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • Mine 4 favoritt filmer

 • Publisert: 18.03.2017, 15:42
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Det er få ting som er kjedeligere enn en dårlig film. Jeg har sett flere filmer jeg ikke liker, og de timene er tunge assa! Siden jeg ikke vil at du som leser dette innlegget skal måtte se dårlige filmer, vil jeg gi noen tips om mine favoritt filmer! Trykk på bildene for å se trailerene :-)

  Gone girl

  Kanskje den filmen jeg liker best! Det er en thriller som handler om ekteskapet mellom Nick og Amy. På bryllupsdagen deres forsvinner Amy uten videre. Når media blander seg inn og politiet finner Amys dagbok, blir fort Nick mistenkt for å ha drept sin egen kone. Dette er som sagt min favoritt film og vil absolutt anbefale den videre! Den er forresten filmen til boka "Flink pike", som ligger i hylla mi og venter på å bli lest.

  Ym3LB0lOJ0o

  Interstellar

  Okei, jeg kan ikke få snakket nok om denne filmen.Den er helt fantastisk og er hele grunnen til at jeg tror at kvantefysikk og kvantemekanikk er gøy (tenk deg godt gjennom før du gir deg ut på that shit). I utgangspunktet handler den om at en gjeng astronauter reiser ut for å finne en ny planet å leve på da Jorda ligger tynt an. De reiser gjennom et ormehull, til en annen galakse uten å vite hva de møter. Vitenskapen, kunnskapen og det teoretiske bak filmen er det som gir meg mest gåsehud, men åh så vakker den er. Den er så fin, bra lagd! Anbefales!

  LY19rHKAaAg

  Agent 47

  Denne handler om gen-modifikasjon og kloning. Agent 47 er smartere, raskere og "bedre" enn vanlige mennesker. Som snikmorder er hans neste oppdrag å felle en organisasjon som vil skape flere kloner og snikmordere som vil overgå 47. Det er en ganske så tynn story (som de fleste actionfilmer) men underholdende. Det er mye bra action/fight scener, og lite stillestående. (Og til alle dere som har sett gutten i den stripete pysjamasen så spiller altså Rupert Friend en vakt (?) i den. nevner det fordi da jeg så gutten i den stripete pysjamasen første gang lurte jeg på hvor jeg hadde sett ham før, eheh. Legger til et bilde.)

  Pv7lgQ8hiz0
  Bilderesultat for rupert friend the boy in the striped pajamas

  Blackfish

  Sist men ikke minst må jeg jo ta med en dokumentar. Jeg er en stor fan av dokumentarer, så selvfølgelig må det være en av dem også! Blackfish forteller historien om spekkhoggeren Tilikum som levde i Sea World i Florida til han døde i år 35 år gammel. Utrolig rørende film, som også gjør meg like sint hver gang jeg ser den. Denne burde vært vist i skolen!

  G93beiYiE74
 • Publisert: 18.03.2017, 15:42
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • 6 ting jeg lærte av 2016

 • Publisert: 03.03.2017, 11:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Som dere vet så var 2016 et veldig turbulent år for meg. I løpet av det året vokste jeg veldig som person, og i dette innlegget vil jeg dele noen av de tingene 2016 lærte meg.

  Alle mennesker er ikke onde. Jeg levde i troen om at mennesket innerst inne var ondt, og det kan jeg enda være med å diskutere. I løpet av 2016 innså jeg at det er ikke alle som har skjulte agendaer. 

  ♦ Det er lov å få hjelp. Supermann finnes ikke. Noen ting klarer vi ikke alene, det er greit å få hjelp, om det er at du får hjelp til matteleksene eller du har et lån du sliter med, slik at du må ha økonomisk hjelp.. det er helt OK.

  ♦ Alt går over. Jeg har lært noe jeg ønsker å dele videre med alle, alt går over. Om det er glede eller sorg, så går det over. Uansett hvor du er i livet så vil du ikke være der for alltid.

  Vær kritisk. Til alt. Alltid. Neida, men joda. Ikke tro alt det du hører og leser, gjør egen research.

  ♦ Du får det du ber om. Eller skal jeg heller si "du får det du jobber for". Hvis du ikke leser en dritt på prøven du skal ha, ikke forvent 6er. Hvis du aldri tar kontakt med nye mennesker, ikke forvent nye venner. 

  ♦ Komfortsonen er til for å brytes. Om du alltid holder deg innenfor komfortsonen din, hindrer du utvikling og du vil aldri oppnå noe nytt. Ikke vær redd for å gjøre nye ting, selv om det kan være skummelt. 

  Håper at om du ikke lærte noe nytt av dette innlegget, at det kanskje fikk deg til å tenke litt. Eller bare gjorde noe bra med deg, haha. Uansett så håper jeg dere alle sammen har en super fredag, åså ses vi snart :-)

 • Publisert: 03.03.2017, 11:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Jeg hadde det helt jævlig.

 • Publisert: 03.11.2016, 15:58
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Nå nærmer det seg allerede et år siden jeg sist begynte å tenke på jul, og juleferie. Triste, stressende tanker, flere kvelder med tårer og flere morgener der jeg var så nær bare å droppe dagen. For snart et år siden, begynte mine tvangstanker rundt trening og mat. Alt startet med at jeg hadde lest om carb cycling og ville teste ut dette. Noe som var en grusomt dum ide, da jeg brukte noen andre sine tall, jeg kunne ingenting om ernæring og hev med ut i noe jeg ikke visste hva var. Jeg ble syk (influensa) da jeg skulle begynne, og kom aldri skikkelig igang. Lang historie kort, jeg stresset med at jeg ikke fikk det til og det var slik mine tvangstanker begynte. 

  Jeg veide ikke maten min, tellet ikke slik at noen "merket" det, men ble syk i hodet fra å tenke på at jeg skulle spise slik og slik, å trene slik og slik, men uten noen form for kunnskap, skjedde naturligvis ingenting, for ingenting ble gjort riktig. Jeg var ikke stolt av å vite at jeg var et offer for ortoreksi, så jeg ville skjule det. Om jeg spiste "nei-mat" var det en av tre ting jeg valgte å gjøre, gråte og kjefte på meg selv, trene ekstra eller spy. Sistnevnte valgte jeg heldigvis ikke så ofte. Men det sier litt om hvor fucked up jeg var i hodet og på hvilket stadie det var.

  Jeg liker ikke å snakke om depresjoner og slike "sykdommer", da jeg aldri var hos legen å fikk påvist noe som helst, så jeg kan ikke si jeg var deprimert, men følelsen var slik (om jeg kan formulere det slik), jeg var trist, lei, sliten og trett. Ingenting fungerte som det skulle. 

  Alle disse plagene holdt på i flere måneder for meg, men de verste var desember, januar og forsåvidt februar, men jeg vil ikke si det var helt borte før i april/mai. I løpet av disse månedene fikk jeg hjelp til å hjelpe meg selv. Det jeg mener med det er at jeg har aldri likt å få hjelp, det har fått meg vil å føle meg svak, men jeg innså at jeg trengte det, jeg gikk ei gang annenhver uke, til ei gang i uka, og vi snakket sammen og prøvde å finne roten til problemet- og i dette fant jeg litt av hvert! Disse timene sluttet jeg med ganske brått, noe jeg synes er veldig dumt, denne personen hjalp meg veldig mye. Ikke med å løse problemet for meg, for om du går til "terapi" og tror at personen vil løse problemet for deg så tar du helt feil, det er noe du må jobbe med selv, hver dag, hele tiden. De timene, fikk meg til å tenke selv og på den måten hjelpe meg selv, det er jeg veldig glad for idag.


  Som dere kan se på bildet, så er det julepynt i huset. Jeg smiler, men har det ikke slik inni meg, jeg er trist, stresset, sint, sliten og ikke så glad.

  Blir litt deppa av å se det.. Er ikke gøy å tenke på hvor fælt jeg faktisk hadde det.

  MEN, så ble det et nytt år, og selv om mine tvangstanker fortsatt var til stedet, ble ting lettere etterhvert. Og jeg ble etterhvert veldig interessert i vektløfting, og ernæring. Jeg tror i etterkant at en av grunnene til at jeg kom ut av den onde sirkelen, er nettopp fordi jeg falt for vektløfting. Og for ikke å gjøre dette innlegget alt for langt med alt for mye pjatt, så har jeg det kolosalt mye bedre nå. Jeg er ikke mer en 15 år, så jeg har definitivt ikke noe mastergrad i ernæring og treningskunnskap, men jeg lærer enda og planen min er å jobbe innenfor dette feltet, og holde på med det jeg elsker mest å holde på med. Der jeg er nå er en veldig bra plass, jeg er på ordentlig glad, jeg har det fint og hver dag våkner jeg og "gleder" meg til resten av dagen. Selvfølgelig er det dager eller uker jeg ikke har det like fint, for eksempel som nevnt tidligere så har de siste ukene vært tunge og stressende, særlig skolemessig, men det går fint, jeg prøver å balansere alt så godt jeg kan. Også er det faktisk lov å av og til bryte litt sammen. Det er menneskelig å ikke være gjennomført. (linje av en av mine favoritter, Kaveh, sangen kan dere høre HER)  De to øverste bildene er fra denne, og sist uke. (bildet til venstre er mitt ansikt når NRK mp3 sender favoritt-sangen når jeg er på jobb) og de to nederste er fra rett etter skolestart. 


  Les gjerne dette innlegget, som jeg skrev i februar.

  Så helt til slutt så vil jeg bare nevne det at om du sliter med noe av det samme som jeg gjorde, så er du ikke alene, og du kan helt klart bli frisk igjen, men ingen kan fikse deg, du må jobbe selv. Men når det er sagt, mestringsfølelsen når du klarer det, er sykt bra!

  ♥♥

 • Publisert: 03.11.2016, 15:58
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 1 kommentarer
 • Get pumped

 • Publisert: 19.10.2016, 17:59
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Jeg kan umulig være den eneste som føler at treningsøkta blir bedre med musikk. Om jeg har glemt å lade mobil/ipod så pleier ikke treninga mi å bli like god, da jeg lettere kjeder meg, burde jo ikke være slik, men thats how it isss.

  Men uansett, jeg synes alltid det er like gøy å finne ny musikk, særlig til trening, da det er da jeg hører mest på det. Så om noen har noen gode sanger, si gjerne ifra :-) I dag tenkte jeg å dele mine favoritter når jeg trener :-)

  Jeg har tre spillelister jeg veksler mellom når jeg trener. Quadzilla, Gainzzz (overkropp) og Pump. Quadzilla sier kanskje seg selv, den hører jeg på når jeg trener bein, Gainzzz bruker jeg når jeg trener overkropp og Pump hører jeg litt på nå og da, gjerne når jeg trener kondisjon eller før trening.

  Favoritter fra Quadzilla og Gainzzz:

   
  Nå som jeg ser gjennom spillelistene mine var de myye likere enn jeg trodde, haha, de føles allikevel så ulike!
   
  Favoritter fra Pump: 
   
  Utenom disse liker jeg godt disse fra Soundcloud:
  "Jokur" Mix #4 September 2016 - Aaron Shumake (4:20   16:50   22:00   39:03 er noen steder hvor det er skikkelig bra)
   Like me - Jake Miller  (Dette er serr den sangen som får meg i best humør!)
    
  Sååå til slutt vil jeg bare dele en sang jeg virkelig har fått dilla på, den er så god å høre på, åh. Lui Dodds - Demons 
   
   
  Egentlig liker jeg ikke når folk bruker snapchat filterene til andre ting enn snap, men jeg elsker dette filteret, så får gjøre det unntaket, heh.
   
  Om du har noen interesse for å følge meg på spotify så kan du trykke HER.
   
 • Publisert: 19.10.2016, 17:59
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Santorini playlist

 • Publisert: 15.08.2016, 13:59
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Ferien vi hadde på Santorini var den første jeg brukte delvis til lesing, men utenom det, hørte jeg jo selvfølgelig på en del musikk. Jeg har, som kanskje noen av dere også kjenner dere igjen i, noen faste sanger jeg alltid hører på når jeg er i syden-land. Men så har jeg også noen sanger jeg forbinder med enkeltferier, for eksempel da jeg var på Kreta for to år siden, var for eksempel Crooked smile av J.Cole, Medisin og Resirkulert av Kaveh og Stolen dance av Milky chance noen av sangene som ble spilt hele tiden, og hver gang jeg hører på dem tenker jeg på den ferien, jeg elsker selv slike ting!

  Et annet tilfelle var da Full Speed albumet til Kid Ink kom ut. Etter det kom ut, reiste vi til Danmark og Tyskland og jeg hørte på hele albumet i bilen.

  Denne ferien var det ikke så mange sanger, men jeg kan jo dele dem med dere, selv om ikke alle er nye, noen av dem er noen år gamle :-)

  Noen av sangene hadde jeg hørt på en stund før vi reiste også, men jeg fikk slik sommerfølelse av dem så jeg kunne ikke gå lei dem! Så her er en liten spilleliste med sanger jeg hørte på da vi var på Santorini og tidligere i sommer, bare klikk på sangen, så kommer du til den :-)

   

  On and On - Cartoon 

  Body Say - Demi Lovato 

  Needed me - Rihanna 

  Let me hold you - Cheat Codes 

  Tumblr Girls - G eazy 

  Wild things- Alessia Cara (remix med G eazy)   

 • Publisert: 15.08.2016, 13:59
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • De lyver til oss

 • Publisert: 24.05.2016, 19:22
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Instagram og blogger i dag har alt for mye slike bilder. Det viser en side ingen av oss vanlige folk har gidda til å bry oss om. I dag alle sammen, skal jeg vise dere hva et ekte blogger måltid ser ut som. Dessverre har jeg spist opp det jeg hadde til middag i dag, ellers skulle dere fått sett det altså! Siden jeg vet mange lurer så hadde jeg altså vegetar pølser i lompe. Men, tilbake til hva jeg skulle vise dere, maten min. Dette er vel og merke måltidet jeg har nå etter styrketrening, men det er jo ganske mange fine farger og mye fancy greier, så enjoy :-)
   

  Kokte egg! Du lager det til super lett selv, du koker noen egg i ca 10/11 minutter også, woila, blogg mat!

 • Publisert: 24.05.2016, 19:22
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • Lip kit by Kylie //Review

 • Publisert: 19.05.2016, 14:55
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei hei!

  Jeg fikk mine kylie lip-kits for ei stund siden nå, men har ikke fått tid til å lage en review på dem, men nå har jeg endelig klart det! Planen var jo å lage video, men dere får heller godta et innlegg i stedet :-)


  (var ikke tommelen min skikkelig goals her eller?)

  Så, jeg bestilte posie k og candy k tirsdag 5. april. Om jeg ikke tar helt feil ble de lagt ut klokka 01.00. Jeg husker bare det at jeg var trøtt og pappa var en engel som satt oppe og ventet så jeg kunne bestille dem. Jeg var inne på siden en time før, lagde meg bruker og skrev inn all info i et word-dokument og ventet. Da de ble lagt ut, la jeg candy k, posie k og koko k i handlekurven. Da jeg skulle skrive inn all konto-info, skrev jeg inn noe i feil rute, så det ikke gikk, så jeg måtte skive inn alt på nytt. På grunn av min dumme feil ble da koko utsolgt mens jeg skulle betale, hadde jeg visst at dolce k ikke var utsolgt, hadde jeg gått tilbake å tatt den istedet, men var redd for å miste de andre to. Jeg fikk betalt og fikk mail rett etterpå om at alt var i boks. De ble sendt 8.april og de var her 21.april.

  De ble sendt litt rundt om kring før jeg fikk dem og måtte også sende inn ordrebekreftelsen før jeg fikk pakken, ikke at det var noe problem, men litt irriterende uansett.

  Sånn er pakningen. Jeg liker den godt, selv om jeg ikke tror jeg ville valgt å hatt den slik selv. For å si det sånn så er det bra at de kommer til postkontoret og ikke rett i posten. Pakningen er så lett å kjenne igjen, å siden de er så populære, kan noen fort stjele den, om de hadde sett den ble lagt i en postkasse. Dessverre er jo noen folk så uhøflige.. Men bra de må hentes hos posten da!


  Posie K

  Candy K

  Jeg har sett mange reviewer på youtube og skjønner nå hvorfor de sliter med å forklare lukta. Men de minner meg om noen lipglosser vi brukte da vi var små, noen sånn små klissete som smakte jorbær. Hvis jeg skal prøve å beskrive lukta så vil jeg si søt vanilje, kake og godteri, blandet sammen, haha. Det lukter søtt, men jeg liker det. 

  Konsistensen på selve leppekremen (hva kaller man det? utenom liquid lipstick?) er utrolig lett, ikke klissete og en veldig vann-aktig konsistens. Den er lett og legge og den er veldig tynn, selv om den er pigmentert. Den tørker fort og sitter i en halv evighet! Lip lineren er veldig creamy, noe som gjør det lett å overline leppene (som er midt i blinken for meg, hehe). Om du har litt dårlig tid kan den være litt for kremete, så leppene mine har vært litt ujevne noen dager, men hvem bryr seg egentlig om det? Fargen er så fin at ingen legger merke til sånt, haha.

  Utseende på pakningen som produktene ligger oppi er jo bare så sykt pen, den elsker jeg skikkelig! Ikke noe å utsette på den. Samme med utseende på produktene, veldig pene og tunge, så de kjennes skikkelige ut. Det eneste som kunne vært bedre med selve produktene, er om det hadde vært en sånn stopper på leppekremen, sånn at det ikke kommer så mye produkt på applikatoren, men det er jo bare en fillesak.

  Må jo si jeg digger "tipset" haha!

  Alt i alt er det et veldig bra produkt. Koster 29 dollar for ett sett og ca 15 dollar i frakt, noe som ikke er så ille hvis du sammenligner det med andre high end leppe-produkter. Selv om det koster en del til sammen med tanke på moms (og frakt for den del) så synes jeg det er verdt det. Er stor sjans for at jeg skaffer meg fler av disse altså! Veldig bra jobba av King Kylie :-)

 • Publisert: 19.05.2016, 14:55
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 1 kommentarer
 • 8 gode grunner til å flytte til Lund kommune

 • Publisert: 15.05.2016, 13:15
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Heihei!

  Som dere vet så er jo Lund kommune en utrolig fin og populær plass. Siden jeg har bodd her hele livet mitt så tenkte jeg at jeg skulle være så grei å gi dere litt info om denne flotte plassen. Det er jo så mye å oppleve, så her har dere min fantastiske introduksjon til bygda.

  ♦ Hvis du har barn og de rømmer (som sannsynligvis skjer) trenger du ikke bekymre deg for hvor de er. Kollektivtransporten er så dårlig at de kommer seg ingen vei uansett.

  ♦ Og når det først går, går det ikke så langt. (toget selvfølgelig)

  ♦ Vi har utendørsbasseng.

  ♦ Vi har lange vakre gater fylt med hyggelige mennesker.

  ♦ Vi har en flott og stor skate-park.

  ♦ Vi får stadig besøk av et meget smilende kronprinspar.

  ♦ Vi har en svært aktiv båtsport med mange båter.

  ♦ Vi har en stor murkloss ved siden av fotballbanen som vi er meget stolte av.

  Så, nå har dere åtte gode grunner til å flytte til Lund kommune, husk å gjør det fort, snart finnes vel ikke Lund lenger heller. Så må dere heller ikke glemme det at i Lund kommune bor det veldig mange folk så det er lett å få nye venner :-)   

   

 • Publisert: 15.05.2016, 13:15
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 4 kommentarer
 • Denim favs

 • Publisert: 17.03.2016, 17:41
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Inneholder annonselenker   

  Hei og beklager at jeg har vært ekstra sløv, men gud jeg har vært mye opptatt i det siste, men her er jeg, i levende live! For å komme til klærne er det ikke vanskeligere enn å klikke på bildet :-) Beklager at jeg er så kort, men i`ll be back <3

 • Publisert: 17.03.2016, 17:41
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 5 kommentarer
 • Fitness inspo

 • Publisert: 09.03.2016, 18:35
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Heihei! 

  Jeg kan umulig være den eneste som liker forskjellige typer collager og inspirasjons bilder som dukker opp på instagram hele tiden. Jeg følger ganske mange forskjellige inspo-kontoer på instagram og jeg har nå satt sammen en liten en som jeg vil poste her. Siden jeg er så glad i slike ting selv så tenker jeg at jeg kommer til å poste en del mer inspo innlegg fremover, så stay tuned :-)


   

 • Publisert: 09.03.2016, 18:35
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 5 kommentarer
 • Drink up

 • Publisert: 17.01.2016, 12:12
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon


 • Hei!

  Alle som kjenner meg vet at jeg er en stor fan av smoothies. Jeg har prøvd ut forskjellige "oppskrifter" men faller tilbake med å bruke den samme ganske ofte og hvorfor ikke vise den til dere! 

  Du trenger: en hånd blåbær, en hånd jordbær, en halv banan, en mandarin, en til to skjeer med havregyn og juice. Det er en veldig basis oppskrift men likevel himmelsk, og det som er gøy er at du kan bruke den som et utgangspunkt også bare hive oppi mange andre frukter og bær.

  Du begynner med å ta oppi bærene, frukten og havregrynene og tar så oppi juicen. Etterpå blender du alt sammen oppi en blender også voila, den er klar. Mer hokus pokus er det ikke.

   
 • Publisert: 17.01.2016, 12:12
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Steder jeg vil reise

 • Publisert: 29.12.2015, 14:34
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Nå som det er kaldt og ekkelt ute, kunne jeg gjerne tenkt meg en tur til varmere strøk. Vi har alle minimum èn plass vi vil reise, eller som jeg, som har mange. Her er noen av dem :-)

  Bora Bora

  Hvem vil liksom ikke til Bora Bora? Herregud så fint det er der! Det er så annerledes fra alt annet jeg vertfall er vandt til. Har sett et par vlogger herfra og det er jo så pent, dette er virkelig en plass jeg vil reise før jeg dør.  New York

  Jeg har mange, mange ganger sagt at jeg kunne tenke meg å bo i New York, har aldri vært der, men får nesten hjerteinfarkt når jeg ser bilder og filmer herfra, herregud så nydelig! Står enda fast med at jeg kunne tenke meg å bo her, kanskje ikke for alltid, men et år eller noe slikt.  Los Angeles

  Om jeg ikke skulle bodd i New York, måtte det nok være Los Angeles (eller en av alle de andre plassene i USA, haha), dette er også en slik "wow" plass, i mine øyne.  Honolulu

  Alle vil til Hawaii, punktum.   Santorini

  Vi snakker om hvor vi skal reise i sommer på ferie, og et av forslagene er Santorini. Jeg er veldig glad i gresk og alle bildene og alt jeg har hørt om Santorini er utrolig flott. Bare se her.  Las Vegas

  Enda en plass jeg "alltid" har villet reise til. Jeg liker veldig godt byer, høye bygninger, lange gater, masse lys og mange folk.

   

  Bangkok

  Sett musikkvideoen "Bærn deg" av Kaveh? Den er fra Bangkok. Her kommer det igjen, storby, det er noe med denne byen jeg liker skikkelig godt  Florida

  Miami, Key West, Orlando osv. Egentlig ganske perfekt for meg da mange av plassene i Florida er kombinasjon av by og strand. Har dere forresten hørt om hotellet Fontaineblau? Søk og se på det!

   

   

  Tokyo

  Enda en "wow" by i mine øyne, har lenge hatt lyst å reise hit, og gjett om jeg skal en dag! Etter alle bildene og filmene jeg har sett herfra syns jeg det ser så fint ut.

   

  Venezia

  Herregud så pent! Har jo kun sett bilder og filmer herfra, men det både høres og ser nydelig ut.   

  Paris

  Her har jeg villet reise siden jeg var liten, jeg har vært forelsket i denne byen så godt som alltid, hehe. Selv om jeg bare har sett bilder og sånn, så ser det uansett ut som en fantastisk by.  Dette er da noen av stedene jeg vil dra. Hvor ønsker du å reise? :-)

  Andre steder jeg ønsker å reise til er:

  Bahamas

  Canada

  Ibiza

  Nice

  Phuket 

  Chicago

  Halkidiki

  Brac

  Elafonissi 

  Mexico

  Algarve kysten

  Marokko

  Skiathos

  Mykonos

  Atlanta

  Washington 

  Houston 

  Dubai

  San Francisco 

  San Diego

  Kapp Verde

  Rio de Janeiro 

  Australia

  New Zealand 

  Og egentlig resten av verden, hehe. Har du en plass du virkelig vil reise til?

 • Publisert: 29.12.2015, 14:34
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Favoritt julesanger

 • Publisert: 19.12.2015, 16:02
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 •  

  Jul er definitivt min favoritt høytid, alt fra været og kulden, at det er mørkt 24/7 og å være likblek, det har sin sjarm og jeg elsker hele pakken. Men en av tingene som hører til jul og advent er musikk, julemusikk. Så her er mine favoritt julesanger :-)

  Fairytale of New York

  Dette er nok favoritten min, den er så nydelig! OnklP og Inger Lise Rypdal sang en så fin versjon av den i fjord.

                                                                           
  Christmas eve
  Som dere vet så elsker jeg alt av Justin Bieber, og denne sangen er også en av favorittene, den er utrolig pen!
  It`s beginning to look a lot like christmas
  Alle liker den. Får man ikke julefølelse av den så vet ikke jeg hva som vil.
  Let it snow! Let it snow! Let it snow!
  Enda en sang som er umulig å ikke like, den er jo så god!
  Suzy snowflake
  Gjett om jeg synger den mange ganger i løpet av jula, det har blitt til en tradisjon. En Carmen iført nattøy og tøfler, syngende på denne, hør den en gang og du vil elske den!
  Driving home for christmas
  Jeg har gått tom for hvilke "beskrivelser" jeg skal bruke. Men dette er også en slik julesang som alle har hørt og bare er super hærlig.


  Av julesanger er nok disse favorittene mine, men jeg er en av de som liker så og si alt av julemusikk, ekte julemusikk ikke sånn elektro greier. Hørte den av Morgan Sulele og sorry, men den var drit stygg, jeg klarer ikke sånn type julemusikk, det er bare feil. Haha, beklager til alle Sulele fans der ute, men jeg liker bedre "ekte" julemusikk om folk skjønner hva jeg mener. Hvilke julesanger liker du? :-)
 • Publisert: 19.12.2015, 16:02
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 1 kommentarer
 • Tips til festkjoler (nelly)

 • Publisert: 01.12.2015, 17:50
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Inneholder annonselenker

  Hei!

  Endelig er det Desember og bare 23 dager til julaften! Jeg gleder meg alltid kjempe mye til jul hvert eneste år. Neste uke har vi juleball på skolen og det er sikkert mange andre som også skal på skoleball eller andre fester nå i Desember. I fjord var jeg såpass uheldig og fikk ikke kjolen min i tide, så jeg sikret meg i år, jeg kjøpte en kjole på River Island da jeg var i London. Men anyway, i fjord kjøpte jeg kjolen min på nelly, og jeg vet mange andre også gjør det. Så her er mine korte favoritter (til en overkommelig pris, haha) :-)

   

                                                                                                                                                                                                           

  Lilla kjole HER    Rød kjole HER

  Rød kjole HER    Beige kjole HER  Blonde kjole HER    Sølv kjole HER

  Glitter kjole HER    Vin-rød kjole HER

 • Publisert: 01.12.2015, 17:50
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 3 kommentarer
 • Lookbook top 3 fav

 • Publisert: 18.10.2015, 19:07
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Du har kanskje hørt om appen Lookbook? Det er enkelt og greit en app hvor du kan legge ut outfit bilder av deg selv. Jeg har hatt bruker her en stund og elsker den! Du finner sykt mange kule antrekk og bra inspirasjon, så jeg vil helt klart anbefale alle, både jenter og gutter, å laste ned appen. Her er mine favoritt brukere på lookbook

   

  Kristina Dolinskaya

  Hun var en av de første jeg begynte å følge, og ikke uten grunn. Både hun og antrekkene hennes er kjempe fine og hun har utrolig bra bilder.  Matthias Geerts

  Han har jeg også følgt ganske lenge. Han er 20 år, er fra Belgia, har bra bilder, utseende og antrekk!
  Rachel-Marie Iwanyszyn

  Det jeg liker best med denne 26 år gamle jenta fra New York er selve bildene. Hvor og hvordan de er tatt, fokuset og hele pakken. Bildene er kjempe fine, samtidig som hun har knall kul stil og er kjempe pen!  Disse er da mine top 3 favoritt kontoer på lookbook, om du også har konto der, hvem er dine favoritter? :-) Jeg heter Carmen Halvorsen, følg meg gjerne :-)

 • Publisert: 18.10.2015, 19:07
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • DIY energibarer

 • Publisert: 14.09.2015, 19:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  For et par uker siden prøvde jeg på mine egne proteinbarer. Disse bestod av havregryn, vann, peanøttsmør og rosiner. For å si det sånn så havnet de i søpla. Men i går prøvde jeg en annen oppskrift, disse er også lagd uten oppskrift men mye bedre. Det du trenger er:

     ♦ En banan

  ♦ Havregryn

  ♦ Solsikkekjerner

  ♦ Ett egg

  ♦ Yoghurt eller kesam

  ♦ Kanel 

   

   

  Begynn med å mose en banan i en bolle.  Etterpå tilsetter du ca 2-3 skjeer med yoghurt (tilpass selv)  Tilsett så ca. 5 skjeer havregryn og 4 skjeer solsikkekjerne.  Sååå, klekker du over ett egg. Etter du har blandet inn egget må du nok ta i litt ekstra av det tørre.  Tilsett litt kanel og du er ferdig. Du kan også tilsette bær, rosiner, nøtter osv. Om du ønsker mer smak.  Ta blandingen på et stekebrett og stek det på 210 grader i 8-10 minutter, pass på så de ikke blir svidd.   Jeg synes selv at de er veldig gode, det er ikke veldig mye smak i dem men tenker at noe frukt/bær eller nøtter kan gjøre dem enda bedre :-) Vil tilføye at disse er best når de er nystekte, når de har kjølt seg ned er de ikke fullt så gode så jeg jobber med å prøve å finne ut hvordan de kan være gode selv om de ikke er nystekte, hehe, har du noen tips så kom gjerne med dem :-)

 • Publisert: 14.09.2015, 19:47
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Favoritt outfits

 • Publisert: 12.08.2015, 18:16
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon


 • Hei!

  I løpet av dette halve året nå, har jeg tatt en del outfit bilder. Jeg så litt i bildene mine og fant mine favoritter fra i år. Er det et av dem du liker best? 

   

 • Publisert: 12.08.2015, 18:16
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 4 kommentarer
 • Topp 3 anbefaling// Serier

 • Publisert: 20.07.2015, 16:11
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Jeg er vel ikke den eneste som er helt avhengig av en serie? Sikker på at veldig mange kjenner seg igjen. Jeg tenkte å gi dere mine topp 3 tips når det kommer til serier. Du kan finne alle på netflix.

   

  Between 

  Denne serien ble jeg faktisk anbefalt av storesøstera mi og etter allerede første episode ble jeg bitt av basillen. Handler om et ukjent virus som kommer til byen Pretty Lake der alle over 22 år,  dør. De blir satt i karantene og de gjenværende ungdommene prøver å finne ut hva dette er mens de prøver å leve sammen uten for mye bråk. Denne serien finner du på netflix, det eneste som ikke er noe greit er at det har bare kommet ut seks episoder.
  Person of interest

  Dette er en serie som har holdt på en god stund, men enda god. Jeg liker selv best de tre første sesongene, det er de som er de beste. Det handler om en tidligere CIA agent som jobber for millionæren Harold Finch som overvåker og jobber med å forhindre vold og drap i New York City. Spennende thriller/spennings serie.  The returned

  Favoritten av alle! Denne serien er gull. Handler om noen folk fra ei bygd som etter å ha vært døde i mange år, kommer tilbake uten å vite hva som har skjedd. I serien følger vi hver av personene (som i bunn og grunn ikke har noe med hverandre å gjøre) som prøver å passe inn i sitt "nye" liv. Jeg så først halvparten av episode 1 og syntes da den ikke var annet enn rar. Men så så jeg resten og måtte rett videre på episode 2, og 3 og fire og fem. Er det en serie jeg virkelig vil anbefale, så er det denne! Er dessverre bare en sesong ute, men håper det kommer flere.

  Det er mine topp tre når det kommer til serier. Har du noen tips til hva annet jeg kan se så legg gjerne igjen en kommentar :-) Begynte nylig på Top of the lake, som også er veldig bra, har ikke sett så mange episoder enda så følte ikke jeg kunne ta den med i dette innlegget, men vil anbefale den også, haha. 

   

   

 • Publisert: 20.07.2015, 16:11
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • SMOOTHIE

 • Publisert: 01.07.2015, 15:41
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon


 • En hånd blåbær

  Noen jordbær (jeg hadde 4 eller 5)

  Litt mango

  En halv banan

  Yoghurt 

  Juice 

  Dette er ingrediensene til min favoritt smoothie. Jeg har nesten alltid smoothie til frokost når det er skole, det er så lettvint og tar så kort tid. Er bare å blende det og ta det med seg. Og får oss som ikke er noe fan av frokost er jo dette perfekt! Et lite tips om du vil at det skal være enda mer mettende, er å ta oppi litt havregryn. • Publisert: 01.07.2015, 15:41
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • BEDROOM INSPIRATION

 • Publisert: 30.06.2015, 17:40
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei hei!

  Et veldig vanlig og kjent søk for meg på både google, weheartit, tumblr osv. er bedroom inspiration. Jeg er kjempe interessert i hus, dekor, interiør og møbler osv. (jeg har det gøyere på bohus enn på cubus for å si det sånn) Jeg er typen som sikkert kunne ommøblert flere ganger i uka, bare for å se hvordan ting passer best. For ikke så alt for lenge siden ommøblerte jeg oppe på rommet jeg har hos mamma og er i grunnen veldig fornøyd med det slik det er nå, selv om jeg vurderer å skifte rundt litt igjen, haha. Jeg har planer om å fikse på rommet jeg har hos pappa også. Minusen med rommet jeg har hos både mamma og pappa er at de er såpass "spesielle" at det er ikke alle måter jeg kan plassere ting på (hvis noen skjønner hva jeg mener. Hos mamma har jeg skråtak som da begrenser mulighetene veldig, så har jeg også et veldig stort skrivebord som tar mye plass. Hos pappa der i mot, er rommet mitt ganske lite, så det begrenser jo mulighetene ganske solid.


   

   
  Bildene er lånt og er ikke mine.   

   

   

   

   

 • Publisert: 30.06.2015, 17:40
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 3 kommentarer
 • MAKEUP REVOLUTION REVIEW

 • Publisert: 29.06.2015, 19:21
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Jeg fikk som jeg skrev her tidligere, ikke lastet opp videoen, som jeg beklager veldig. Men jeg tar det derfor som et innlegg i stedet :-)


   

     Jeg begynner med det produktet jeg er minst fornøyd med. Nemlig dette "solpudderet", for å si det på den måten, det er like lyst som et vanlig pudder, så jeg er ikke veldig fornøyd med det på den måten. Men som pudder fungerer det helt greit, men om du er på utkikk etter et solpudder, velg et annet enn dette.  Denne concealeren er helt ok. Jeg bestilte feil farge, jeg har fargen "natural" men skulle nok hatt den som heter "fair". Denne er litt for oransje tonet for meg. Men når jeg får blendet den ut og fullført med pudder så er den helt grei. Dekkevnen er ikke veldig å skryte av, men helt grei. Kjøp den HER.

  Denne lipglossen er jeg veldig fornøyd med, er veldig fin og er ikke slik som veldig mange andre, sticky. Jeg hater når det er slik at leppene henger fast i hverandre når du snakker. Denne er veldig fin og har en fin konsistens. Kan kjøpes HER.  Er litt vanskelig å få frem fargen på denne på bilde. Men den er også utroolig fin. Ganske lik lipglossen bare litt mer nude i grunnen. Fin konsistens, ikke sånn veldig tørr men på samme tid ikke slik at den sklir ut over alt. Kan kjøpes HER.  Favoritten av alt jeg kjøpte. Ultra Aqua Brow Tint i fargen light. Jeg holder på å gro ut bryna så derfor er de på villspor. Fargen er sånn når den er på. Jeg synes selv det er lettere å påføre denne enn både blyant og brynspudder, og det sitter utrolig godt. Har et hint av oransje med en gang men dette fikser seg utover dagen, men det varierer jo uansett etter hvor mye av produktet du påfører. Jeg bruker en vinklet børste som jeg har bilde av over. Kan kjøpes HER. Pass på å ikke ta for mye, er drøy i bruk.

  Jeg bestilte egentlig en annen mascara men den hadde de ikke inne så de sendte meg denne i stedet, jeg bestilte også feil farge. Jeg skulle ha den som er helt svart men klikka feil så bestilte brown-black i stedet, men det går i grunnen fint. Den gir et veldig fint og naturlig resultat.   Er ikke så lett å få frem fargene på bildet, samme med at fargene ikke ville sette seg på armen min, haha. Men de er veldig gode og fine. Mocha Love har jeg mest brukt til vanlig da den er veldig naturlig og ikke så mye, med mindre du vil det. MMMM har jeg mest brukt til konturering men også hvis jeg vil ha litt mer markerte øyne. Kjøp mocha love HER og mmmm HER.

  Dette er det beste kittet jeg har hatt når det kommer til øyenskygger. De er veldig fine og om du vil ha dem sterke og pigmenterte så kan du det, om du vil ha den litt mer "dusere/nedtonet" så er det heller ikke noe problem. De sitter også veldig godt og er lette å legge, men vil jo uansett anbefale å ha pimer under.

  Dette fikk jeg gratis siden jeg bestilte før 18.Mai, har ikke brukt det like mye som det andre (kan man vel se også) men jeg har brukt det litt og det er samme "kvalitet" som det andre, men andre farger, utenom det, er det likt som det andre. Kan kjøpes HER.

  Dette er utrolig bra. Mange farger så du kan blande om ikke en av dem passer. Også konturering. Disse er veldig lette å legge, god dekkevne og sitter godt. Om du står mellom dette kittet og den andre jeg kjøpte, gå for dette. Koster rett over hundrelappen så er ikke dyrt heller. 

   

  Alt i alt er jeg fornøyd og kommer helt klart til å bestille igjen. Makeup revolution tester forresten ikke på dyr og er i samme sleng billig! Så nå at det ikke var alle disse produktene de hadde inne akkurat nå, men de kommer nok snart :-) Besøk den norske nettbutikken HER. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Publisert: 29.06.2015, 19:21
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • ANBEFALING//RIU PARAISO LANZAROTE RESORT

 • Publisert: 25.06.2015, 15:17
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Innlegget inneholder en annonselink 

  Hei!

  Jeg tenkte å fortelle dere litt om et hotell jeg har vært tre ganger. Nemlig Riu Paraiso Lanzarote Resort. På selve øya har jeg vært fem ganger og vil fortelle dere om mine opplevelser derfra. Jeg tror ikke jeg har skrevet noe om turene vi har hatt til Lanzarote før, så da er det sannelig på tide.

  Lanzarote er ei relativt lita spansk øy som ligger utenfor Afrika kysten og en av Kanariøyene. Jeg har vært tre ganger på(i) Puerto del Carmen og to ganger på(i) Playa Blanca. Hotellet vi har brukt hver gang på Puerto del Carmen heter Riu Paraiso Lanzarote Resort og vi er kjempe fornøyd med det. Hotellet er 5/10 minutter fra flyplassen men det er ikke slik at det er irriterende med mye flytrafikk.   Dette bildet er fra det øverste basseng området (det er to) og som det går an å se på bildet så ligger hotellet så og si rett ved stranda. Det er en liten vei mellom stranda og hotellet men det er heller ikke noe problem. Men husk og se to ganger før du krysser veien her, spanjoler generelt kjører ikke helt som oss Nordmenn, så bruk vettet. 

  Hvis du ser på dette bildet over så er det en spar butikk og masse små boder nedover til venstre(de er ikke synlige på bildet). Om du derimot går til høyre så er det litt av det samme den veien men da vil jeg heller anbefale å ta en taxi inn til byen, som er fem minutter. Da kan du gå i en hel evighet og se på alt fra smykker til kjoler, parfyme og elektronikk. Jeg kjøpte faktisk mobilen min her nede, og jeg har hatt den i snart et og og et halvt år og fungerer enda. 

  Hotellet er all inclusive så du kan spise og drikke så mye du bare orker. Sist vi var her var jeg ikke pescetarianer men om du ikke spiser kjøtt så er det ikke noe problem, de har mat til alle for å si det sånn :-)


  De to bassengområdene

  Om du skal til Lanzarote så vil jeg anbefale Puerto del Carmen og særlig dette hotellet. Om det er noe du lurer på så er det bare å kommentere så skal jeg svare på godt jeg kan :)

  trykk her for å besøke hotellet

   

  Jeg har ikke bilder fra da vi har vært her selv så alle bildene i dette innlegget er lånte. 

   

  Hva er ditt favoritthotell? Kommenter under for å ha muligheten til å vinne et gavekort på 2500,- kr :-)

  #hotell2015sommer

 • Publisert: 25.06.2015, 15:17
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 1 kommentarer
 • Anbefaling//Urbeats

 • Publisert: 18.06.2015, 16:35
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Jeg har den siste måneden brukt urbeats som jeg er utrolig fornøyd med. For meg er det veldig viktig med god bass, noe disse virkelig har! Jeg har tidligere brukt et headsett fra AKG.  Da jeg stod i butikken og skulle ha et par så jeg på mange forskjellige. De jeg så mest på var disse, et fra AKG og et fra Sandstrøm. Beats er kjent for å ha god bass og har også faktisk fått tilbakemelding om at bassen har vært for god. Jeg er kanskje ikke den beste å snakke med når det kommer til lyd da jeg ikke har så utrolig god hørsel. Jeg har sett et par reviewer av/på disse der de sier at lydkvaliteten ikke er helt på topp. Noe jeg er utrolig uenig i, jeg synes de har klar og god lyd, men som sagt, jeg har ikke hørselen på topp, men jeg vil tro at om du har hatt et tusen-to tusen kroners headsett før, vil du si at dette er dårligere. Ellers ville jeg blitt overrasket. (vet ikke om noen skjønte hva jeg mente her, men det er lov å håpe)  Men til mitt bruk og min hørsel (samt resten av familien som har prøvd dem) er de mer enn gode nok og jeg er super fornøyd med dem.

  Mine er kjøpt på elkjøp og der koster de 790,- kr.

   

 • Publisert: 18.06.2015, 16:35
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 3 kommentarer
 • Summer inspiration

 • Publisert: 17.06.2015, 19:04
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Publisert: 17.06.2015, 19:04
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Hvordan jeg renser sminkekostene mine

 • Publisert: 11.06.2015, 18:34
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Noe jeg lærte for rett rundt et år siden var å vaske sminkekostene mine. Jeg begynte med sminke for ca. to år siden og det vil da si at jeg gikk et år uten å vaske noen koster (ikke at jeg på den tiden brukte så mange da). Jeg prøver å vaske kostene mine ca. en gang i uka, er ikke alltid jeg får tid eller husker det men det er sånn cirka.

  I sminkekostene dine, jeg tar utgangspunktet i en pudderkost. Pudder en noe veldig mange bruker daglig. Tenk da hvor mange bakterier og smuss som ligger i/på den børsten. DET syns jeg er ekkelt. Det er ikke noe jeg veldig ofte tenker på men hver gang jeg vasker kostene mine, tenker jeg å det. haha.

  Jeg tenkte å dele med dere hvordan jeg vasker mine koster. Det er en ganske basic diy oppskrift men den er grei allikevel å kunne om du ikke "kan den".

   

  ♦ Det jeg liker å begynne med er å blande shampoo og litt balsam i en kopp og blande dette med vann. (Det som også går "greit" er å blande det i hånda og ta en og en kost, da bruker du mer produkt men bruker ikke samme såpe på fler koster, om det var forståelig)

   

  (btw. oransje fargen her er ikke sminke men bare fargen som ble av de produktene jeg blandet)

  ♦ Så er det bare å dyppe en og en børste i miksen, rotere dem lett mot håndflaten for så og skylle av.

   

  Etterpå henger jeg dem opp på denne måten til tørk :-)

   

 • Publisert: 11.06.2015, 18:34
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • Anbefaling//Lip scrub

 • Publisert: 12.05.2015, 16:39
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Det er ikke ofte jeg poster anbefalings innlegg på bloggen, men jeg synes selv det er veldig gøy å lese det på andre sine blogger så hvorfor ikke lage det selv også, haha. 

  Da søstra mi var i Sveits kjøpte hun med seg denne greia til meg. En leppeskrubb fra Lush. Om jeg ikke tar helt feil så var dette en spesial edition, så jeg tror ikke de selger den lenger, men vil regne med at de andre leppeskrubbene er like gode. 

  Jeg har selv prøvd å lage leppeskrubb med en blanding av sukker, salt, olje, noe krydder osv. Den smaker motbydelig, men funker men du kan ikke sammenligne den med denne fra Lush, den er jo lagd til/for leppene, noe den jeg lagde, ikke akkurat var.
  Lush tester heller ikke på dyr og er et ganske naturlig merke. Produktene deres er håndlagde, dyrevennlige og miljøvennlige.

  Besøk siden deres HER 

  Husk at etter du har skrubbet leppene, blir det på samme måte som med huden, trenger fuktighet. Så bruk da en god leppepomade. Jeg bruker denne fra the bodyshop som både lukter og smaker godt, men mye/sterkt. 

  Beklager at bakgrunnen var så skitten, haha.
   

 • Publisert: 12.05.2015, 16:39
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • blogger jeg leser

 • Publisert: 18.04.2015, 17:05
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • Hei!

  Jeg er en av de som godt kan ta et raid ned over topplista og gå innom alle bloggene der. Jeg leser litt hva som helst men har et par jeg leser fast hver dag.


   

  Angelica Blick

  Herregud så mye inspirasjon jeg kan finne her! Det er når jeg ser på hennes blogg kontra min, jeg skjønner at jeg ikke topper listene. Hun tar utrolige bilder, har dødsbra stil, er nydelig og har en fin og ryddig blogg.

  (bilder: angelicablick.se)

   

   


  Sophie Elise

  Sophie Elise er ei jente jeg lenge har sett opp til og hun er en enorm inspirasjon for meg, ikke bare som blogger men som person, meningene og måten hun skriver og formulerer seg på er kjempe bra, samtidig som hun er nydelig.


  (bilder: sophieelise.blogg.no)


   

  Kenza Zouiten

  Enda en svensk blogg jeg leser. Jeg har ikke lest hennes blogg så lenge men etter første gang jeg gikk inn på den, har jeg følgt den hver dag, fler ganger til dagen. Her den ene dagen da det var en glitter reklame på tv, la jeg merke til noen jeg syntes virket så kjente, som viste seg å være henne.

  (bilder: kenzas.se)


  Fie Laursen

  Noen kjenner kanskje til vineren Boris Laursen? Fie er lillesøstra til Boris. Fie Laursen er en dansk blogger. Hun har vært i en hard kamp mot anorexia og mobbing som også er å lese om på bloggen hennes. Veldig søt og sterk jente med bra bilder og god tekst.

  (bilder: fielaursen.dk)

   

   

  Som du ser, leser jeg ikke veldig mange blogger fast. Dette er de jeg er inne på hver eneste dag. De jeg er inne på ofte men ikke hver dag er ikke tatt med her, hehe, men her en noen av dem også:

  Espen Hilton

  Caroline Berg Eriksen

  Florentina Ajeti

  Kristine Ullebø

  Stina Bakken

  Anna Edwin

  Erica Mohn Kvam

  Janni Deler

   

   

   

   

 • Publisert: 18.04.2015, 17:05
 • Kategori: Tips, triks og inspirasjon
 • 1 kommentarer